Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ehhh pehh istanbul karmaşı yoruyor be adamı... seessiiiiizzzz vee sakinnnn sokagıma evcigime dönmeyi planlıyorum..bizimkinin de erken gelecegi yok gibi. kış için evime gider turşu kurar, konserve yaparım diyom...:KK56::KK56:

ahhh canım sorma bende şuan aynı moddayım ailemin yanına izmire geldim düğün dernek derken arkasından kışlık hazırlığı yapalım dedi biraz daha kaldım annemde. konserve turşu tarhana 2 haftadır evimden ayrıyım. bu pazar inşallah bende sessiz sakin evime izmite döneceğim :KK52:

ahhh canım sorma bende şuan aynı moddayım ailemin yanına izmire geldim düğün dernek derken arkasından kışlık hazırlığı yapalım dedi biraz daha kaldım annemde. konserve turşu tarhana 2 haftadır evimden ayrıyım. bu pazar inşallah bende sessiz sakin evime izmite döneceğim :KK52:
:KK52:
bende pazar evime kaçacagıımm gibi...ayyy oyyy puufffturukkk

selam kızlaaaarrrr tatili bitirip döndük şükür özledim hepinizi :KK3:

ayyyyyyyyy ben bile ne çok heyecanlandım öyle sanki benim kocam geliyo:KK37::KK37::KK37:

aminn rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun:KK19::KK19:

merhaba kızlar...

öncelikle eşine sevgılısıne ruh öküzüne kavuşanların gözü aydın olsun:nazar::KK54:

çooook teşekkür ediyorum hepinize canlarım... allah hepimize sağlıklı mutlu aşk dolu kavuşmalar nasip etsin inşallah...

tatlım doktorumuz %60 prens dedi :KK1: ama yınede 1 ay sonra net söylüycem dedi.biz hiç şu olsun bu olsun demıyoruz.9 ay önce ilk bebeğimi kaybettım hamıleyken oyuzden rabbimin sağlıklı evlat vermesı için dua edıyoruz.
inşallah sende ve butun anne adayları yavrularımızı kucagımıza aldığımız gunu goruruz.:nazar:

prens miiii??? ayyy bak sen küçük erkeğimize :KK16: inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız tatlım...

deniz bugün dalgalı karanlık sevmiyorum bu halini sanki bana kötü bi haber getirecek gibi
ona emanet ettim sevgimi sevdiğimi
denizi hep herkesten farklı sevdim her sıkıldığımda ona koştum tüm derdimi ona açtım nerden bilirdimki yıllar sonra ona emanet edecektim sevdiğimi...
bugüne kadar iyi bir dostu bana...
bugüne kadar iyi bir yoldaştı bana...
şimdi birde sevdiğimi emanet ettim ona...
omuzlarında taşıdı sevdiğimi
sevdiğimi her yolladığımda söylerim ona
yıllardır herşeyimi sen bildin şimdide bilki o sana emanetim
bilki ben yüreğimdeki dertleri sana açtığım kadar kimseye açmadım
bilki artık yüreğim sana emanet
bir tek sana güvendim
ve yine sana güveniyorum
sevdiğimi yüreğimi emanetimini sağ salim bana teslim et

ilayda e.

ahhh... denizi sevmekten vazgeçeli çok oldu.. her an sırtını dönebilecek bir dostmuş gibi geliyor artık bana.. bu yüzden dalgalanıyor sanki... durulup güvenimi alıyor da, birden arkasını dönecek sanki... bitmeyecek bu düşüncelerimiz/hislerimiz.... :KK43:

slm kızlar :KK43::KK43:
aşkım cuma sabah geldi 20 gün aradan sonra kısacık bile olsa kavuşmak çok iyi geldi:KK43:
bu akşam uğurladık kızımla gayet normal karşıladı babasının gidişini hatta ben ağladıkça ağlama anne babam yine gelecek dedi :KK43:
önceden olsa aşkımı uğurlar yatak döşek yatardım günlerce eve kimseyi almaz gitmezdimde biyerlere şimdi ağlamak bile yasak içim acıyor

canıımmm nasıl sevindim... hele o minik prensese.... bçyle güçlü kızlarımız işte, maşallah.... büyümüş de anneciğine güç verirmiş... :nazar:

ssııkkıllldıımmm pooooffffff ppüüüffffff:122:

ben de ben de ben de ben de ben de ben de ben de ben de ben de ben de ben de ben de :KK37::KK37::KK37::KK37:

eee kimse birşey yazmamış. herkes seferi mi oldu ayol :KK1:

