- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.241
çok tşk ederim cnm benımmm darısı sana olsun insallah benden daha guzelleri , iyileri.. evet evet en onemlısı o zaten Rabbim kullandırmayı nasip etsın bana ..çeyiz bahtı vermesın insallah :Saruboceq: işte yetmesede yetmeye calıstırıyoruz özlemeye doymak için..hücümbotmu tam bilmiyorum fisfisfis ama 4 günde bir liman yapıyorlar.direk lübnan demedi ama normal seyirlerimiz gibi değil dedi.evet en başta 1 ay dediler sonra 45 gün oldu,inşallah daha fazlası olmaz:Saruboceq:aslında doğru söylüyosun canım,sen nikahlı olduğun halde gidemiyosun ,ben nasıl gideyim dimiyerimsenibenseninde düğününe az kalmış,eylül 22 olması lazım.çeyizlerinide yayınlamışsın,bakmıştım.hepsi çok ama çok güzel olmuş.Allah kullanmayı nasip etsin inşallah.birde davetiye ye yazmayı düşündüğünüz söz bence mükemmelalkisalkisalkisbirde ilk olan davetiye daha orjinal bencede,diğer arkadaşlarda onu beğenmişler zaten.
neyse senin dediğin gibi telefonla ve msn den idare edicez ama çok özleyince onlarda yetmiyoki
tatlım senın esın nerde sımdı ? Allah kavustursun bu arada :Saruboceq:ah ah bide telefon çeksemafoldumben
Son düzenleme: