- 6 Aralık 2015
- 30
- 17
- 39
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.461
bugün seni Seni kırmadan konuşacağım herşey daha güzel olsun kırgınlıklar olmasın istiyorum ben zaten yeterince kırgın ve üzgünüm ve stresliyim dünde çok gergindim onu seviyorum fakat babam beni vermek istemiyor eğer evlendikten sonra tekrar denize giderse babam boşanmamı isteyecektir artık ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm çok.babam resti çekti rabbim hakkımda hayırlısını versin. Ayrıca annesiyle üst katta oturucam altı üstlü babam benle konuştuğunda kızım bak sen bu adamla evlenirsen sen gezmeyi seviyorsun daha gençsin kapıdan her çıktığında kayınvalidene hesap vereceksin ve belkide çok gezdiğin için bu ilerde sorun olacak bunları düşün kocan başında olsa beni ilgilendirmez bizide üzersin dedi bu durumda ben ortada kaldım.İlk olarak drumunu bu sekilde yazsaydin senin yardimci olayim. Ama 2 satir yazdiklarin ile aklima ilk gelen samiyetsizlik. Beni inandirmak zorunda da degilsin.
Haddini sende bende bir baskasi da bilecek. Reklam panosu elbet degilsin. Benim de reklama ihtiyacim yok.
Eger durum buysa kenarda elbet parasi vardir yada ciddi bir surece girdigimde calisir alirim da diyebilir. Bu gune kadar calistigini kendi veya ailesi yemis de olabilir.
Kumar icki vs.. bizden daha cok sen bilirsin. Cunku gorusup konusan sensin.
Ve bunu gercekten otur dusun. Sana gelirini, mal varligini soylemek istememis de olabilir. Kabotajina, seferine, gemisine, firmasina gore degisen maas oranlari var. 7000 az cok diyemem.
Bana garez olabilirsin gercekten sorun degil. Kanaatine saygi duymaktan baska carem yok. Fitneci ve cok bilmis bir avukat olarak sozlerimin ve yaptiklarimim hep arkasinda durdum. Bu meslek suistimale acik oldugu icin gemiadamlarinin temkinli yaklasmalari dogaldir. Adam temkinlidir degildir ben bilmem. Ama olabilir mi? Evet olabilir.
Ve ev araba kenarda para icin de endiselenme cani isterse 2-3 sene gecmeden hepsini yapabilir :)
Bu tur seyleri de en guzeli kendine sor. Cevap verme seklindem, kasinin gozunun oynayisindan anlarsin dogru mu diyor yanlis mi?
Son düzenleme: