Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

evet denizciğim çalışırsak öğlene kadar çalışacağız ama çalışmazsak ki inşallah çalışmayız,yarın uyuyabildiğim kadar uyucam.sonra kalkınca da temizlik yaparım.Allah tan tatlı yapma derdi yok,anneciğim dün yapmış baklavayı kaydirigubbakcemile3

ama normaldede erken kalkıp gidiyosun işe bari tatilken biraz uyursun diye düşündüm :kedi: evde kayın validen kayınpederinmi var sadece görümcen falan yokmu

yok görümcem 1 tane kaynım var sadece en büyük gelin ve tek gelin ben olduğum için mecburen ben kalkıcam sonrada üstüme bişeyler almaya çıkarım bakalım vakit kalırsa

anladım canım CADIARZU kolay gelsin sana işlerin inşallah erken biterde sende alışverişe çıkabilirsin hihoyyyt

captanın karısı bizim bursa işi şimdilik rafa kalktı mafoldumben haberin olsun artık bi daha ne zaman niyetleniriz bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

aaaaakannehir bak yaa olsun napalım ama gelirsen bana haber vermessen küserim ona göre inş eşimde gelmiş olur bakarsın ooo tam aile saadetizemuszemus

gelirsem inşallah tabiki haber veririm eşimlemi olur yanlızmı olur bilemiyorum kaydirigubbakcemile2 senin çocuk yoktu değilmi CADIARZU

selam hatuşlar a.s.
bu size son msjım olacak uzun bi ara gırmeyecegım cunku.. malum cicim ayları :KK66: kendinize çok iyi bakın.. sizleri çok özleyecegım..
eşleri uzakta olanlara Allah kavustyursun diliyorum.. tez zamanda yanınızda olur ınsallah..
iyi bayramlar dilerim.

selam hatuşlar a.s.
bu size son msjım olacak uzun bi ara gırmeyecegım cunku.. malum cicim ayları :KK66: kendinize çok iyi bakın.. sizleri çok özleyecegım..
eşleri uzakta olanlara Allah kavustyursun diliyorum.. tez zamanda yanınızda olur ınsallah..
iyi bayramlar dilerim.

canımm Allah evinden huzuru eksik etmesin.. umarım çok uzun çok mutlu çok sağlıklı bir yaşamın olur kocacınla. inş uzun ara çok uzun olmaz.. tekrar görüşmek umuduyla..

selam hatuşlar a.s.
iyi bayramlar dilerim.

aayyyy nihayet kavuşuyosunuz ha :sm_cool::sm_cool: allah sonuna kadar daim etsin mutluluğunu huzurlu bi yuvan olur inşallah arayı fazla uzatmassın sanıyorum özleriz bizde seni çok tebrik ederim hayırlı bayramlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkeze şeker gibi mutlu bayramlar canlar.... a.s.

bende çok şükür iskenderuna yerleştim yalnız laptopım çöktüğü icin nete giremiyorum artık komşunun laptopı alıyorum arada ,ayyy ne kadar özledim k.kyı ..zaten benim bıcırık tam bir fırlama oldu annesini koşturuyor peşinde...

neise canlarım kutayımla hepinizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

slm kızlar kaydirigubbakcemile3 keyifler nasıl tatil nasıldı bu gün çok sessiz buralar CADIARZU kutaylin sevindim senin adına yerleşmişsin hihoyyyt captanın karısı benimde yok henüz hayırlısı -tatlicadiarzu-

selam hatuşlar a.s.
iyi bayramlar dilerim.

herşey ama herşeyi istiyorum ayrıntılı bol bol da resim istyorum evının senın düğünün kınanın daha sayamadığım ne varsa :)

merhaba canlarım opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım? tatil nasıldı? kimler nelere gitti,anlatın bakalım zemuszemus benim bitanem geldi bayramda :asigim: o kadar özlemişimki,ilaç gibi geldi valla :kedi: sizler neler yaptınız bakalım ?

selam hatuşlar a.s.
iyi bayramlar dilerim.

canım beniiimmmm,Allah bir ömür boyu mutluluk,huzur ve sağlık nasip etsin inşallah (amin) anlıyoruz cicim ayları ama bizi de fazla merakta bırakma tamam mı canım opuyorumnanaktan

X