Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kislar bende denizaltıcı esıyımm d.deredeymissiniz?? bende sahilde oturuyorum nasilsinizz?? beniimm esimde seyirde .. ecem bisi sorucam esin italyaya mı gitti eger oyleyse biliorum giderken gordum gemiyi..

kislar bende denizaltıcı esıyımm d.deredeymissiniz?? bende sahilde oturuyorum nasilsinizz?? beniimm esimde seyirde .. ecem bisi sorucam esin italyaya mı gitti eger oyleyse biliorum giderken gordum gemiyi..

slm evet d.deredeyim ben.bu arada bende hergün gemi görüyom:dance:

Son düzenleme:
zaten bikctane denizaltı var hangisi nerde esimden ogreniorum dogal olarak cunku gecerlerken goruorum denizaltilari aksamda soruorum bugun hangi seyire kalkti diye o da bana soyluyo 15 gun falan oldu sanırım gordum hatta iki gemi var giden isimlerinide biliorum boyle yanıı benim esimde seyirde bu arda ve daha gideli 1 hafta olucak yarin daha 3-4 hafta rahat var..:a015:

zaten bikctane denizaltı var hangisi nerde esimden ogreniorum dogal olarak cunku gecerlerken goruorum denizaltilari aksamda soruorum bugun hangi seyire kalkti diye o da bana soyluyo 15 gun falan oldu sanırım gordum hatta iki gemi var giden isimlerinide biliorum boyle yanıı benim esimde seyirde bu arda ve daha gideli 1 hafta olucak yarin daha 3-4 hafta rahat var..:a015:

anladım canoım.sen nerde oturuyosun.eşin nereye gitti.yalnızmısın sende benim gibi:KK43:
evet bu arada italyaya iki gemi gitti.allah kavuştrusun benimkide on gün var.senağlama

az kalmis daha ne istiyosun ben sahilde oturuyorum eskı moda gusellık salonu vardı yazın kapattı ıste o apt.dayım sen nerde oturuosun esım ereglıde seyır ne zaman bıtıcek bellı degıl normalde ben seyırlerde canakkaleye gıdıyordum memlekete benmkı yalnız bırakmıor cunku ama su an kayınvalıdemler bende mısafır degısıklık olsun dedık seyir bitince donucekler..:nazar:

az kalmis daha ne istiyosun ben sahilde oturuyorum eskı moda gusellık salonu vardı yazın kapattı ıste o apt.dayım sen nerde oturuosun esım ereglıde seyır ne zaman bıtıcek bellı degıl normalde ben seyırlerde canakkaleye gıdıyordum memlekete benmkı yalnız bırakmıor cunku ama su an kayınvalıdemler bende mısafır degısıklık olsun dedık seyir bitince donucekler..:nazar:

yakınmış seninki..benimki bırakıo valla.ben sevmiyorum evimden ayrılmayı.izmirdeydim dayanamadım geldim

Son düzenleme:
ne gusel gidiyosun esinin yanina .. benim oyle gitme gibi bi sansim olmadi cunku burda hic kalmadim dedimm ya belkıde kalsam giderdim ama hayatta birakmaz benımkı yalnız oyle bi huyu var iste.. sen sanslısın ama yalnızlıkdazor biliorum ufak tefek seyirlerinde yalnz kalım cunku..:nazar:

ewt yaa sorma yarın 1 hafta olucak gideli.. senın esin gemıdemı yoksa denızaltıcımı benımkı denızlatıcı.. ve daha uzun yıllar gemı gorevı var onunde senınkı yanındaır ınsaallh..:nazar:

yok ya benimki gemide denizaltıda değil.. yanımda olması ne mumkun bitmek tükenmek biilmeyen seyirlerimiz var ne zaman dönecek eşin çok mu daha benimki dün geldi bugun nöbetçi bir kaç gün sonra tekrar seyir var :KK43:

X