- 5 Eylül 2011
- 458
- 315
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.361
Bizim sirket uc ay yapiyoda bizimki daha hic uc ayda inmedikiii (( bi gunde ben cikicam gemiye o beni ozlesin yiter yaaaa:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cnm ne kdr oldu evlenelı para bittigine göre eşinin gitme vakti gelmiş demekki ne yapcaksın onsuz cok zor oluo ılk evlıyken zamanla alısıosun tabı..bızım 3.ayrılıgımız dugunden snra...
didemcim çok sevindim..allah mutluluğunuzu daim kılasın..eşine sıkıca sarıl henüz yanındayken..gidince çok fena oluyosun..:26:
Eki Görüntüle 718631
kızlaaar gemiye bakın ne haldeler sefkilim göndermişti 2-3 gün önce çekildi böhüü
Offf böyle şeyleri görünce daha bir üzülüyorum dertleniyorum Allah yardımcıları olsun hepinizin , hepimizin
bende koymadan önce düşündüm ama dayanamadım koydum hani onlara kızıyoruz ediyoruzz ya aramadıklarında hani ne zor şartlarda çalıştıklarını ve onlara kızmamamız gerektiğini anlatmak için koydum amin canım amiiiin
Ozocumm uzulme hangi ulkedeler bilmiyorum ama ya hava sartlarindandir yada liman doludur o yuzden almiyolardir biz cok fazla demirde kaldigimizdan biliyorum ben artik marinetraffice bakmiyorum sanirim bagisiklik kazandim ayriliga o kadar cok ustuste gittiki bazen aslinda hic yokmus gibi oluyo simdi bide aramiz acik o eski zamanlarimizi cok ariyorum keske eskisi gibi olabilsek ben ozledigimden gece gunduz aglasam ama artik hissizlestim kerem beni cok uzaklastirdi sanki terkedilmisim gibi siz cok ski sarilin sevdiklerinize ve asla kendi dertlerinize bogulup onlari unutmayin canlarim
Evett canım haklısın kızmamak gerek ama burda okuyorum da biz bayanlar ne kadar sabredip özleyip bir mesaja hasaret kalanlar olduğu halde onlar sırf gemideler diye daha beter yapıyorlar
mesela o kadar üzülüp sevgilisini çok iyi anlayıp sabrediyorlar ama sevgilileri ne kadar umursamaz davranıyor , onların da biraz bizi anlaması gerekiyor bence tamam onlar daha çok zor durumdalar ama bizlerde burda güle oynaya hayatımızı yaşamıyoruz o yüzden daha bir sarılmaları lazım sevgililerine , bizlerin kıymetlerini daha çok bilmeleri gerekir
evet bir çok gemi bekliyor orda hepsi aynı limana gidecek..ama FE gibi bi işaret var o fırtına işareti mi acaba anlamadım..
canım sende üzülme nolur o şuan belkide psikolikman kötüdür gerçi sana yansıtmaması gerek ama demek ki iyi değil..sende çok üstüne gitme zaten geldiğinde bak herşey eskiye dönecektir..birazcık zaman sadece
çok haklısın canım tabiki bizde burda çok zorluklar çekiyoruz ama en azından bizim ailemiz yakınlarımız yanımızda onların kimsesi yok yanlarında..bekleyen sevgiilere ilgisiz davranılması da çok kötü..sen onu özlüyorsun ediyorsun ama o sana kötü davranıyor bu tabikide çekilmez birşey ama onların psikolojileride farklı işte..Allah herkese sabır versin..
Off aminn canımm aynen dediğin gibi çok zor yaa benim sevgilim başka şehirde okuyor diye yanlız diye bile ne kadar sorun çıkarıyor hele gemide ne yapar acaba allah yardım etsinn , sende kötü düşünme canım orda ki durumlarını daha iyi biliyorsun benden
bızımde 3ay oldu ama daha 3ayımız var sızın sırketın tek avantajı bu 4aylık kontrat yapan sırket cok az...
Eki Görüntüle 718631
kızlaaar gemiye bakın ne haldeler sefkilim göndermişti 2-3 gün önce çekildi böhüü
Ozoooooo bozma moralini. Bak esim gecen geldiginde anlatti bunlarin saat gibi biseyleri varmis iste adinifln soyledi ama unuttum simdi ama örnek vereyim 5 derecede gemi batiyorsa bizimkirin 4bucuk olmus artik birakmislar herseyi kaptan fln korkmuslar. Çok üzülmüstüm eşim o an herşey gözümün önünden gecti yani o kısa sürede tek aklima gelen sen ve bebegim bensiz ne yaparsınız diye düsünmek oldu demisti. o zaman bende cok merak etmistim sirketin sitesinde deniz kotu diye gec varis fln yaziyodu korkmustum baya ama çok şükur bisey olmamiş
Ozgee of cok kotu olmus olmasin oyle seyler cok korkarim ben Allah yasatmasin hicbirine zaten dunden beri kaldilar denizin ortasinda merak ettim belkide havadan dolayidir
Yok kiz yanasmayla havanin bi alakasi yoktur herhalde. Sira bekliyorlardır yük hazır degildir onu bekliyorlardır.... bzim izmitte 2gun demirde kaldilar yük tam degilmis limanda bos oldugu halde demirde bekliyolar...sonucta limanda ne kadar kalırsalar ona göre para gidiyo sirketten
Ilk yasiyorum boyle biseyi ozge meraklandim napim:)) saol canim ama gelis tarihi uzayacak o zaman.normalde baska yerde olmalari gerekiyordu suan haberde alamiyorum umarim bugun giderler limana artik:))
nOzoooooo bozma moralini. Bak esim gecen geldiginde anlatti bunlarin saat gibi biseyleri varmis iste adinifln soyledi ama unuttum simdi ama örnek vereyim 5 derecede gemi batiyorsa bizimkirin 4bucuk olmus artik birakmislar herseyi kaptan fln korkmuslar. Çok üzülmüstüm eşim o an herşey gözümün önünden gecti yani o kısa sürede tek aklima gelen sen ve bebegim bensiz ne yaparsınız diye düsünmek oldu demisti. o zaman bende cok merak etmistim sirketin sitesinde deniz kotu diye gec varis fln yaziyodu korkmustum baya ama çok şükur bisey olmamiş
selam canımmm nasılsın? 2,5 ay oldu işte borcumuz cok ama idare ediyoruz ben calışıyorum zaten..buralarda iş arıyor ama nasıl aranacağını dahi bilmiyoruz ki kpss'ye hazırlanacak belki:26:
Eki Görüntüle 718631
Hmmmmm bize 4bile fazla geliyo 2 olsa diyoruz