- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.341
Sevdiceğimi özledim beeeeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa hadi gözün aydın:)
neye nasıl bakılıyor anlamadım ki
şey marrinatrafikten geminin pozisyonuna nasıl bakılıyo diye sormuştum canım..google la yazdım sanırım öyle dimi özgede öyle bakıyomuş ..bende öyle baktım işte..
Bak işte sabır etmek her zaman kazandırıyo demekki insana... biz her zaman sabır eden tarafta olmalıyız yoksa aramadı diye kestirip atmak çok kolay... sevdiceginde anlamıştır artık 2ay habersiz bekledin evlenme kararı vermiştir
Demirdelerdir ozocum korkma liman doludur :)) biz keremle hala bozuguz hic degismedi artik mesaj atmiyorum i da cagri atmiyo gunduz uydudan aradi ondanda ses gelmiyo artik bitsin keremin bu huysuzluklari canimdan bezdirdi bende biraktim artik sizin guzel haberlerinizi alinca cok seviniyorum canlarim:)
Demirdelerdir ozocum korkma liman doludur :)) biz keremle hala bozuguz hic degismedi artik mesaj atmiyorum i da cagri atmiyo gunduz uydudan aradi ondanda ses gelmiyo artik bitsin keremin bu huysuzluklari canimdan bezdirdi bende biraktim artik sizin guzel haberlerinizi alinca cok seviniyorum canlarim:)
Hahahah napiim ozo yaa haksiz miyimm:) yakamazcim ben is guvenligi uzmanligi sinavina girdim suan hesaplamalarima gore 67 puan aliyorum sorular iptal olsun diye dua ediyorum insaat muhendisiyim ama is bulamadim belki burdan bi is bulurum duzguncede evde oturmam artik :)) turk dilide guzel bolum ama simdiki aklim olsa sosyallesebilcegim bise secerdim heralde sana tek tavsiyem istedigin bolumu oku bak ben babamin istedigini okudum is aramakta calismakta iskence gibi sevdigini oku istedigin bolume yonel hakkinda hayirlisi olsun canimm :))
Evet canim kerem :) keremler cikarasica:)))
Askta bu aralar zirvelerdeyim zatenn yakamazcim :)) uc senelik sevgililik hayatimin enn kivranmali donemlerini yasiyorum malesef is desen o da fos valla kumara mi baslasam diyorum trilyonlar kazanirim heralde :)))
bnmkınınde ısmını gorunce bi fena oldum anında modum düştü çok özledım kocamı daha 3ay var
Geçer geçer üzülme bizimde 3ay oldu.... kaldi 1ay....... gelsin kocişlerrrrrr