Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

aşığın gözü kör kulağı sağır doğruyu yanlışı ondan görmedi....dövüldü sövüldü genede sevdi ah bu vefasızlar kıymetbilmedi..............

ayyyyyy vuslatttt ne korkutuyon kızın gözünü bekler seviyosa ....canım insan sevmediği biriyle olmaktansa sevdiğin bir ömür boyu bekler....beklesin ...desinki sevgilisine sen ne karar verirsen ver ben seninleyim ...aşkta bunu gerektirmez mi ..aşkta hesap kitap gelecek kaygısı yalnızlık korkusu mantık arama...aşığın korkusu maşuğunu kaybetmektir...

Öyle canımm , sevgilim de bana sordu sen nasıl istersin diye bende bir şey diyemedim karar veremedik ama bu kadar uzun sürsün istemiyorum :KK14: ne bileyim en azından evimizde beklerim gelmesini böyle ondan uzakta 5 yıl daha bilmiyorum kii :18:

selam sen naptın faceden falan bulabildinmi birşeyler?

buldum halasının ismini buldum akşam arıycam ...halasını çok sever eminim o biliyodur...anlatırım...hergün çaldırıyorum vuslattttttt hala denizdeler demekki..yok o beni filan unutmaz ....hiç öyle gönül eğlendiren birinin sayfası gibi değildi facesi resmini bile koymamış..aşkım benim onun hayali mutlu bir yuva benim gibi daha iyi anladım akşam sayfasındakileri okuyunca..

Öyle canımm , sevgilim de bana sordu sen nasıl istersin diye bende bir şey diyemedim karar veremedik ama bu kadar uzun sürsün istemiyorum :KK14: ne bileyim en azından evimizde beklerim gelmesini böyle ondan uzakta 5 yıl daha bilmiyorum kii :18:

bak işte onun sorması sana bırakıyorum ben seni her şekilde beklerim demeni duymak için...zaten oda durmaz bir süre sonra diyicektir hadi evlenelim hemen diye..şimdi arada kaldı o ..sen hemen evlenmek isteyince napıcağını bilemiyo bence......

bak işte onun sorması sana bırakıyorum ben seni her şekilde beklerim demeni duymak için...zaten oda durmaz bir süre sonra diyicektir hadi evlenelim hemen diye..şimdi arada kaldı o ..sen hemen evlenmek isteyince napıcağını bilemiyo bence......

Aslında tam öyle değil ki o denize çıkmayı gemide çalışmayı istiyor ama ben ayrı kalıcaz diye üzülüyorum diye böyle bir şeyde istersen yapabilirim dedi ama kazanıp kazanmyacağı meçhul sonuçta kesin olsa belki tamam ama çok kafam karıştı :KK14: bir yanım ilerisi iyi olacak diyor ama 5 yıl var , bir yanımda o kadar sabredemem en azından adı konsun bir an önce işe başlasın diyor , uff :KK14::KK14:
Zaten her şekilde bekleyeceğimi biliyor bende biliyorum o da bekler ama işte çok zorr :KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani masabaşı çalışmayı pek istemiyor biliyorum gemide çalışmayı istiyor ama ben üzülüyorum diye o da bırakıp gitmek çok zor olacak diye böyle bir fikir söyledi ama işte :KK25:

ayyyyyy vuslatttt ne korkutuyon kızın gözünü bekler seviyosa ....canım insan sevmediği biriyle olmaktansa sevdiğin bir ömür boyu bekler....beklesin ...desinki sevgilisine sen ne karar verirsen ver ben seninleyim ...aşkta bunu gerektirmez mi ..aşkta hesap kitap gelecek kaygısı yalnızlık korkusu mantık arama...aşığın korkusu maşuğunu kaybetmektir...

iyide korkutan kim pardon? ağır bişi sölemedim yada korkutcak bişi sadece gerçekler bunlar ne var?
evet bir ömür bekler bekleme diyende yok ama evlenince yanında olmasıyla devamlı gitmesi başka onu söylüyorum ve bu arada 4yıl daha beklemekte ilişkiyi yıpratabilir bu kadar... pardon gelecek korkusu hesap kitap olarak ne yazdımki?
mantık insanlar için vardır aşık olma için mantık aranmaz ama yaşanan olaylarda mantıklı davranırsın...

icim sisti beklemekteeeennn yaaaa :KK43: zaman gecmiyo cok yoruldum artık telefon ceksin gelsin kavusalım suraya gidelim bunu yapalım hesap kıtap yapmaktan ne zaman inecegi bile belli diil vallahi bende sabır kalmadı yaaa haziran 28de inemezse bayrama gelirim diyo ooof ooofff haziranda gelse ramazan gircek görüsemicez hic bayramda gelse daha cook var bide inince ailesinden arkadaslarından kuzenlerinden sıra mı geliyo valla catladım artık yarılıcam ikiye :KK43::KK43::KK25::KK25:

icim sisti beklemekteeeennn yaaaa :KK43: zaman gecmiyo cok yoruldum artık telefon ceksin gelsin kavusalım suraya gidelim bunu yapalım hesap kıtap yapmaktan ne zaman inecegi bile belli diil vallahi bende sabır kalmadı yaaa haziran 28de inemezse bayrama gelirim diyo ooof ooofff haziranda gelse ramazan gircek görüsemicez hic bayramda gelse daha cook var bide inince ailesinden arkadaslarından kuzenlerinden sıra mı geliyo valla catladım artık yarılıcam ikiye :KK43::KK43::KK25::KK25:

özetle hepimiz aynıyız işte:))) dur bakalım belki gelir haziranda sabır canım yapcak bişey yok...
eee bizim yaşadığımız en zor ilişki ama sevdik dayancaz işte:))) sıkma canını........

