- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.321
aşığın gözü kör kulağı sağır doğruyu yanlışı ondan görmedi....dövüldü sövüldü genede sevdi ah bu vefasızlar kıymetbilmedi..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy vuslatttt ne korkutuyon kızın gözünü bekler seviyosa ....canım insan sevmediği biriyle olmaktansa sevdiğin bir ömür boyu bekler....beklesin ...desinki sevgilisine sen ne karar verirsen ver ben seninleyim ...aşkta bunu gerektirmez mi ..aşkta hesap kitap gelecek kaygısı yalnızlık korkusu mantık arama...aşığın korkusu maşuğunu kaybetmektir...
selam sen naptın faceden falan bulabildinmi birşeyler?
Öyle canımm , sevgilim de bana sordu sen nasıl istersin diye bende bir şey diyemedim karar veremedik ama bu kadar uzun sürsün istemiyorum ne bileyim en azından evimizde beklerim gelmesini böyle ondan uzakta 5 yıl daha bilmiyorum kii :18:
bak işte onun sorması sana bırakıyorum ben seni her şekilde beklerim demeni duymak için...zaten oda durmaz bir süre sonra diyicektir hadi evlenelim hemen diye..şimdi arada kaldı o ..sen hemen evlenmek isteyince napıcağını bilemiyo bence......
ayyyyyy vuslatttt ne korkutuyon kızın gözünü bekler seviyosa ....canım insan sevmediği biriyle olmaktansa sevdiğin bir ömür boyu bekler....beklesin ...desinki sevgilisine sen ne karar verirsen ver ben seninleyim ...aşkta bunu gerektirmez mi ..aşkta hesap kitap gelecek kaygısı yalnızlık korkusu mantık arama...aşığın korkusu maşuğunu kaybetmektir...
icim sisti beklemekteeeennn yaaaa zaman gecmiyo cok yoruldum artık telefon ceksin gelsin kavusalım suraya gidelim bunu yapalım hesap kıtap yapmaktan ne zaman inecegi bile belli diil vallahi bende sabır kalmadı yaaa haziran 28de inemezse bayrama gelirim diyo ooof ooofff haziranda gelse ramazan gircek görüsemicez hic bayramda gelse daha cook var bide inince ailesinden arkadaslarından kuzenlerinden sıra mı geliyo valla catladım artık yarılıcam ikiye
icim sisti beklemekteeeennn yaaaa zaman gecmiyo cok yoruldum artık telefon ceksin gelsin kavusalım suraya gidelim bunu yapalım hesap kıtap yapmaktan ne zaman inecegi bile belli diil vallahi bende sabır kalmadı yaaa haziran 28de inemezse bayrama gelirim diyo ooof ooofff haziranda gelse ramazan gircek görüsemicez hic bayramda gelse daha cook var bide inince ailesinden arkadaslarından kuzenlerinden sıra mı geliyo valla catladım artık yarılıcam ikiye
Kızlarr merhaba nasılsınızz
Bir şey soracağım sizler en iyi fikri verebilirisiniz bana bu konuda ,
Sevgilimin 3 yıllık okulu bu sene inşallah bitince bizde söz düşünüyoruz staja çıkmadan , ama geçenlerde sevdiceğim şöyle bir fikir söyledi ama benim aklıma pek yatmadı kızlar o kadar sabrım yok sanırım
Okulu bitince staja çıkmayıp 1 yıl DGS ye hazırlanıp sınava gireyim kazanırsam 3 yıl daha okuyup denize çıkmadan , hani bu denizcilik şirketleri varya onlarda çalışırım böylece gemiye de gitmem ayrı da kalmamış oluruz dedi ama ,
1 yıl hazırlanıcak ve sınavı kazanamazsa 1 yılımız boşaa gitmiş olucak , kazandı diyelim 3 yıl daha bekliycez okulu bitsin de işe girsin diyee , hangisi daha mantıklı olur bilemiyorum ya 1 yılı boşa giderse , 3 yıl daha nasıl olucak bilmiyorum kii :85:
saol canım evet aynenen öyle yaptım çıtı aşkımın gemisi kocaman karşıma ......brezilya limanında....özge sen hep demiştin yakında arar diye..yazdı sonunda çok kızgın olmalısın bana diyo..yok dedim kızmadım hiç ama çok merak ettim dedim...öyle maillarımı okuyomuş ...
selam kızlar geldi bugün beklediğim haber sonunda .....yazdı aşkım mail...yeni varmışlar brezilyaya...çok ama çok mutluyum geminin adınıda azmış..bak artık marinetrafikten diyo....arıycak ilk fırsatta..hep üzüntümü paylaştım sizinle şimdi çok mutluyum artık..
ozo nasıl bakılıyo bana anlatsana hiçbirşey anlamadım.....
Yakamazcim cok sevindimcanim gozun aydin eylulcumm sana cevap yazdim ama gitmedi sanirim bi cenazemiz vardi bugun o yuzden giremedim nete bence biraz daha bekleyin eylulcum isini evini birakip gidiceksin ucunda sevdigininsan var tabiki bise demiyorum ama ne biliyim bende ayni durumdayim beklesemm olmuyoo adim atalim desem olmuyo hakkimizda hayirlsi:))