Evet ya kimse gözükmüyor bende bakıyorum arada :KK53:
Valla benim günler oldukça yoğun geçiyor karnımda bebek büyütüyorum :KK1: Yarın itibari ile 13. haftaya giricez inşallah:nazar:
Dün kontrolümüz vardı şuana kadarki en kapsamlı kontrolümüzdü. İkili testimiz yapıldı önce 1. aşamada ultrasonda bakıldı ense kalınlığı falan herşey normal çok şükür. :nazar: Sonra 2. aşama olarak kan verdim. Yarın alacağım sonuçları inşallah ordada herşey normal çıkar :KK16: Doktorum demir, folik asit ve B12den oluşan vitamin verdi doğuma kadar kullacağım.

Eşim gideli 47 gün oldu şimdi Hindistan'a gidiyorlar yarın limanda olacaklarmış. Bir aksilik olmazsa Aralık gibi falan gemiden inecek. Sağlık raporu bitiyor 2 haftalığına eve gelecek bu sefer uzun süreli kalamayacak malum bebek geliyor doğuma kadar tam gaz çalışayım doğum sonrası baya evde kalırım diyor :KK52: :emir_bebek::21:

slm kızlar
pek sakin buralar efkar çok sanırım ben yoğunluktan giremiyorum girdiğimdede hayat aynı ne yazayım diyip çıkıyorum
malum prensesimle vakit geçiyor o kreşe gittiğindede minik prensesi dinlendiriyorum vur kafayı yat aşağı
ama çok güzel haberler aldım içim içime sığmıyor
eşim şimdi istanbulda ordan ukrayna ordanda samsun oleyyy
bu şekilde 2 sefer var hayırlısıyla bir aksilik olmazsa çok mutluyum hiç görüşecxek umut kalmamışken seferin burası olması harika

slm kızlar
pek sakin buralar efkar çok sanırım ben yoğunluktan giremiyorum girdiğimdede hayat aynı ne yazayım diyip çıkıyorum
malum prensesimle vakit geçiyor o kreşe gittiğindede minik prensesi dinlendiriyorum vur kafayı yat aşağı
ama çok güzel haberler aldım içim içime sığmıyor
eşim şimdi istanbulda ordan ukrayna ordanda samsun oleyyy
bu şekilde 2 sefer var hayırlısıyla bir aksilik olmazsa çok mutluyum hiç görüşecxek umut kalmamışken seferin burası olması harika

gozun aydin canim:)))
bende de yogunluk devam :KK43:

bu arada her ne kadar bizim bayramimiz eslerimiz olsa da, hepinizin bayramini kutluyorum... sevdiceklerinizle dolu dolu gecen nice bayramlar diliyorum hepinize...

daha yeni kayıt oldum ve doğru mu yaptığımı bilmeden şu an başlığa yorum atmaya çalışıyorum :KK43:
sanırım sevgilim denizlere açılmasa buraları sadece yüzeysel okur geçerdim ..
erkek arkadaşım tam 7-8 ay denizlere gidiyor, çok üzülüyorum nasıl geçer hiç bilmiyorum. herkesi tebrik ediyorum, nasıl bağlı kalmışsınız birbirinize :)

daha yeni kayıt oldum ve doğru mu yaptığımı bilmeden şu an başlığa yorum atmaya çalışıyorum :KK43:
erkek arkadaşım tam 7-8 ay denizlere gidiyor, çok üzülüyorum nasıl geçer hiç bilmiyorum. herkesi tebrik ediyorum, nasıl bağlı kalmışsınız birbirinize :)

