Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ya canım insanları mesleklerine göre kişileştirmek saçma hepimizinki denizci onlarda kişiliği olan denizciliği seçmiş insanlar ama ilişkilerde kavga olur tabiki esas olmazsa sorun var demektir:))) ama bu kavga önemsenmemek ve onur kırıcılığa varırsa işler değişir... ama sanırım mineninkinin sorunları var ve aslında o kadar zaman gemide hapis hayatıyla... bu kadar süren bi ilişki bence dinlenmeyi hak ediyor minecim iyice dinle konuş ki sonradan pişman olma sen elinden geleni yapki eğer ayrılık olursada arkana baktığında ben herşeyi yaptım diye bil olurmu? istersen bekle yüzyüze konuşun veya sakinleş ara sor ona her şeyi ama ağlama dik dur karşısında... bunları yapmak zor ama yapılması gerekenler bunlar işte...

gerçektende zor insanın en güvendiği sırtını dayayabildiği insanle bu tür şeyler yaşamak ama yapacak bi şey yok aslında gerçekten seviyosan savaş sorunlarla ama kendinide unutma sakın olurmu? savaş ki eğer ayrılık olursa arkana baktığında pişman olma... sakinleş konuş onunla ama ama ama unutma en önemli olan sensin bu dünyada...

Kizlar artik cok daha iyiyim bugun iki ay sonra bi saatliginede olsa gemiden inip berbere gitti ve akli basina geldi sanirim pisman oldu yuklerimden kurtuldum sanki dedi ben yumusamaya calisiyorum bidaha yaptigin takdirde seni terkederim dedim bana zaman ver sana kizginim dedim beni yeniden kazan dedim hatta adam ol yola gel bile dedim :))) soz verdirdim beni arkadaslarindan kuzenlerinden bilmem nelerden arka planda tutmiaksin dedim sanirim seni sevdigime beni pisman ettin demem ona cok dokundu insallah hersey daha guzel olur Allah sizlerden bin kere razi olsun ne muradiniz varsa bin kere versin sevdiklerinizden hic ama hic ayirmasin sizi dost bildim derdimi paylastim sizde ortak oldunuz bunu yurekten hissettim iyiki varsiniz canlarim :))

Ohhhhh çok sevindim canım benimmm... çok şükür herşey yoluna girmiş. Bunalmıştır oda bilmedigimiz bi psikoloji içindeler sen çok haklısın iyi yapmışsın açık açık söylemişsin içindekileride. Şimdi kırmayın birbirinizi sıkısıkı sarılın aşkınıza ohh mis

sende iyiki varsın canım hadi hayırlı olsun :))) sevindim :)))
aslında biz fazla yüz vermesek bunlar olmayacakta kıyamıyoruz çok üstlerine duruyoruz :)))
güzel dileklerin için saol İNŞALLAH hepimiz kavuşur mutlu oluruz :))))))

Insallah canlarimm sultanim diye dolaniyo ben gayet resmiyim :) Allahimm hicbirimizin agzinin tadini bozmasinn hep dua edicem hepimiz icin :) insan tanimasada birilerini sevebiliyomus ben hepinizi cok sevdim iyiki varsiniz insallah hep guzel haberler veririz birbirimize :))

ooo hadi ya iyimiş :))) çok sevindim iyi olmanıza ALLAH hiç bozmasın aranızı... hep beraber dua edelim iyi olsunlar sağsağlam gelsinler...
kavgalardan sonra barışmanın tadını çıkart :))) evet seviyo çünkü anca biz birbirimizi anlarız çok zor gerçekten şuan merak içindeyim napıyo nasıl ve bu hislerimi anca siz anlarsınız... herkes soruyo ne zaman gelecek diye 1ay içinde diyorum gülümseyerek sanki bana çok yakınmış gibi geliyor ama herkes şaşırıyo ooo daha çok varmış diye :)))
bu arada ne sınavına girçeksin bilmiyorum ama ders çalışman falan gerekiyosa sınavına yönel artık rahatsın nasılsa :)))

kızlar bir şey sorucam..şimdi ben arıyorum tabi tlf çekmediği içn direk mesaj bırakabilirsiniz diyo..bu aramalarım tlf çekmeye başladığı zaman görünücek dimi..msj atmıştım başlarda çekmediğini bilmiyorken onlar da ulaşıcak mı çekmeye başlayınca..iletilmedi msj gelmişti hep..

bak demiştim dimi dayanamadı sana .. pişman olmuş işte gemi ortamı işte onları böyle yapan..benim erkek arkadaşım demişti normal hayatın yani karadakilerin telaşları boş gelirmiş..işte sanırım bizim önceliklerimiz ile onlarınkile uyuşmayınca çıkabiliyo sorunlar..neyse geçti bitti ..çok sevindim barışmanıza...ayrılsanız çok üzülücektim.. amin canım allah herkezin gönlüne göre versin...bizlerede sevdiklerimizi versi..

