Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

gÜnaydın kızlar.ıŞteyım.12de artık senelık ızıne ayrılıcam 1 saatım kaldı.sabah eŞım bıraktı.dıŞarda benı beklıyor. ÖĞlen arası Çıkıyorum ıŞte. Ama gece evımı su bastı.sular gıtmıŞ gece. EŞım mutfaktakı musluĞu aÇık unutmuŞ. O da sıcak suda kalmıŞ. Sabahın 5ınde alt komŞunun zılı Çalmasıyla uyandım.heryer buhar gÖz gÖzÜ gÖrmÜyor. Mutfak dolaplarım sıcak suyu gÖrÜnce ŞıŞmıŞ. Çıkartamadık Çekmecelerı. Yerdekı prızler yanmıŞ. Az kalsın komple tesısat gıdecekmıŞ. VerılmıŞ sadakamız varmıŞ valla. ÖĞlen 12 de Çıkıp eve gıdıcem ıŞte. Prız almaya gıdıcez eŞımle. Artık dolapları da ızınden dÖnÜnce halledecez.herŞeyın elden geÇmesı gerekıyor artık. Allahtan parkelere gelmedı

bu hasret delirtti beni dermişim :) şaka bi yana iyiyim çok şükür,keyfim yerinde,sizleride güldürmeye çalışıyorum işte :1hug:

geçmiş olsun canım yaa:teselli:adam geldi sular açık kaldı tabia.s neyse size bişey olmamışya allah tan sonunda kavuştun kocana şimdi üstüne bide tatil ohhh hayat sana güzel nesrincim:sm_cool:

canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş .neyseki size birşey olmamış,şükürler olsun.tatile gidiyorsunuz demek,bol bol gezin,tadını çıkarın.fazlasıyla hakettiniz çünkü gezip,eğlenmeyi opuyorumnanaktan

o da doğru kaydirigubbakcemile5 ben şimdi böyleysem,yarın öbür gün Allah nasip ederse evlenirsek :Saruboceq: sokaklarda leyla leyla dolaşırım artık :roflol:

valla ben daha kötüsünü düşünüyrumakannehir çok fazla düşünmememye çalış (sanki ben yapıyorumda)Allah tan uzaklara gitmiyo nesrininki bak adamcağız tanzanyadan geldi ne gemiymiş bee:)) bizimki continantal çalışıyo sadece şanslıyız yani

evet canım,nesrinimize göre daha şanslıyız.
aslında senin eşinde gitti mi gelmek bilmiyo ama nesrinin eşi daha da fazla kalıyor.canım yaa kaç aydır bu günü bekliyordu,neyse ki nesrin için artık hasret bitti kaydirigubbakcemile5 sıra bizde inşallah ...

belki o 6 aylık çıkıyodur eşimle karar verdik bizde 6.5 yıl gelmicez gemide çalışcaz beraber yani o çalışçak ben keyif yapçamzemuszemus

iyice para biriktircez daha iyi yaşamak için bize ekmek denizden canım onu anladık karada iş bulamıyoruz bi türlü eşimde senide alcam gitçem burdan diyo dünde bazı sorunlar yaşadıkta o yüzden ipler kopucak bu gidişle

hadi yaa akannehir yine aynı sorunlar mı canım? iyi ama 6,5 yıl çok uzun bir zaman,o kadar süre ,ne biliyim,birden çok geldi bana ! ama diğer türlü de,her gün çekilecek dert değil,valla zor bir karar ve üzerinde iyice düşünülmesi gerekn bir konu bence CADIARZU

haklısın canım,hemde çok haklısın.dediğin gibi bir gün iyi bir gün kötü olunca da,nasıl davranacağını şaşırıyorsundur.aman psikolojin bozulunca,hasta olunca ne kıymeti kaldıki diğer tüm güzel şeylerin o zaman eşin gelince allahın izniyle,siz bu konuya kesin çözüm getirin artık vereliniortak

öyle olacak herhalde neyse Allah iyiki bize sabır vermiş bi laf var Allah dağına göre kar yağdırırmış' o hesap çok doğru yani bakalım hayat daha neler göstericek bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…