Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Bak işte sabır etmek her zaman kazandırıyo demekki insana... biz her zaman sabır eden tarafta olmalıyız yoksa aramadı diye kestirip atmak çok kolay... sevdiceginde anlamıştır artık 2ay habersiz bekledin evlenme kararı vermiştir :-) :-) :-) :-) :-)

bakalım hayırlısı aman bir limana vardılarya allaha şükür.. ben hep bir şeymi oldu diye korkmaktan kurtuldum en önemlisi..evet gördü hiç vazgeçmediğimi nasıl beklediğimi..7 haftada 30 dan fazla mail yazmışım..okumakla bitirememiştir...yarın tamirci gelicekmiş geminin haberleşme sistemi için ...bundan sonra sorun olmaz artık sanırım haber almam..tlf uda bozulmuş başkasının tlf undan haber verdi geldiklerini bir ay limanda kalıcaklarmış..zaten 3 ayı kalmıştı.bir ay liman 2 ayda deniz biter artık..gitmeden önce gelince ailenle tanışayım yüz yüze görüşelim..beklemem diyodu bilemem kararı değişir mi tabi..bizim işte sabır çok önemli diyodu gördü nekadar sabırlı olduğumu kanıtladım tekrar diye düşünüyorum.kaç kişi böyle habersiz bekler tabi çok kişide olabilir..neyse bakalım görücez herşeyin hayırlısı geç olsunda güç olmasın benim acelem yok..allah yazdıysa olur herşey..

Demirdelerdir ozocum korkma liman doludur :)) biz keremle hala bozuguz hic degismedi artik mesaj atmiyorum i da cagri atmiyo gunduz uydudan aradi ondanda ses gelmiyo artik bitsin keremin bu huysuzluklari canimdan bezdirdi bende biraktim artik sizin guzel haberlerinizi alinca cok seviniyorum canlarim:)

Demirdelerdir ozocum korkma liman doludur :)) biz keremle hala bozuguz hic degismedi artik mesaj atmiyorum i da cagri atmiyo gunduz uydudan aradi ondanda ses gelmiyo artik bitsin keremin bu huysuzluklari canimdan bezdirdi bende biraktim artik sizin guzel haberlerinizi alinca cok seviniyorum canlarim:)

Korktum canim.napiyolar denizin ortasinda diyorum:) alala neden oyle yapiyor ki.sana da yazik ama:KK43: ustune dusme mine birak senin kiymetini anlasin..

sevgılının adı kerem mı

üzldüm düzelmedi demek hala aranız...neyse sıkma canını..sen ne sınavına girdin hafta sonu ...kötü geçti demiştin...etkilendin tabi bu durumlardan...telafisi olan bir sınav mı bari...bende üniversite sınavına giricem ...türk dili edebiyatı istiyorum yada tarih bu bölümler nasıl kızlar sizce okunması açısından ilerde iş imkanı filan...yada yüksek okul olarak mı tercih yapsam daha iyi olur ...

Son düzenleme:
Hahahah napiim ozo yaa haksiz miyimm:) yakamazcim ben is guvenligi uzmanligi sinavina girdim suan hesaplamalarima gore 67 puan aliyorum sorular iptal olsun diye dua ediyorum insaat muhendisiyim ama is bulamadim belki burdan bi is bulurum duzguncede evde oturmam artik :)) turk dilide guzel bolum ama simdiki aklim olsa sosyallesebilcegim bise secerdim heralde sana tek tavsiyem istedigin bolumu oku bak ben babamin istedigini okudum is aramakta calismakta iskence gibi sevdigini oku istedigin bolume yonel hakkinda hayirlisi olsun canimm :))

Hahahah napiim ozo yaa haksiz miyimm:) yakamazcim ben is guvenligi uzmanligi sinavina girdim suan hesaplamalarima gore 67 puan aliyorum sorular iptal olsun diye dua ediyorum insaat muhendisiyim ama is bulamadim belki burdan bi is bulurum duzguncede evde oturmam artik :)) turk dilide guzel bolum ama simdiki aklim olsa sosyallesebilcegim bise secerdim heralde sana tek tavsiyem istedigin bolumu oku bak ben babamin istedigini okudum is aramakta calismakta iskence gibi sevdigini oku istedigin bolume yonel hakkinda hayirlisi olsun canimm :))

inşaat teknikerleri iş kolay buluyo diye biliyodum helede sen muhendismişsin..nolucak bu halimiz bu işsizlik...neyse canım aşkta kazanırsın sende...

Askta bu aralar zirvelerdeyim zatenn yakamazcim :)) uc senelik sevgililik hayatimin enn kivranmali donemlerini yasiyorum malesef is desen o da fos valla kumara mi baslasam diyorum trilyonlar kazanirim heralde :)))

Askta bu aralar zirvelerdeyim zatenn yakamazcim :)) uc senelik sevgililik hayatimin enn kivranmali donemlerini yasiyorum malesef is desen o da fos valla kumara mi baslasam diyorum trilyonlar kazanirim heralde :)))

belki..dene ...bir denizci ne demiş bak...biz denizciler yabancı müzik gibiyiz,dinleyenimiz çok ama anlayanımız yok... yani bunlar çok zor anlaşılan bir meslek gurubu mensuplarıymış...bizde anlayamıyoruz sanırım...ondan çıkıyo sorunlar ......denizcileri anlama kılavuzu lazım..

X