Son düzenleme:

iletilmedi diye rapor geliyor ya o mesajlar iletilmez canım bir mesajın geçerlilik süresi 1gündür hiç birini almıycak yani ama benim o mesajları çekme nedenim telini açarsa açtığı gibi gitsin bende arayıp duracağıma iletim raporlarına bakıyorum :)))

Yaaa kizlaaar uzun suredir haber alamiyosaniz sirketi aramayi denediniz mi kesin bilgileri vardir olmasa bile ulasabilirler 40 gun falan cok fazla yaa sanki bi sirketimi arasaniz belki yardimci olurlar aklim hep sizde naptiniz ne ettiniz diye guzel haberlerinizi bekliyorum canlarimm :)

Kuzuum cok sevindim ama sana demistik pisman olacak diye oh oh ne guEl insallah hep mutlu olursunuz caniim:))
Yakamoz sirketi arayip sorsana bi ya.bizde merak ettik.40 gun aZ bi sure degil ki.arayip ogren bi bence kuzum

kızlar selamm nasılsınız bakalım
yeni arkadaşlar gelmiş selamlarrr,
biz evlendik kısa süre önce cok güzeldi hersey evimiz de cok güzel oldu, paramız bitio tabi napıcaz bilmiyorum

biz evlendik kısa süre önce cok güzeldi hersey evimiz de cok güzel oldu, paramız bitio tabi napıcaz bilmiyorum

hayırlı olsun cnm ne kdr oldu evlenelı para bittigine göre eşinin gitme vakti gelmiş demekki ne yapcaksın onsuz cok zor oluo ılk evlıyken zamanla alısıosun tabı..bızım 3.ayrılıgımız dugunden snra...

canım yakamaz şirket ismini gemi ismini falan bilmiyoki arasın marine traffictende bakamıo tabiki yani yapacak pek bişeyi yok başkada o kdr zmn ulaşamayan yok snrm ben 2gündür haber alamıyorum ama açıldılar korsan bölgedeler yapcak bişey yok

selammm...
ya hepimiz aynı evleniyoruz para bitimeye yakın kocalar gidiyo :))) bizimde hem maddi hemde süre tamamlamak için gitti ne kadarlık evlisiniz...

Selaaam:)) hayirli olsun.bir omur boyu mutluluklar:) darisi basima insallah:)) para bitiyorsa hoop gemiyee:)

Kizlar ya gozyaslarima hakim olamiyorum onu o kadar cok ozledim ki( duygusala bagladim bu aksam geleccegi gun yaklasiyor ama ben agliyorum:) gelsinler artik nolur bi mucize olsun

Kizlar ya gozyaslarima hakim olamiyorum onu o kadar cok ozledim ki( duygusala bagladim bu aksam geleccegi gun yaklasiyor ama ben agliyorum:) gelsinler artik nolur bi mucize olsun

kıyamam ya oluyor öyle yapacak bişey yok bende bazen ağladıkça ağlıyorum buda sevmenin özlemenin bir yanı napalım
1 ayınız kalmıştı dimi? gelince neler yapacağınızı düşün mesela olurmu? neler yapmak istiyosun istersen anlat bize iyi gelir belki veya ona yaz mektup olarak gelince verirsin :)))

selam kızlar evet bilsem şirket ismi arıycam ama bilmiyorum ki...şey sizce annesini arasammı numarayı bilmiyorum ama babasının annesinin isminden bulurum heralde..ama çekiniyorum biraz işte zaten eğer bir iki hafta daha haber gelmezse arıycam..onlar almıştır heralde bir haber...bir buçuk ay oldu tam işte denize açılalı..sanırım hala bir limana varmadılar...geçenki seferde 2 ayda varmışlardı limana daha iki ay olmadı ama..nebililiyim çok korkuyorum...dün gece ağlayarak mail yazdım..anem odaya girince görmesin diye uyuyo gibi yaptım..hep kabus gördüm rüyam...tanışmıyoruzya annesiyse ters bir tepki görürsem çok üzülürüm..yada erkek arkadaşım niye telaş ediyorum da onları rahatsız ediyorum diye sitem ederse bana diyede korkuyorum..ama son çare arıycam sanırım bir süre daha bekleyimde...arayınca söylerim size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…