- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #7.501
Bana zaten her şeyi peşin peşin söyledi bende bile bile kabul ettim en başta da dediğim gibi onun özlemi bile güzel geldi beklemek çok daha güzel asla pişman olmadım olcamı da sanmıyorum dediğim gibi sormak istedimBenimki de sivil :) yoruldugum zamanlar
elbette oluyor ama en fazla ertesi gun
hersey yeniden basliyor.
Pismanlik demissin bakis acini degistirirsen
olay kolayliyortuh tuh diye degil de
adam sana sordu hazir misin ? sende evet
dedin. simdi o evetin arkasinda durman
lazim..hade bakalim diyorum.
Ama ben yalniz olmayi hep cok sevdim. ask sevgu ozlem acisi ebette cektim de cookk onceydi.flort ediyorduk daha..
Pismanlik meslek ile degil sahis ile ilgili sorunlarda olabiliyor. Bunu da ekliim. Cunku bu ozlemli ask surekli kalmiyor veya kalmayabiliyor.bi evlenin aynu eve yataga girin sonra gorslim bu pismanligi :))Bana zaten her şeyi peşin peşin söyledi bende bile bile kabul ettim en başta da dediğim gibi onun özlemi bile güzel geldi beklemek çok daha güzel asla pişman olmadım olcamı da sanmıyorum dediğim gibi sormak istedim
Bu söylediğine sevinim mi üzülim mi bilemedim Allah yukarıda bana sevgisinden bir kez olsun şüphe etmedim bir kez olsun üzmedi hep üstüme titredi kırmadı. İnşallah zamanla azalmaz, değişmezPismanlik meslek ile degil sahis ile ilgili sorunlarda olabiliyor. Bunu da ekliim. Cunku bu ozlemli ask surekli kalmiyor veya kalmayabiliyor.bi evlenin aynu eve yataga girin sonra gorslim bu pismanligi :))
Peki kaptanlar her zaman evlerine daha düşkün olurmuş bu doğru muBu söylediğine sevinim mi üzülim mi bilemedim Allah yukarıda bana sevgisinden bir kez olsun şüphe etmedim bir kez olsun üzmedi hep üstüme titredi kırmadı. İnşallah zamanla azalmaz, değişmez
Cogunlukla evet. Ama kotuleri de var.Peki kaptanlar her zaman evlerine daha düşkün olurmuş bu doğru mu
PiriSeninki nereden mezun ?
Piri Reis Üniversitesi. Aslında zamanında çok kötü bir deneyim yaşadım yani evliliğin peri masalı olmadığını çok iyi biliyorumSeninki nereden mezun ?
Hadi Allah kavuştursunBenimki ist.bogazini geciyorlarmis :) eh iste simdi seferi olduk. Allah selamet versin...
1,5ay sonra kavusucaz zaten.. 1 haftasi gecti :)) uhihi bu calistigi firmanin sefer hatti ve suresi guzel :)Hadi Allah kavuştursun
Kaç aylığına gidiyor mesela1,5ay sonra kavusucaz zaten.. 1 haftasi gecti :)) uhihi bu calistigi firmanin sefer hatti ve suresi guzel :)
Firmasina gore degisir bu isler. Kimi 3-6 aylik kontrata gider. Kimi 12 ay anlasir 3 ay sefer atar 1 ay izin, kimisi 2 ay, feribotlarda degisik klavuz kaptan olursa onun calisma saatleri farkli.Kaç aylığına gidiyor mesela
Seninki baya iyiymiş gerçektenFirmasina gore degisir bu isler. Kimi 3-6 aylik kontrata gider. Kimi 12 ay anlasir 3 ay sefer atar 1 ay izin, kimisi 2 ay, feribotlarda degisik klavuz kaptan olursa onun calisma saatleri farkli.
Benim ki su an icin 1,5 ay calisip 1 ay bosa
cikacak. 12 ay anlasmali.
Su an icin iyi .benim ki 46 yasinda bilmem kac yillik suvari karada zaten bir isimiz var, bu saatten sonra oyle uzun sefer istemezSeninki baya iyiymiş gerçekten
Yanlış anlamazsanız merak ettim karada nasıl bir işle uğraşıyor acabaSu an icin iyi .benim ki 46 yasinda bilmem kac yillik suvari karada zaten bir isimiz var, bu saatten sonra oyle uzun sefer istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?