-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.461
[ı]hoşgeldin canım,nasılsın :uhm: Bu aralar pek giremiyorsun sanırım :çok üzgünüm:[/ı]
evet kızlar inşallah herkes benim kadar iyidir abbacım kolay gelsin işlerin zemuszemus nesrinim devam nöbetler sanırım seninde az kaldı şafak kaydirigubbakcemile5 maviboncuk siz ne sıklıkla görüşebiliyosunuzkaptanın karısı senin ne kadar oldu gideli hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı
evet canım benim eşim 2.kaptan 4 ay sonra süvari olcak inşallah bekliyorum sabırsızlıkla o zaman belki karada iş bulur şimdi çok zor limanlarda iş bulmak:saruboceq:
canım gece nöbetlerine geliyorum ben ve haftada 2 geceye denk geliyor. Laptopum hala tamirde gelmedi evden de giremiyorum.özlüyorum buraları
denizk canım hadi kavuşmuşsun sevdiceğine sıra bende inşallah. 2 hafta sonra bizde kavuşuyoruz inşallah...
canım benim eşim de evlendiğimiz de 2. Kaptandı. Ben 11 ekim de evlendim. Eşim 20 ekimde süvarilik sınavına girip kazandı şükürler olsun ki... Biz balayına falan gidemedik. 2.kaptanın sorumluluğu ve görevi çok gemide. Eşim çok çekti o dönemler.şimdi keyif sırası bende diyor ama yine de dayanamayıp gemicilerle birlikte çalıştığı oluyor. Emniyet ve disiplini sağlamak 2.kaptan(efendi)ın görevi... Inşallah tek seferde eşin süvari olmak şansını ele geçirir. Tek dersten kalınca telafisi oluryormuş allahtan. Hadi sen de süvari eşi olup aramıza katıl.. Bu arada benim eşim de kuru yükte şuan. Karada iş bulduk. Eğer anlaşamazsak bende gemiye çıkacağım eşimle. Miço ehliyeti ve pasaport çıkartık mı yeter diyor eşim. 20gün seyir olur dişini sıkarsın. Sonra limanda bol bol gezeriz diyor. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Ben eşimi göndermem artık. çok çektim çünkü ilk günden beri. Yani beni götürecek ya da karada iş bakacak...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar....
allah bütün seyirdeki denizcilere selamet versin...
Günaydın bayanlarrr opuyorumnanaktan
nesrinsavaş,canım laptop bir an önce tamir olur inşallah :Saruboceq: bizde özledik seni ...
2 haftacık kalmış,sonra eşinle birliktesin inşallah :dance: birde karada iş bulursa hemen, o zaman herşey daha güzel olacak inşallah :teytey:
iyi bende bugün benim fazla işim yok salaklaşıp duruyorumkaydirigubbakcemile2