Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hosgeldin f492
nasılsınn??
sendemı hasret cekecen bizim gibi??
Hoşbulduk :)
İyiyim çok şükür,siz nasılsınız ?
Allah nasip ederde evlenirsek,bende sizler gibi hasret çekicem sanırım.Ama olsun,insan sevince gözü hiçbirşeyi görmüyor.:kedi:
sevdiğinin yolunu gözlemek herne kadar zor olsa da sonunda kavuşmak olduğu için beklemeye değer bence !

o zaman Rabbim bol bol sabır versin inşallah ...
Ama yinede kayınvalidenizin yanında olmanız,size güç veriyordur.yani tek başınıza kalsanız belki daha kötü olur,en azından o size destek veriyordur.

evet kayınvalidem aynı annem gibi maşallah o yönden şanslıyım zaten çalıştığım için o kadar birlikte vakit geçiremiyoruz akşamdan akşama:lepi:

evet kayınvalidem aynı annem gibi maşallah o yönden şanslıyım zaten çalıştığım için o kadar birlikte vakit geçiremiyoruz akşamdan akşama:lepi:

buna çok sevindim,yani anneniz gibi olmasına.ilişkiler iyi olunca,herşey yolunda gider.siz yalnızlık çekmezsiniz ve eve geldiğiniz de huzurlu bi ortam olur.Ne güzel ! Allah bozmasın inşallah...

ayy bende ilkini daha çok beyendım ama 2.koydugumdada aklım kaldı ole işte.. ama ilk tercıhım ilk olan yanee zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan[/QUOTE]

abbacım canım bence ilk davetiye daha hoş. ama senin içine ne sinerse onu yap tabi. şimdi aile büyükleri böle davetiye mi olur diye söylenebilirler. bizim arkadaş da senin gibi eğlenceli bişeyler istemişti. ailesi söylenince kız vazgeçti. ama kıyamam içinde kaldı hala keşke dinlemeseydim diyor hala. o yüzden ne istiyorsan yap canım içinde kalmasın hiçbir şey. bu arada davetiye sözü de süper..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağolll bitanemmm buyrunnnnnnnnn

ayy bende ilkini daha çok beyendım ama 2.koydugumdada aklım kaldı ole işte.. ama ilk tercıhım ilk olan yanee zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

abbacım canım bence ilk davetiye daha hoş. ama senin içine ne sinerse onu yap tabi. şimdi aile büyükleri böle davetiye mi olur diye söylenebilirler. bizim arkadaş da senin gibi eğlenceli bişeyler istemişti. ailesi söylenince kız vazgeçti. ama kıyamam içinde kaldı hala keşke dinlemeseydim diyor hala. o yüzden ne istiyorsan yap canım içinde kalmasın hiçbir şey. bu arada davetiye sözü de süper..

evet canım kıbrıstayız burda 1 senemiz kaldı bakalım sonra tayinimiz nereye çıkacak

canım benim izin bitti. çalışmaya başladım. erken kalkmaya alışamadım eve gelince kolumu kıpırdatacak halim olmuyor. giremedim o yüzden kaç gündür. gönderdiğin bilgiler için saol canım. soğan kürünü yaptım 1 ay. 3 ay daha devam edicem zaten. insanlar çok faydasını gördüklerini söylüyorlar inş ben de görürüm. gerçi 15 günde bile baya faydalı oldu bana bu ay ilaç kullanmadan regl oldum mesela hem de tam gününde. bakalım inş hayırlısı olur.
2 sene çok biliyorum ama işte evleneli 1 yıl oldu. yaşımda 26. sanki biraz daha vaktimiz varmış gibi geliyor. tabi her şeyin hayırlısı bizim için.
ben tez zamanda meleğini kucağına alacağına inanıyorum. çok ufacık bi sorun o sadece hapla çözülebiliyor bak bütün doktorlar söylüyorlar. stres yüzünden hamile kalamayan bayan sayısı çok fazla diye. rahat ol canım eminim çok güzel bir anne olucan sen

merhabalarrrrrrrrrrrrrr

mÜjde vermeye geldİmmmm

eŞİmm ayın 26sı gİbİ gelİyor İnŞallah bİr aksİlİk Çıkmazsa...
benİm harİcİmde herkes bİlİyormuŞ. Bana sÜprİz yapıyormuŞ. Ama benden kaÇmaz tabİ...