hoşgeldin tatlım...
inan bana doğru yapmışım dersin :) bizler de bağlı kalıyoruz ama binbir sıkıntı zahmet içinde.. elbetteki normal çiftler kadar rahat ve sakin olmuyor bizde hayat.. o yüzden çok üzülüyoruz belki ama daha bir savaşçı oluyoruz inan.. hele bir de annelerimiz var böyle eşlerini bekleyen... onlar bu başlığın gülü :KK16: kısacası, çok kötü de oluyoruz ama birlikte atlatmaya çalışıyoruz...

erkek arkadaşım 7 ay sonra bu pazar döndü, çok sevindim ama heman kavga etmeye başladık. pazar gününden beri ağlıyorum onla tek zaman geçirmek istedim ben arkadaşlarımlada olmak istiyorum dedi. onun da benim de ilk ve uzun ciddi ilişkimiz bana diyor ki sensiz hayat nasıl olurdu merak ediyorum sanırım denize gidince unuttu beni çok üzgünüm:KK43:

hoş gelmişsin aramıza ve yanlış bişey yapmadığından emin olabilirsin bizi bizden başka anlayacak kimse yok çünkü bütün sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz destek oluyoruz birbirimize :KK9:

erkek arkadaşım 7 ay sonra bu pazar döndü, çok sevindim ama heman kavga etmeye başladık. pazar gününden beri ağlıyorum onla tek zaman geçirmek istedim ben arkadaşlarımlada olmak istiyorum dedi. onun da benim de ilk ve uzun ciddi ilişkimiz bana diyor ki sensiz hayat nasıl olurdu merak ediyorum sanırım denize gidince unuttu beni çok üzgünüm:KK43:

adapte olma süreci canım sıkma canını biraz zaman ver arkadaşına nacizane benim fikrim 7 ay bekledi acaba daha ne kadar bekleyecek düşüncesi onu senden uzaklaştırıyor olabilir seni düşündüğü için sana haksızlık yapmak istemediği için ama kaderde varsa sizin birlikte olmanız herşeyin önüne geçecektir unutma :KK9:

slm arkadaşlar biz o zaman bu zaman hala bir haber bekliyoruz aşkımdan prensesim artık isyan etti dün annemlerdeydik gelinimiz çocuklar hep beraber akşam olunca dayısı geldi minnoşumun başladı ağlamaya baba babamı istiyorum diye evde herkesi ağlattı ben zaten çok hassas dönemdeyim olduk olmadık ağlıyorum onu öyle görünce bittim tüm gece ağladım desem yeridir artık tahammül edemiyorum sanki hayat gittikçe çok daha zor gelir oldu eşimde ya bu gece yada sabaha buralarda olacaklar büyük ihtimalle şurda 4 ay sonra artık 2 çocukla bir evi yürütmek çok daha güçlü olmak zorunda kalacağım inşallah planlar tutarda uzun süre kalır eşim yoksa ne kadar dayanabilirim bilemiyorum

slm arkadaşlar biz o zaman bu zaman hala bir haber bekliyoruz aşkımdan prensesim artık isyan etti dün annemlerdeydik gelinimiz çocuklar hep beraber akşam olunca dayısı geldi minnoşumun başladı ağlamaya baba babamı istiyorum diye evde herkesi ağlattı ben zaten çok hassas dönemdeyim olduk olmadık ağlıyorum onu öyle görünce bittim tüm gece ağladım desem yeridir artık tahammül edemiyorum sanki hayat gittikçe çok daha zor gelir oldu eşimde ya bu gece yada sabaha buralarda olacaklar büyük ihtimalle şurda 4 ay sonra artık 2 çocukla bir evi yürütmek çok daha güçlü olmak zorunda kalacağım inşallah planlar tutarda uzun süre kalır eşim yoksa ne kadar dayanabilirim bilemiyorum

mesajınızı okuduğumda kendi çocukluğum geldi aklıma.

