- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.181
günaydın kızlar.ancak aranıza dönebildim.eşimle zehirlendik de tavuktan.hastanedeydik.eşim raporluydu.ama şuan iyiyiz.karnımdaki yavrum da iyi allaha şükür.eşim gene görevde ama bir gün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.ancak aranıza dönebildim.eşimle zehirlendik de tavuktan.hastanedeydik.eşim raporluydu.ama şuan iyiyiz.karnımdaki yavrum da iyi allaha şükür.eşim gene görevde ama bir gün :)
Kızlarr günaydın. Abba, bandırmalım teşekkürler güzel dilekleriniz için. Davetiyemize şiiri eşim yazmıştı. Bloguma da ekledim. HUYSUZ BALIĞIN ÖNERİLERİ benim web sitem yazıyorum sürekli. Şiiri buraya da yazayım
Tek kanatlı melekler olarak geliriz dünyaya
Ve ancak gerçek eşimizi bulabilirsek
Kanatlanıp uçabiliriz
Aşk okyanusundaki
Mutluluk adasına
Tüm sevdiklerimizi bekliyoruz
Bu en güzel günümüzde
Sevincimizi paylaşmaya...
Telif hakkı yok isteyen kullanabilir :)
ben nasıl üye olduğumu anlatayım. 3-4 ay önce adet düzensizliğinden doktora gittim polikistik over teşhisi koydu. sonra aynı sorunu olan birkaç kişiden soğan kürü diye birşey duydum. ilaçsız sorunu çözülenler varmış. internete girdim araştırmaya başladım. kk da bir sürü forum açılmış bu konuyla ilgili. onları okurken güzel bir siteymiş bu üye olayım dedim. iyiki de bulmuşum hem sağlık anlamında hem de hasret anlamında bana destek olan bir sürü güzel insanla karşılaştım..
:)) oyy sağol balımm benımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan enıstede de tam şair ruhu varmıs hee alkisalkisalkis alkisalkisalkis blogunada sımdı bakıyorum :):)Kızlarr günaydın. Abba, bandırmalım teşekkürler güzel dilekleriniz için. Davetiyemize şiiri eşim yazmıştı. Bloguma da ekledim. HUYSUZ BALIĞIN ÖNERİLERİ benim web sitem yazıyorum sürekli. Şiiri buraya da yazayım
Tek kanatlı melekler olarak geliriz dünyaya
Ve ancak gerçek eşimizi bulabilirsek
Kanatlanıp uçabiliriz
Aşk okyanusundaki
Mutluluk adasına
Tüm sevdiklerimizi bekliyoruz
Bu en güzel günümüzde
Sevincimizi paylaşmaya...
Telif hakkı yok isteyen kullanabilir :)
zemuszemus zemuszemus zemuszemus artık sanal günde yaparazz biz burdan varyaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan bende şu cicim yaları geciyim gelirim en kısa zamandaa kaydirigubbakcemile5Abba nasıl görmem sizleri :) Evde daha rahat olacak internet. Zaten evden çalışıyorum. Yemeği yapar sonra otururum netin başına :)
merhabalarrrrrrrrrrrrrr
mÜjde vermeye geldİmmmm
eŞİmm ayın 26sı gİbİ gelİyor İnŞallah bİr aksİlİk Çıkmazsa...
benİm harİcİmde herkes bİlİyormuŞ. Bana sÜprİz yapıyormuŞ. Ama benden kaÇmaz tabİ...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağolll bitanemmm buyrunnnnnnnnnabbacım tşk ederim tatlım sağol
davetiye sözün de süpermiş çok beğendim. hadi davetiyeyi de göster heyecanla bekliyorum canım arkadaşımın davetiyesini
abbacım bence ilki daha güzel. çünkü aşağıdaki daveti,yeyi bir çok insan da gördüm ben... bu sene moda... ama yukarıdaki daha az bilinen ve daha göze hi,tap eden davetiye... rabbim tez zamanda tamamına erdirsin inşallah...