hadi gözün aydın canımm. eğer hala söylemediysen bildiğini hiç söyleme öğrendiğini bence. şöyle mumlu güzel bide masa hazırla asıl ona sürpriz olsun kaydirigubbakcemile3

darısı başıma:Saruboceq: gözünüz aydınhihoyyyt
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan inşallah seninde az kalmıştır kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar , benim sevdiğim de denizci (askeri personel )turkbayragi
Evli değilim sizler gibi ama Allah nasip ederse inşallah bizim sonumuzda evlilik olur. Denizci eşleriyle ilgili bilgiler ararken buldum burayı ve yaklaşık 1,5 aydır sıkı takipçinizim.Derindeniz diye bi arkadaş açmış,yazılanları okudum ve çok hoşuma gitti.şuan 121. sayfadasınız ve ben tüm sayfaları baştan sona hiç sıkılmadan okudum.hergün burayı takip ediyorum,yazdıklarınızı okuyorum,o kadar samimi ve içten ki yazılanlar,en sonunda bende dün üye oldum ve eğer kabul ederseniz bu sıcak sohbetinizin içinde yer almak ve sizlerle bende bişeyler paylaşmak isterim.
hoşgeldin a.s. evet denizci eşi olmaz çok zor aşk sevgi olmasa asla katlanılmaz emin ol :umursamaz:

waaayyy :kedi: bravo sana:hooray: nasıl oluyo bu iyi anlaşmalar hiç bilemiyorum :umursamaz: gerçi herzaman çift taraflıdır iyilik yada kötülük ama ben asla yapamam büyük konuşmak istemiyorum kendi evimizde kalıyorum çok rahatım çünkü bu iş aylık yada yıllık değil meslek herşartta yuvamızın dumanı tütmeli diye düşünenlerdenim :1hug: opuyorumnanaktan

EVET EVET İLK OLANNN:lepi:
:))) hihihihihihiii sağolll balıımmm opuyorumnanaktan
Abba beğenmene sevindim bloğu :) gmail adresin varsa üye olabiliyorsun bloğa. Okuyanların hepsi denizci eşi değil ama 100 okurum var her gün bu da çok keyifli :) 2 yıldır yazıyorum. Ben de ilk davetiyeyi daha çok beğendim. Davetiye sözü de harika. Sevgiler...
ooo çok guzel yaaa... hiim anladım tatlım :):) bu arada beyenmene sevındımm... opuyorumm
abbacım ilk davetiye süper orjinal bence o olsun
abbacım bencede birinci olan çok güzel
abba cım bencede ılkı daha gusel
dur bende sana kendı davetıyemı koyacagım
benımkıde cok şirindi belkı sana fikir olur tatlım..
canlarım hepınız ilkte karar kılmıssınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bende ilkı olsun ıstıyorum artık kararımda emınım zemuszemus
19082009566.jpg

19082009565.jpg
prensesım sağol tatlımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan acıkcası davetiyen çok janjanlııı :lepi: çok cici olmusss opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar opuyorumnanaktan bu topikte gariplik var :umursamaz: sanırım davetiyeler için büyütülmüş boyut CADIARZU evet abbacım bencede ilk olan daha güzel :lepi: nesrin gözün aydın canım :lepi:bak beraber geliyolar nerdeyse :sm_cool: benim eşimde valizini toparlıyo seferdeler şimdi finlandiyaya gidiyolar :teytey: ordada adam hazırmış inşallah yanlış bilgi değildir sonra evimize gelecek :dance::dance::1hug::asigim:Şeniz
hihoyyythihoyyyt hadi az kalmıs tatlımmm.. enıstenın gelmesıne :) artık emınım iklini yaptırtacam :KK70::KK70:
Merhaba arkadaşlar , benim sevdiğim de denizci (askeri personel )turkbayragi
Evli değilim sizler gibi ama Allah nasip ederse inşallah bizim sonumuzda evlilik olur. Denizci eşleriyle ilgili bilgiler ararken buldum burayı ve yaklaşık 1,5 aydır sıkı takipçinizim.Derindeniz diye bi arkadaş açmış,yazılanları okudum ve çok hoşuma gitti.şuan 121. sayfadasınız ve ben tüm sayfaları baştan sona hiç sıkılmadan okudum.hergün burayı takip ediyorum,yazdıklarınızı okuyorum,o kadar samimi ve içten ki yazılanlar,en sonunda bende dün üye oldum ve eğer kabul ederseniz bu sıcak sohbetinizin içinde yer almak ve sizlerle bende bişeyler paylaşmak isterim.
hoşgeldın aramıza a.s. :1hug:
Hoşbulduk opuyorumnanaktan
Evet seyirleri oluyor.Şuan mersinde,45 günlük bi görev var.ama 15 gün gibi bi zaman kaldı.Allahın izniyle oda bitecek inşallah.4 günde bir liman yapıyorlar ama biz görüşemiyoruz,çünkü ben istanbuldayım ve oraya gidemiyorum malesefmafoldumben
sevgılının gemısı hucumbotmu acep :)) 4gun lıman 4gun lübnan seyrımı ? :)) bılıyorumm beeennn onlarıı ahh bılmezmıyım 45 gun dedıler 3ayda zor geldilerr :mymeka:
Allah kavustursun canım.. :Saruboceq: tatlım ben nıkahlıyken gorusemedım gidemedim yanına yanı uzulme demek istedıgım.. telden yada msnden idare edicenız arrtık.
. :nazar:
koskoca evde kalsam iyi kayınvalidemlerde kalıyorumkötükedihüso
Allah sabır versın dedimki ohh iyi gül gibi gecinip gidiyorsanız :ecrin_bebek:

