Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

aman evdede olsan uyuyamıyosunki alışmışım erken kalkmayazemuszemus bide ufaklık var bende 9 yaşında özlemiş uyandırıyo hemenkaydirigubbakcemile3

selam kızlar.. 2gun yoktum :))
gölcüğe gittim cmtsi sabahı eşim karsıladı benı gardan.. ordan dogru ev bakmaya gittik.. degirmendereden tuttuk evimizi opuyorumnanaktan 120 m2 3+1 yeter bisee gerci ben 2 odası olsun dıyordumyaa neyse.. denıze en fazla 100 metre yakın.. manzaram güzel.. sanırım evlenınce hiç canım sıkılmaz..
400 tl ye tuttuk ev sahıbımızden ordudan emeklı olunca + apartman oylece ev sahıbı iyi gelirli bir yer guvenlı gayet.. alt komsu kapıyı acık bırak git hiç bişey olmaz dıyor.. ben okadarını yapmamda işte guvenlıymıs.. bide eşimin arkadaslarının evlerıne yakın o bakımdanda iyi oldu..
hayırlısı olsun bakalım.. sımdı tul perde derdıne dusmus durumdayım..
eşimn arkadas ve eslerıyle tanıstım çok cana yakın samımıler.. aynı sziler gibi canlarım .. hiç yabancılık cektırmedıler saolsunlar a.s.
bölee işte benden havadisler sizlerde iyisinizdir umarım dadlularum benuuummm..

evlenme teklifi aldı bu kızzzzzzzzz hemde çok güzel bir şekilde nasıl mutlyum nasıl anlatamam :teytey::dance:

evlenme teklifi aldı bu kızzzzzzzzz hemde çok güzel bir şekilde nasıl mutlyum nasıl anlatamam :teytey::dance:

fıstıgımm çoooookkk sevındımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq: insallah hersey gönlune göre olur balıııımmmm... :1hug:

ayy nası bi teklıf aldın kıss sölee bakem catlatma insanı..

ben geld,mmmmmmmmm
hoşgeldın tatlısım a.s. a.s.

teşekkür ederim abbacım ya çok mutlyum ama çokta korkyorum bilmyorum ne yapcam
özleden okudum az öncee ayy okurkenn tebessum ettım heeeppppp.. masallah nazar degmesın tatlım
Allah tamamına erdırsın en kısa zamanda opuyorumnanaktan
neden nası napıcan şekerim.. basla bakem ceyız işine .. zemuszemus ne var ne yok bi liste yapıverrr sen niyetıne gir Allah yardım eder..
kaydirigubbakcemile5
ceyız bi şekılde olur dıyosan.. gerısı ,içinde korkma... güzel gunlerı dusun hep bu gunlerının tadını çıkart balımmm delikafadulden

ne biyim neden korktugmda bılmıyorum ıcımde bı bosluk oluyo sadece tarifi anlatılmaz bıesy hem bagrmak ıstyorum hemde aglamak garip bir duyguymus bu

crayzzz evlenme teklıfı almıŞsın. Çok mutlu oldum senın adına... Allah tamamına erdırsın. KorktuĞun Şey evlılık mı?

oyy oyy oy şimdiden aile özlemımı duyuyosun bacum karar vermıssın ama iyimi yaptım kotumu yaptım bilemedim gibi konustun bak şimdi..
fıstıgım sizz taa ne zamandan berı çıkıyorsunuz.. gecen seneki yıldonumu unuttun herhalde... onu çok sevıyorsun ve bu senekı suprizden sonra onunda sana çok deger verdigi ortada..
merak etme herseyı akısına bırak.. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…