Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

günaydın kızlar.ancak aranıza dönebildim.eşimle zehirlendik de :KK43: tavuktan.hastanedeydik.eşim raporluydu.ama şuan iyiyiz.karnımdaki yavrum da iyi allaha şükür.eşim gene görevde ama bir gün :)

Kızlarr günaydın. Abba, bandırmalım teşekkürler güzel dilekleriniz için. Davetiyemize şiiri eşim yazmıştı. Bloguma da ekledim. HUYSUZ BALIĞIN ÖNERİLERİ benim web sitem yazıyorum sürekli. Şiiri buraya da yazayım
Tek kanatlı melekler olarak geliriz dünyaya
Ve ancak gerçek eşimizi bulabilirsek
Kanatlanıp uçabiliriz
Aşk okyanusundaki
Mutluluk adasına
Tüm sevdiklerimizi bekliyoruz
Bu en güzel günümüzde
Sevincimizi paylaşmaya...

Telif hakkı yok isteyen kullanabilir :)

canım web sitene girdim gerçekten çok güzel şeyler yazmışsın bu arada şiir de çok güzel

merhabalarrrrrrrrrrrrrr

mÜjde vermeye geldımmmm

eŞımm ayın 26sı gıbı gelıyor ınŞallah bır aksılık Çıkmazsa...
benım harıcımde herkes bılıyormuŞ. Bana sÜprız yapıyormuŞ. Ama benden kaÇmaz tabı...

Ecem çok gelmiş olsun kardeşim de 9 aylık hamile ve dün balıktanzehirlenmiş o da . Dikkat etmek lazım. Nesrinsavaş çok sevindim senin adına :) Bilsen de gelişi yine de sürprizmiş gibi davran bari :) Sevgiler...

denızkokusu tŞk ederım canım saĞol. EŞım sÖyledı zaten geleceĞını. Bır sÜprız bıle yaptırmıyorsun adama dedı:)))

ecem Çok geÇmıŞ olsun canım dıkkat et kendıne...rabbım acıl Şıfa versın ınŞallah.....

ben nasıl üye olduğumu anlatayım. 3-4 ay önce adet düzensizliğinden doktora gittim polikistik over teşhisi koydu. sonra aynı sorunu olan birkaç kişiden soğan kürü diye birşey duydum. ilaçsız sorunu çözülenler varmış. internete girdim araştırmaya başladım. kk da bir sürü forum açılmış bu konuyla ilgili. onları okurken güzel bir siteymiş bu üye olayım dedim. iyiki de bulmuşum hem sağlık anlamında hem de hasret anlamında bana destek olan bir sürü güzel insanla karşılaştım..

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Uyarı : Sitemizdeki bilgiler paylaşım amaçlıdır.Sayın Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na sorularınızı kendisine ait Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : sitesini ziyaret ederek iletişim bölümünden sorabilirsiniz.ALINTIDIR

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü-MUCİZE İKSİRLER

BELKİ İŞİNE YARAR CANIM

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

denizkokusu sen de çok sağol canım.allahım kimseye yaşatmasın.kardeşine de çok geçmiş olsun.bu sıcaklarda tavuk balık az tüketmek lazım.bekletmemek hemen yemek gerek.ama işte insanız oluyor arada.rabbim kimseye vermesin.

Kızlarr günaydın. Abba, bandırmalım teşekkürler güzel dilekleriniz için. Davetiyemize şiiri eşim yazmıştı. Bloguma da ekledim. HUYSUZ BALIĞIN ÖNERİLERİ benim web sitem yazıyorum sürekli. Şiiri buraya da yazayım
Tek kanatlı melekler olarak geliriz dünyaya
Ve ancak gerçek eşimizi bulabilirsek
Kanatlanıp uçabiliriz
Aşk okyanusundaki
Mutluluk adasına
Tüm sevdiklerimizi bekliyoruz
Bu en güzel günümüzde
Sevincimizi paylaşmaya...

Telif hakkı yok isteyen kullanabilir :)
:)) oyy sağol balımm benımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan enıstede de tam şair ruhu varmıs hee alkisalkisalkis alkisalkisalkis blogunada sımdı bakıyorum :):)
Abba nasıl görmem sizleri :) Evde daha rahat olacak internet. Zaten evden çalışıyorum. Yemeği yapar sonra otururum netin başına :)
zemuszemus zemuszemus zemuszemus artık sanal günde yaparazz biz burdan varyaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan bende şu cicim yaları geciyim gelirim en kısa zamandaa kaydirigubbakcemile5
merhabalarrrrrrrrrrrrrr

mÜjde vermeye geldİmmmm

eŞİmm ayın 26sı gİbİ gelİyor İnŞallah bİr aksİlİk Çıkmazsa...
benİm harİcİmde herkes bİlİyormuŞ. Bana sÜprİz yapıyormuŞ. Ama benden kaÇmaz tabİ...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nesriniiimmm çok sevındımmmmmmm :lepi: :lepi: hadi darısı tüm hasret cekenlere olsun dıyorum zemuszemus oh hadi gozunaydınn opuyorumnanaktan

bloguna baktım tatlım wayy wayy wayy dedim sonrasında denızkokusu nelere imza atmısta haberımız yok :))
hep denızcı eslerı var oradada sanırım ? üye olayım dedım ama bulamadım yaws ne becerıksızım beenn..

neyse bızım davetiyemızde şu sözler yazacak (buna karar kıldık ) ;

*** Bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk dilerken,
Şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz... ****

davetiyemızıde yukleyebılırsem gostercem size.. oyle klasık değil.. espritüel bişiler olsun istedık
:lepi:

abbacım tşk ederim tatlım sağol

davetiye sözün de süpermiş çok beğendim. hadi davetiyeyi de göster heyecanla bekliyorum canım arkadaşımın davetiyesini

abbacım bence ilki daha güzel. çünkü aşağıdaki daveti,yeyi bir çok insan da gördüm ben... bu sene moda... ama yukarıdaki daha az bilinen ve daha göze hi,tap eden davetiye... rabbim tez zamanda tamamına erdirsin inşallah...

abbacım tşk ederim tatlım sağol

davetiye sözün de süpermiş çok beğendim. hadi davetiyeyi de göster heyecanla bekliyorum canım arkadaşımın davetiyesini
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağolll bitanemmm buyrunnnnnnnnn
abbacım bence ilki daha güzel. çünkü aşağıdaki daveti,yeyi bir çok insan da gördüm ben... bu sene moda... ama yukarıdaki daha az bilinen ve daha göze hi,tap eden davetiye... rabbim tez zamanda tamamına erdirsin inşallah...

ayy bende ilkini daha çok beyendım ama 2.koydugumdada aklım kaldı ole işte.. ama ilk tercıhım ilk olan yanee zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

Abba beğenmene sevindim bloğu :) gmail adresin varsa üye olabiliyorsun bloğa. Okuyanların hepsi denizci eşi değil ama 100 okurum var her gün bu da çok keyifli :) 2 yıldır yazıyorum. Ben de ilk davetiyeyi daha çok beğendim. Davetiye sözü de harika. Sevgiler...

X