ayy sorma tatlım bugun annemle bide bi kaç buyuk aileden akraba var onlara gosterdım boyle sevınclı sevınclı annem katiyyen olmaz dedi helekı yazdıgım söze demedıklerını bırakmaladılarrr mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok uzuldumm acıkcası... ama ben dedımdedık biri olarak BENIM DEDİGİM OLACAK yanı :)))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende ilkını yaptıram dedım :))) saol beyendıgın için.
.

Son düzenleme:
Günaydınnn opuyorumnanaktan

hoşgeldin a.s. evet denizci eşi olmaz çok zor aşk sevgi olmasa asla katlanılmaz emin ol :umursamaz:

hoşbulduk opuyorumnanaktan
şuan bile zorluğunu çekiyorum,eminim nasip olurda evlenirsek:Saruboceq:daha da zor olacak .ama gerçekten Rabbim yüreklerimize öyle büyük bi sevgi koymuşki,sizler şuan nasıl dayanıyorsunuz bende dayanacağım inşallah.burda herkes birbirinin dilinden anlıyor.dışarda olan arkadaşlarla konuştuğumda,amaaannn katlanılırmı,hep başka yerlerde olacak nsaıl güveneceksin,aldatmayacağını nerden biliyosun gibi saçma saçma şeyler söyleyip insanın canını sıkıyorlar.mafoldumbenama sizler öyle değilsiniz,yaşadığınız için daha iyi biliyorsunuz.iyiki aranızdayım:teytey:

hoşgeldın aramıza

sevgılının gemısı hucumbotmu acep :)) 4gun lıman 4gun lübnan seyrımı ? :)) bılıyorumm beeennn onlarıı ahh bılmezmıyım 45 gun dedıler 3ayda zor geldilerr :mymeka:
Allah kavustursun canım.. :Saruboceq: tatlım ben nıkahlıyken gorusemedım gidemedim yanına yanı uzulme demek istedıgım.. telden yada msnden idare edicenız arrtık.[/B][/I][/COLOR] . :nazar:
.

hücümbotmu tam bilmiyorum fisfisfis ama 4 günde bir liman yapıyorlar.direk lübnan demedi ama normal seyirlerimiz gibi değil dedi.evet en başta 1 ay dediler sonra 45 gün oldu,inşallah daha fazlası olmaz:Saruboceq:aslında doğru söylüyosun canım,sen nikahlı olduğun halde gidemiyosun ,ben nasıl gideyim dimiyerimsenibenseninde düğününe az kalmış,eylül 22 olması lazım.çeyizlerinide yayınlamışsın,bakmıştım.hepsi çok ama çok güzel olmuş.Allah kullanmayı nasip etsin inşallah.birde davetiye ye yazmayı düşündüğünüz söz bence mükemmelalkisalkisalkisbirde ilk olan davetiye daha orjinal bencede,diğer arkadaşlarda onu beğenmişler zaten.
neyse senin dediğin gibi telefonla ve msn den idare edicez ama çok özleyince onlarda yetmiyoki:eek:

canım benim izin bitti. çalışmaya başladım. erken kalkmaya alışamadım eve gelince kolumu kıpırdatacak halim olmuyor. giremedim o yüzden kaç gündür. gönderdiğin bilgiler için saol canım. soğan kürünü yaptım 1 ay. 3 ay daha devam edicem zaten. insanlar çok faydasını gördüklerini söylüyorlar inş ben de görürüm. gerçi 15 günde bile baya faydalı oldu bana bu ay ilaç kullanmadan regl oldum mesela hem de tam gününde. bakalım inş hayırlısı olur.
2 sene çok biliyorum ama işte evleneli 1 yıl oldu. yaşımda 26. sanki biraz daha vaktimiz varmış gibi geliyor. tabi her şeyin hayırlısı bizim için.
ben tez zamanda meleğini kucağına alacağına inanıyorum. çok ufacık bi sorun o sadece hapla çözülebiliyor bak bütün doktorlar söylüyorlar. stres yüzünden hamile kalamayan bayan sayısı çok fazla diye. rahat ol canım eminim çok güzel bir anne olucan sen

canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için bende incir kürünü deniyorum 2 gün oldu soğan kürünü de deniyeceğim bakalım ben sonuç alacakmıyım.senin adına çok sevindim inşallah hayırlı olur evleneli 2 sene oldu ben 21 yaşındayım eşim 34 yaşında belki diyeceksin daha küçüksün ama ben bebekleri çok seviyorum ve kendimi hazır hissediyorum .evet doktorumda söyledi zaten stres yapma kafan rahat olsun bol bol spor yap dedi.inşallah canım hayırlısı neyse o olsunopuyorumnanaktan

canım bagısla ama neden kayınvalıdenlerle kalıyorsun??
bende cogu zaman onlardayım da ondan sordum..
cunku esımoyle ıstıyor se artık annenın evınden cıktın dıyor..
ck sacma bılıyorum

benimde aynı sebepten seni çok iyi anlıyorum annenin evinde olmaz diyo bide işe gidiyorum zaten fazla sorun olmuyo:eek:lmaz:

Günaydınnn opuyorumnanaktan

şuan bile zorluğunu çekiyorum,eminim nasip olurda evlenirsek:Saruboceq:daha da zor olacak .ama gerçekten Rabbim yüreklerimize öyle büyük bi sevgi koymuşki,sizler şuan nasıl dayanıyorsunuz bende dayanacağım inşallah.burda herkes birbirinin dilinden anlıyor.dışarda olan arkadaşlarla konuştuğumda,amaaannn katlanılırmı,hep başka yerlerde olacak nsaıl güveneceksin,aldatmayacağını nerden biliyosun gibi saçma saçma şeyler söyleyip insanın canını sıkıyorlar.mafoldumbenama sizler öyle değilsiniz,yaşadığınız için daha iyi biliyorsunuz.iyiki aranızdayım:teytey:
güven olmazsa tabiki çok zor CADIARZU ama onun güvenmeside seninki kadar önemli çünkü onlar sınırlı sayıda insanla ve belli zamanlarda ancak karaya çıkabiliyolar ama biz normal hayatımızı evli olarak sürdürmeye çalışıyoruz evimizin hem erkeği hemde kadınıyız kaydirigubbakcemile aldatma konusuna takılma bile hem askermiş seninkisi :CüvCüv: evet içimizdeki sevgi özlem hasret girdiğinde çok daha büyüyo :lepi: bu harika aşk her daim taze evlilik hep taze hiç eskimiyo bıkmıyosun bunlar güzel yanları elbet kötü çok yanı var haber alamadığında kendini yiyosun bütün sorumluluk senin önemli kararları o olmadan vermek zorunda kalabilirsin zaten okumuşsun yazılanları sorunların neler olabileceğini farketmişsindir :umursamaz: inşallah gönlündeki olur :Saruboceq: ve elbet inşallah hayırlıysa olur :Saruboceq:

ah ah bide telefon çeksemafoldumben
evett çok haklısın bunaldım bende 2 gündür bi çekiyo bi çekmiyo mafoldumben

benimde aynı sebepten seni çok iyi anlıyorum annenin evinde olmaz diyo bide işe gidiyorum zaten fazla sorun olmuyo:eek:lmaz:
canım benim ama annenin evinden çıktında kayın validenin evinemi geldin bence çok yanlış kendi evinde yuvanızda kalmalısın eğer onun annesinde kalabiliyorsan kendi annendede kalabilmelisin :eek:lmaz: çünkü bu bir meslek kısa süreli bi iş değil dimi evimize alışmanızı öneririm hiç kimseye gerek kalmadan başınızı dinleyin tabiki gerektiğinde gidip kalacağız ama normalde gereksiz diye düşünüyorum ben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

X