Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba kızlar bu akşam eşimin arkadaşına oturmaya gitmiştik bu saatte geldim eve bir bakayım dedim ecemcim geçmiş olsun tekrardan,kendinize hepiniz iyi bakın

selam ben geldim:KK70: figo ve ecem hosgeldiniz aramıza :) ben ancak girebildim denizcim bilgilerin için çok tşk ederimm,3.gun ancak okuyabildim neysekı silmemissin :KK70: eşleri seyirde olan arkadaslarima da Allah kavustursun en kısa zamanda.bu seneşükür seyir yok aşkımın gemnisi demir attı golcuge:d bu haftasonu yanıma gelecek insallah kazasız gelir,birazcıkta olsun özlem gidermek için.öpüyorum hepiciniziii.. :KK70:

slm herkese.biliyor musunuz bugün bizim evlilik yıldönümümüz.ama eşim yok seyirde.sesini bile duymuom şuan.hep gözüm tlfnda belki arar diye.gözüm hep denizde.demin bi denizaltı gördüm acaba o mu die tlfna sarıldım tabii kapalı.daha bir hafta var gelmesine.hayal işte benimkide.gelse kapıyı çalsa.ben geldim dese.ama nerde.öyle kendi kendime bütüngün temizlik yaptım.oturuom şimdide yalnız yalnız :KK43:((

slm herkese.biliyor musunuz bugün bizim evlilik yıldönümümüz.ama eşim yok seyirde.sesini bile duymuom şuan.hep gözüm tlfnda belki arar diye.gözüm hep denizde.demin bi denizaltı gördüm acaba o mu die tlfna sarıldım tabii kapalı.daha bir hafta var gelmesine.hayal işte benimkide.gelse kapıyı çalsa.ben geldim dese.ama nerde.öyle kendi kendime bütüngün temizlik yaptım.oturuom şimdide yalnız yalnız :KK43:((

canım benim tebrik ediyorum sizi daha nice senelere inşallah bende gördüm denizaltıyı geçerken valla aklımdan geçtiniz inşallah birinizin kocası geliyordur süpriz yapacaktır dedim. üzülme elinde olsa aramaz mı liman yapmamışlardır daha.gönlü eminim seninledir.

liman yarın yapıcaklar zaten pazar falanda ordan yola çıkcaklar.perşembeye burdalar.italyaya giden gemiler değildir herhalde.hala arıyorum varya sanki onlar bi hafta önce gelcek.bende bi alemim ha.bi sene oldu evleneli bugün.saol canım.artık gelince kutlarız napalım dimi.

liman yarın yapıcaklar zaten pazar falanda ordan yola çıkcaklar.perşembeye burdalar.italyaya giden gemiler değildir herhalde.hala arıyorum varya sanki onlar bi hafta önce gelcek.bende bi alemim ha.bi sene oldu evleneli bugün.saol canım.artık gelince kutlarız napalım dimi.

tabiki canım benim hayırlısıyla gelsinde sen ona güzel süprizler hazırlarsın gül bakem yakışırmı sana surat asmak sen huzurlu ol ki oda huzurlu olsun..

tabiki canım benim hayırlısıyla gelsinde sen ona güzel süprizler hazırlarsın gül bakem yakışırmı sana surat asmak sen huzurlu ol ki oda huzurlu olsun..

tabii cnm haklısın.bi gelse.ilk defa bu kadar ayrıyız.gülüommm:dance:bak a.s.

tabii cnm haklısın.bi gelse.ilk defa bu kadar ayrıyız.gülüommm:dance:bak a.s.

ha şimdi oldu tabi ki güleceksin bak yinede şükret daha uzun kalanlar var benim eşim 2 ay önce seyire giderken ben çok üzülmüştüm aynı gün öğrendim ki başka bir gemi 6 aylığına gitmiş dedim ben nasıl isyan edeyim tövbe bin şükür halimize...Rabbim sabrını verir inşallah sen sabret az kaldı zaten Allah ın izniyle daha çokkkk kutlamalar yapacaksınız...

evet öyle ama ne bileyim genede çok zor geliyor.sen nasılsın.bende yemek yapıom kendime :KK43:.bi yandan sana yazıyorum :)

evet öyle ama ne bileyim genede çok zor geliyor.sen nasılsın.bende yemek yapıom kendime :KK43:.bi yandan sana yazıyorum :)

bende iyi sayılırım işte rehavet çökmeye başladı cumada benimki yine gidiyor bir hafta olmayacak isyan etmeyeye gayret edip sürekli dua ediyorum böylece huzur buluyorum

ecemcim tebrik ediyorum yıl dönümünüzü...nice seneler mutluluğunuz daim olsun...seneler ailenizi kalabalıklaştırsın...

abba'cım okuduğuna sevindim şimdi nokta noktalar koyarak siliyorum tatlım...(zaten seni beklemiştim silmek için)

kızlar o denizaltı eğitim içinmiş.yani gençler eğitim için gitmiş.bu arada aşkım aradı liman yapmışlar.çok sevindim sesini duyunca.ilk günkü gibi oldum.yanaklarım gözlerim ellerim kıpkırmızı ve yanıyorum.öyle mutluyumki.haftaya burda inşallah.sesi çok iidi.çok yorgunud ama.2 haftadır duymuom sesini.saolun kızlar allah hepimize daha nice senelere.bide gelse bian önce.

TANRI'NIN GÖZYAŞLARI

Bu korkunç kuraklık

Boynu bükük buğday başakları

Bu çorak toprak, bu susuzluk

Tanrı'nın kuruyan gözyaşları

*

Bir büyük gözaltı hayatımız

Ölü çocuklar coğrafyasında

Kayıplar destanı hikayemiz

Melekler anaların dilsiz yasında

*

Bebeler ergen doğuyor

Ninniler kahramanlık masalları

Yaşayan bu kanlı haritada

Taşırken iki büklüm onca yası

*

Bu korkunç bataklık

Yutuyor körpe tomurcukları

Dört kitap yazıyor

kızlar sezen aksunun askerlerimize yazdığı şiir.ben çok beğendim.

uyku tutmadı ve saat sabahın 5'i...bizim için harika şiirler buldum kızlar...artık ister içlendikçe okuyun ister evinizde bir panoya asın:)))
evvela denizaltıcı ağırlığını gözeterek eylül,ecem ve figo'ya armağan ediyorum...

TÜRK DENİZALTICILIK MARŞI
Ahmet Toplucak
Adımızı aldık biz Murat Oruç Burak’tan
Damarlarımızadaki kan Barbaros’tan Turgut’tan
Denizlerin altıdır bizim gerçek dünyamız
Vatanın savunulması umut dolu rüyamız
Engin mavi sularda dalarız hiç durmadan
Parolamız: Hazırız heryerde ve herzaman
Tablo Yeşil imla et geliyoruz ey düşman
Sessizlik ve derinde kimseye verme aman
Subayım astsubayım vermiş elele
Karanlıklar içinde dünya kurmuş kendine