- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.761
Iyi bayramlar arkadaslar..benim icin aglama bayrami oldu bugun..gozlerim sisti aglamaktan..sevgilim yanimda yok zaten canm skilmis ustume geldikce geldiler..dalga konusu yaptilar artik..yok gelmedi mi hala seni kandiriyor ondan sana hayir yok cart curt..bunlari soyleyen dayim..babamin yaninda konusuluyor bide..vurdum kapiyi ciktim agla agla gozlerim sisti..sonra erkek arkadasim aradi ama anladi sesimden..beni neselendirmek iccin elinden ne geldiyse yapti ama ben ona da trip attim tabi onun bir succu yokken bide seferleri uzattikca uzatiyolar dedi..seneye gelirsin bosver dedim zor tuttum kendimi bana mi denk geldi yeter ama ya az kaldi der sirket uzattikca uzatir..hep diger kaptanin yuzunden..o sirketten de nefret ettim artik..cok canim skkim cevremdekiler yuzunden
arkadaşlarda bir suru örnek vermiş zaten ama
1 - her limanda bir tane
2- kaptan adam seni ne yapsın (benimki o zamanlar ukraynaya calışıyordu oradan bulur bitane gelir demek istiyorlardı )
3- kaptan karısı dul kadın gibidir.
4- gelmez, unutur seni.
5- kim bilir kaç ulkede cocugu var
6- kandırıyor seni
ve buna benzer dahhaa pek cok laf...
bana en cok her limanda bir tane ve dulsun sen diyorlardı. her limanda cumlesine genelde cevabım: yapabiliryorsa helal olsun ona yapsın, hakkıdır diyordum. dul lafına da benim kocam ölmedi ben dul mul degilim lafınıza dikkat edin diye tersliyordum söyleyenleri.
garip insanlar garip. bunlar en yakınlarımız bile olsa sektoru bilmedikleri için bol keseden atıp tutuyorlar. duşunmuyorlar uzulecegimizi. guzel arkadaşım sende takma etrafında laf söyleyenleri, adamına inanıyorsan konu kapanmıştır.
şirketlerin seferi uzatma konusuna gelince bende hep dedikleri tarihlere en az 10 gun ustune koyardım hala da öle yapıyom. iyi de oluyo psikoma iyi geliyor. mesela ekim ortası gelirim dedi benimki demek ki kasım başı gelecek