-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.181
BAK BİRAZ NORMALE DÖNMEYE BAŞLAMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA ...benden mi öğrendin demiş bak habersiz bırakmayı demiş...oda biliyo bak suçunu ilk itiraf gelmiş...güzelim eminim çok güzelsin..benimki diyodu bu denizciler güzele aşık olurlarmışş sevincede tıpkı deniz gibi zor vazgeçerlermiş...senin kide seni asla bırakmaz yani...sende bırakmazsın eminim geçicek bu günler..ah keşke benimkide arasada kavga etsek hem sizin ettiğinizin fazlasını...kız hiç değilse sizin kavgada olsa bir iletişiminiz var ... bizim oda yok..hem çok büyük aşklarda çok kavga olurmuş...sen sıkma artık canını tamam mı sevgin kızgınlığını unutturacaktır eminim..allaha güven... kalbinde onun adı varken herşey unutulur eminim.....
Yakamazimm canim yazdiklarini okuyunca icim rahatliyo cok ama cok iyisiniz sizden guc aliyorum cok zor gunler geciriyorum sabah bese kadar tartistik artik aramicam seni dedim bugun aradi yine konusuyoduk soguk bi sekilde sinav icin ankaraya gidicem ya dun bilet aldim ona soylemedim bugun soyledim mesaj atmis haber vermemeyi benden ogrendin heralde bu tavirlar sende aliskanlik yapti bilmem ne bende yeter artik oyuncak oldum gururum kalmadi konusmak istemedigini soyleyen sensin dedim aradi agladim anamdan emdigim sutu burnumdan getirdin nerden sevdim seni dedim tamam boyle konusucam dikkat edicem dedi artik ama cok kirginim cok yabanciyim ona karso artik onu taniyamiyorum cok uzgunum yemeden icmeden kesildim uykusum bi araba dayak yemis gibiyim unutalim diyo ama o kadar kirginimki yasadiklarimi unutmam cok zor
Kizlar artik cok daha iyiyim bugun iki ay sonra bi saatliginede olsa gemiden inip berbere gitti ve akli basina geldi sanirim pisman oldu yuklerimden kurtuldum sanki dedi ben yumusamaya calisiyorum bidaha yaptigin takdirde seni terkederim dedim bana zaman ver sana kizginim dedim beni yeniden kazan dedim hatta adam ol yola gel bile dedim :))) soz verdirdim beni arkadaslarindan kuzenlerinden bilmem nelerden arka planda tutmiaksin dedim sanirim seni sevdigime beni pisman ettin demem ona cok dokundu insallah hersey daha guzel olur Allah sizlerden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa bin kere versin sevdiklerinizden hic ama hic ayirmasin sizi dost bildim derdimi paylastim sizde ortak oldunuz bunu yurekten hissettim iyiki varsiniz canlarim :))
Kizlar artik cok daha iyiyim bugun iki ay sonra bi saatliginede olsa gemiden inip berbere gitti ve akli basina geldi sanirim pisman oldu yuklerimden kurtuldum sanki dedi ben yumusamaya calisiyorum bidaha yaptigin takdirde seni terkederim dedim bana zaman ver sana kizginim dedim beni yeniden kazan dedim hatta adam ol yola gel bile dedim :))) soz verdirdim beni arkadaslarindan kuzenlerinden bilmem nelerden arka planda tutmiaksin dedim sanirim seni sevdigime beni pisman ettin demem ona cok dokundu insallah hersey daha guzel olur Allah sizlerden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa bin kere versin sevdiklerinizden hic ama hic ayirmasin sizi dost bildim derdimi paylastim sizde ortak oldunuz bunu yurekten hissettim iyiki varsiniz canlarim :))
Insallah canlarimm sultanim diye dolaniyo ben gayet resmiyim :) Allahimm hicbirimizin agzinin tadini bozmasinn hep dua edicem hepimiz icin :) insan tanimasada birilerini sevebiliyomus ben hepinizi cok sevdim iyiki varsiniz insallah hep guzel haberler veririz birbirimize :))
Insallah canlarimm sultanim diye dolaniyo ben gayet resmiyim :) Allahimm hicbirimizin agzinin tadini bozmasinn hep dua edicem hepimiz icin :) insan tanimasada birilerini sevebiliyomus ben hepinizi cok sevdim iyiki varsiniz insallah hep guzel haberler veririz birbirimize :))
kızlar bir şey sorucam..şimdi ben arıyorum tabi tlf çekmediği içn direk mesaj bırakabilirsiniz diyo..bu aramalarım tlf çekmeye başladığı zaman görünücek dimi..msj atmıştım başlarda çekmediğini bilmiyorken onlar da ulaşıcak mı çekmeye başlayınca..iletilmedi msj gelmişti hep..
Kuzuum cok sevindim ama sana demistik pisman olacak diye oh oh ne guEl insallah hep mutlu olursunuz caniim:))Kizlar artik cok daha iyiyim bugun iki ay sonra bi saatliginede olsa gemiden inip berbere gitti ve akli basina geldi sanirim pisman oldu yuklerimden kurtuldum sanki dedi ben yumusamaya calisiyorum bidaha yaptigin takdirde seni terkederim dedim bana zaman ver sana kizginim dedim beni yeniden kazan dedim hatta adam ol yola gel bile dedim :))) soz verdirdim beni arkadaslarindan kuzenlerinden bilmem nelerden arka planda tutmiaksin dedim sanirim seni sevdigime beni pisman ettin demem ona cok dokundu insallah hersey daha guzel olur Allah sizlerden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa bin kere versin sevdiklerinizden hic ama hic ayirmasin sizi dost bildim derdimi paylastim sizde ortak oldunuz bunu yurekten hissettim iyiki varsiniz canlarim :))
Yakamoz sirketi arayip sorsana bi ya.bizde merak ettik.40 gun aZ bi sure degil ki.arayip ogren bi bence kuzumkızlar bir şey sorucam..şimdi ben arıyorum tabi tlf çekmediği içn direk mesaj bırakabilirsiniz diyo..bu aramalarım tlf çekmeye başladığı zaman görünücek dimi..msj atmıştım başlarda çekmediğini bilmiyorken onlar da ulaşıcak mı çekmeye başlayınca..iletilmedi msj gelmişti hep..
kızlar selamm nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş selamlarrr,
biz evlendik kısa süre önce cok güzeldi hersey evimiz de cok güzel oldu, paramız bitio tabi napıcaz bilmiyorum
Yaaa kizlaaar uzun suredir haber alamiyosaniz sirketi aramayi denediniz mi kesin bilgileri vardir olmasa bile ulasabilirler 40 gun falan cok fazla yaa sanki bi sirketimi arasaniz belki yardimci olurlar aklim hep sizde naptiniz ne ettiniz diye guzel haberlerinizi bekliyorum canlarimm :)
biz evlendik kısa süre önce cok güzeldi hersey evimiz de cok güzel oldu, paramız bitio tabi napıcaz bilmiyorum
Kizlar ya gozyaslarima hakim olamiyorum onu o kadar cok ozledim ki( duygusala bagladim bu aksam geleccegi gun yaklasiyor ama ben agliyorum:) gelsinler artik nolur bi mucize olsun