herkesin babası akşamları işten gelir çocuğunun elini tutar birlikte evlerine giderlerdi.

biz(kardeşlerim ve ben)her akşam kendimiz dönerdik sokaktan eve.birgün hiç unutmam deli gibi ağlamıştım bahçede kapının

önünde.bende babamı istiyorum,herkesin babası akşam geliyo benimki niye yok diye.

denizci eşleri başta annem olmak üzere,saygı duyulası insanlarsınız.Allah hepinizi eşlerinize sağlıkla kavuştursun.

hoş gelmişsin aramıza ve yanlış bişey yapmadığından emin olabilirsin bizi bizden başka anlayacak kimse yok çünkü bütün sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz destek oluyoruz birbirimize :KK9:

adapte olma süreci canım sıkma canını biraz zaman ver arkadaşına nacizane benim fikrim 7 ay bekledi acaba daha ne kadar bekleyecek düşüncesi onu senden uzaklaştırıyor olabilir seni düşündüğü için sana haksızlık yapmak istemediği için ama kaderde varsa sizin birlikte olmanız herşeyin önüne geçecektir unutma :KK9:

tavsiyen için teşekkür ederim inşallah iyi olur:)

ahh ahh n_o_d aynen valla... Bende babasız büyüyen bi kız çocuğu olarak 4 yıllık evli olsam da, bu duyguları yaşadığım için, eşim karaya geçmeden çocuk düşünmüyordum... Eşim de benden dolayı anlayışla karşılıyordu.. Ama işte 4 yıl geçti eşim karaya geçemedi.. Onlar için de kolay değil tabiki.. Yaşim da 30 a dayanınca, çocuk için eli taşın altına koyma vakti gelmiş oldu... Ama hala çok düşünüyorum... Ben de benzer duygularla çok ağladım.. Babalar günü hep ağlardim... Bayramlar okul törenleri vs vs... Bir çocuk için baba, onu koruyan güçlü kanatları geren sıcak insan gibi.. Şimdi çocuk istesem de çok soruyorum kendime, o çocuğa mi yazık edeceğim, bile bile yapmak garip gibi... Ama işte, herkesin bir kaderi, bir yaşayış biçimi var.. Çocuklarımızın da öyle... Ve yine de şanslılar ki, babaları hayatta ve onlar için çabalıyor... Bu bile çok çok gurur duyulası... Ama en gerçeği işte, allah denizci eşlerine hele hele aynı zamanda anne olanlarına büyük sabırlar güçler versin... Gücümüz de olmazsa biz bir hiç oluruz çünkü...

Son düzenleme:
ahh ahh n_o_d aynen valla... Bende babasız büyüyen bi kız çocuğu olarak 4 yıllık evli olsam da, bu duyguları yaşadığım için, eşim karaya geçmeden çocuk düşünmüyordum... Eşim de benden dolayı anlayışla karşılıyordu.. Ama işte 4 yıl geçti eşim karaya geçemedi.. Onlar için de kolay değil tabiki.. Yaşim da 30 a dayanınca, çocuk için eli taşın altına koyma vakti gelmiş oldu... Ama hala çok düşünüyorum... Ben de benzer duygularla çok ağladım.. Babalar günü hep ağlardim... Bayramlar okul törenleri vs vs... Bir çocuk için baba, onu koruyan güçlü kanatları geren sıcak insan gibi.. Şimdi çocuk istesem de çok soruyorum kendime, o çocuğa mi yazık edeceğim, bile bile yapmak garip gibi... Ama işte, herkesin bir kaderi, bir yaşayış biçimi var.. Çocuklarımızın da öyle... Ve yine de şanslılar ki, babaları hayatta ve onlar için çabalıyor... Bu bile çok çok gurur duyulası... Ama en gerçeği işte, allah denizci eşlerine hele hele aynı zamanda anne olanlarına büyük sabırlar güçler versin... Gücümüz de olmazsa biz bir hiç oluruz çünkü...

Allah kavuştursun canım:KK16:inşallah eşin karaya geçer tez zamanda.

X