- 22 Ekim 2014
- 9
- 1
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.541
Selam dönüşü için mi hediye almak için mi ne için sürpriz ?Kizlar sürpriz arıyorum fikrinizi alabilir miyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam dönüşü için mi hediye almak için mi ne için sürpriz ?Kizlar sürpriz arıyorum fikrinizi alabilir miyim acaba
Selam dönüşü için mi hediye almak için mi ne için sürpriz ?
Un-roro gemisinde haber geldi cuma gidiyo aklımı oynatçak gibiyim biraz olsun hafiflicek mi tecrübelerine ihtiyacım var ((((Türkiye - İtalya çalışması çok iyi.. Türkiye'ye geldiğinde görüşebilirsiniz?
Hangi şirket?
Un-roro gemisinde haber geldi cuma gidiyo aklımı oynatçak gibiyim biraz olsun hafiflicek mi tecrübelerine ihtiyacım var ((((
Ya nasıl içimi rahatlattın hatta şuan beraberiz okudu o da tecrübesiz olduğu için çok dua ettim sana inşallah sizinkide olur buakşam nasıl ayrılıcam düşünemiyorum..iyi ki varsınn
Merhaba çok merak ettim süreç nasıl gidiyo sizin?alıştın mı biraz da olsa gemideyken haberleşebiliyo mudunuz?Ve gidiyor... Az kaldı gemiden haber bekliyoruz. Sevmek zorunda mı bi denizci eşi /sevgilisi/nişanlısı denizi gemiyi okyanusu? Bence değil.
Cevaplarınız bana ilham verdi gece gece:) en mantıklı ve net konuşansınız sizi yürekten kutluyorum:)) dışarı sahte gülüp boş konuşan çok varmış ilginç insanlarSevgili iken de insan geleceğini nasil bir evliliği olacağını düşünmesi gayet normal. Olmasi gereken de bu . Ciddi birseyler olmasa zaten umrunda olmaz herhalde. Herşeyi düşünmek lazım
Bence siz büyük problemler yaşıyorsunuz çok üzüldüm.. Bütün gece üşenmedim geriye dönük postlara baktım çevrenizde insan var mı? Hiç yardım almayı denediniz mi nerede oturuyorsunuz bir kaç tavsiye verebilirim?Dul benzetmesi benim bitikligimden yapılmamisti :)
Merhaba çok merak ettim süreç nasıl gidiyo sizin?alıştın mı biraz da olsa gemideyken haberleşebiliyo mudunuz?
merhaba.. bayadan beri buraya girmiyordum. neden benim etrafımda insan olmasın ki ? süvari eşiyim ve cok da sevenim vardır. azıcık etraımfaki insanları secerek samimi olurum ama camiia da sevilip sayılan biriyimdir. uslubum serttir. zamanında kaptan eşi dul mul gibidir, her limanda bir tane gibi tatsız espiri niteliginde birşeyler dendi ama hiç umrumda degil. olmadı da.. agzı olan konuşur.Bence siz büyük problemler yaşıyorsunuz çok üzüldüm.. Bütün gece üşenmedim geriye dönük postlara baktım çevrenizde insan var mı? Hiç yardım almayı denediniz mi nerede oturuyorsunuz bir kaç tavsiye verebilirim?
Selam dönüşü için mi hediye almak için mi ne için sürpriz ?
herşeyi götürebilir. eger gemiye ucakla başka bir yerden katılacaksa agır yük olmasın.Kızlar merhaba benim de erkek arkadaşım ilk defa gemiye çıkacak. Ve uzakta olacağı için cok dertleniyor. Yaz gibi cikacak gemiye. Ben de ona yaninda götürebileceği ona beni yanında hissettirecek hediyeler hazırlamak istiyorum ama ne olabilir hiç bir fikrim yok.
Yani gemiye ne götürülmesine izin verilir vs en ufak bir fikrim yok. Bana yardımcı olabilir misiniz? :) 4-5 ay gibi bir sürem var önümde
Deneyimli ve parlak fikirli hanımlardan fikirler bekliyorum :)
Kızlar merhaba benim de erkek arkadaşım ilk defa gemiye çıkacak. Ve uzakta olacağı için cok dertleniyor. Yaz gibi cikacak gemiye. Ben de ona yaninda götürebileceği ona beni yanında hissettirecek hediyeler hazırlamak istiyorum ama ne olabilir hiç bir fikrim yok.
Yani gemiye ne götürülmesine izin verilir vs en ufak bir fikrim yok. Bana yardımcı olabilir misiniz? :) 4-5 ay gibi bir sürem var önümde
Deneyimli ve parlak fikirli hanımlardan fikirler bekliyorum :)