Hersey ask degildir yaakamazcim yani ben asigim beklerim diye biseyde yok.birazda mantikli hareket etmek lazim.sen kac aydir bekliyorsun yani ne bileyim nasil bu kadar guveniyorsun.biraz baska taraflardan bak duruma.sonra uzulen sakin senolma.yani en fazla 15 gun haber alamazsin ne biileyim 2 ay cok degil mi.arastir biseyler yap.emin olmaa onndan o kadar.inan bu hayatta kimseye guvenilmez

Sst isyan etmek yok canim:) gunler hemencij geciyor.skma canini sakin.hepimiz derdi ayni iste ama napalim bi sekilde bekliyoruz:) onlari dusunmee bosver görüşeceksiniz elbet.iyi seyleri dusun:)

Kızlarr merhaba nasılsınızz :KK48: :KK16:

Bir şey soracağım sizler en iyi fikri verebilirisiniz bana bu konuda :KK31:,

Sevgilimin 3 yıllık okulu bu sene inşallah bitince bizde söz düşünüyoruz staja çıkmadan , ama geçenlerde sevdiceğim şöyle bir fikir söyledi ama benim aklıma pek yatmadı kızlar o kadar sabrım yok sanırım :KK50:

Okulu bitince staja çıkmayıp 1 yıl DGS ye hazırlanıp sınava gireyim kazanırsam 3 yıl daha okuyup denize çıkmadan , hani bu denizcilik şirketleri varya onlarda çalışırım böylece gemiye de gitmem ayrı da kalmamış oluruz dedi ama ,

1 yıl hazırlanıcak ve sınavı kazanamazsa 1 yılımız boşaa gitmiş olucak , kazandı diyelim 3 yıl daha bekliycez okulu bitsin de işe girsin diyee , hangisi daha mantıklı olur bilemiyorum ya 1 yılı boşa giderse , 3 yıl daha nasıl olucak bilmiyorum kii :85:

Kızlarr sizce ne yapmalıyım o kadar çok beklemeyi istemiyorum ii şimdi bile çok üzülüyorum yanında olamadığım içinn :KK14:

Ama ilersi için de ne güzel gemiye gitmezdi güzel olurdu çok ama zamann :KK31::KK5:

selam kızlar geldi bugün beklediğim haber sonunda .....yazdı aşkım mail...yeni varmışlar brezilyaya...çok ama çok mutluyum geminin adınıda azmış..bak artık marinetrafikten diyo....arıycak ilk fırsatta..hep üzüntümü paylaştım sizinle şimdi çok mutluyum artık..

Tatlim hadi gözün aydın senin için çok sevindim.... ben googleye geminin adını yaziyorum geminin adi örnek vuslatt a vessel yazio iste tikla sonra anlarsin zaten simdiki pozisyonn filan

Son düzenleme:
saol canım evet aynenen öyle yaptım çıtı aşkımın gemisi kocaman karşıma ......brezilya limanında....özge sen hep demiştin yakında arar diye..yazdı sonunda çok kızgın olmalısın bana diyo..yok dedim kızmadım hiç ama çok merak ettim dedim...öyle maillarımı okuyomuş ...

Son düzenleme:
saol canım evet aynenen öyle yaptım çıtı aşkımın gemisi kocaman karşıma ......brezilya limanında....özge sen hep demiştin yakında arar diye..yazdı sonunda çok kızgın olmalısın bana diyo..yok dedim kızmadım hiç ama çok merak ettim dedim...öyle maillarımı okuyomuş ...

Bak işte sabır etmek her zaman kazandırıyo demekki insana... biz her zaman sabır eden tarafta olmalıyız yoksa aramadı diye kestirip atmak çok kolay... sevdiceginde anlamıştır artık 2ay habersiz bekledin evlenme kararı vermiştir :-) :-) :-) :-) :-)

Yakamazcim cok sevindimcanim gozun aydin eylulcumm sana cevap yazdim ama gitmedi sanirim bi cenazemiz vardi bugun o yuzden giremedim nete :KK43: bence biraz daha bekleyin eylulcum isini evini birakip gidiceksin ucunda sevdigininsan var tabiki bise demiyorum ama ne biliyim bende ayni durumdayim beklesemm olmuyoo adim atalim desem olmuyo hakkimizda hayirlsi:)):KK51:

selam kızlar geldi bugün beklediğim haber sonunda .....yazdı aşkım mail...yeni varmışlar brezilyaya...çok ama çok mutluyum geminin adınıda azmış..bak artık marinetrafikten diyo....arıycak ilk fırsatta..hep üzüntümü paylaştım sizinle şimdi çok mutluyum artık..

aa hadi gözün aydın:)

ozo nasıl bakılıyo bana anlatsana hiçbirşey anlamadım.....

neye nasıl bakılıyor anlamadım ki :KK43:

Yakamazcim cok sevindimcanim gozun aydin eylulcumm sana cevap yazdim ama gitmedi sanirim bi cenazemiz vardi bugun o yuzden giremedim nete :KK43: bence biraz daha bekleyin eylulcum isini evini birakip gidiceksin ucunda sevdigininsan var tabiki bise demiyorum ama ne biliyim bende ayni durumdayim beklesemm olmuyoo adim atalim desem olmuyo hakkimizda hayirlsi:)):KK51:

başınız saolsun canım:KK43:

X