Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Böhüü aramiyor ozgeee:KK43: kapali telefonu migrenim tuttu valla dusunmekten:KK43: senin adina coook sevindim valla:) dua edin nouuuur uzgun ve suzgunum:))

İnsallah arar sende rahatlarsin. Uzulme bu kadar kendini yipratma.

Soylerm canim ama benim sevgilim cok yumusak baslidir:) sert olamaz o yahuu:))

O ortamda emin ol taniyamazsin. Telefonla konusurken sahit oldum esim stajyer yanlis yapmis diye nasil soyledi. Tabi bende ona soylenmistim yazik gunah degilmi diye :-) :-) :-)

Kizlar kusura bakmayinnn geldimm:)) bizim sirketten olabilir sizinki farklidir belki geminin limanlari gidecegi ulkeleri falan gemiye binmeden ogreniyoruz istemedigi hat olursa gitmiyo :) askim suan uydudan aradi beni uc dakikalik konusmamizin icinde sordum ona butun gemilerde uydu varmis fiyatlari 57 falan oluyomu dedim yok canim en fazla iki uc tl dedi mail icinse kizlar sunu soyliyim maili resmi sekilde yaziyoduk her ihtimale karsi ve sora parola koyuyoduk vardiya saatlerinde bana mail atiyodu bende ona atiyodum okuduktan sonra siliyodu bi problem yasamadik cok sukur zorlayin kizlar her yolu deneyin :))

dakıkası 5-7 tl yazcakdım bence öle zırt bırt 2gunde bır konusalacak kadar ucuz deıl gercekden bole ıletısım kuran varmı anlamadım gıttı

selam kızlar...keremine demişsinya söyleyin süvari beylere kızmasınlar diğer kaptanlara fazla diye....bak ne anlatıcam..biz en son konuştuğumuzda aşkım dediki yani süvari bey..kapatalım artık ben bir yukarı çıkayım ben görünmezsem işlerini yapmaya bilirler sonrada yatarım dedi..ben biliyodum onun nasıl sitres yaptığını sinirlendiğini işler yolunda gitmezse..canım sinirlenme fazla oluruna bırak birazda sana zarar dedim.ama sende bir zamanlar onların yerindeydin dedim.. ben onların yerindeyken 3 kat fazla çalışıyodum ki terfi almak için dedi.işini iyi yapana sözüm yok,ama ne tembeller var bilemezsin dedi..yani ben çoktan dedim az kız diye..birkeresinde de seni sevmiyolardır demiştim.böyle iyi işler yolunda gitsin yeterki demişti.. onlarda yani süvariler sonuçta başkalarına hesap vericekler işler kötü giderse dimi bütün herkezi bir tutmamaklazım.belki aklına gelir biraz fazla sinirlendiği zaman benim sözüm az kızar umarım..

Son düzenleme:
kızlar moralim cok bozuk yaa yeter artık boyumu astı kac gundur dusun dusun hissediyorum konusma ıstemıyo işler yogun bılmem ne benımkıde ıyıce bunalıma gırmıs arayıs saatlerını herseyını bılırım sımdı yunan adasından gecıyolar vodafon cekıyo aksam altıda yemege ındı yemek yer ıkıncıyı degısmeye cıkınca yada kamaradan mutlaka arar saat 9 oldu dayanamadım neden boyle yapıyosun tarzı mesaj cektım aradı bıraz gulduk ettık sora yıne basladı cok yorgunum artık dayanamıyorum ölmeye bile hazırım suan diye iki aydır karaya ayak basmadı ıyıce gerıldı ama yeter canımdan bezdım bende sureklı dusunmekten en son dedıgı cok agrıma gitti .' hicbirsey istemiyorum hicbişe yapmak ıstemıyorum ne anamı ne babamı ne seni ne telefonu ' hicbisey mi dedim ısrarla hicbisey dıyorum ya hıcbısey dedı alıp basımı gıtmek ıstıyorum dedı cok zoruma gıttı haksız diilmişim benle konusmak ıstemedıgını hıssederken haksız diilmişim aglıyorum sürekli cok yoruldum gemıye bınıyo depresyona gırıyo karaya ınıyo basımız hıc rahat etmıyo bende salak gıbı mesaj atmıcam o merak etsın benı arasın dıyorum adam benle konusmak ıstemıyomus megerse

kızlar yaa size nası ihtiyacım var niye hicbiriniz yoksunuz :KK43: hala aglıyorum üc sene mi verdim gece gunduz demedim kafamı yukarı kaldırmadım ben bunu haketmedim yaaa mesaj cektim sen hıc bırıne arayıpta ulasamadıgın oldumu dıye uydudan olsa ararsın sen dedım ama benım cok oldu ulasamadıgım dedım sımdı benımde bu telefonu kapatıp gunlerce acmayasım var benı hıc bu kadar kırmamıstın dedım ve aramadı bile vardıyada diil biliyorum salonda televızyon ızlıyo ve aramıyo sureklı baba yorgun dıyıp duruyo sen dedım ınsallah sagsalım ınersın gemıden bu yasadıkların unutulur yanına bıtek kırdıgın kalp kalır dedım cok ama cook uzgunum yaa ıkı ay gectı bı ay kaldı kontrata dayanamıyosan ver dılekcenı ceksınler senı dedım yemın edıyorum hasta olucam derdımden

selam kızlar...keremine demişsinya söyleyin süvari beylere kızmasınlar diğer kaptanlara fazla diye....bak ne anlatıcam..biz en son konuştuğumuzda aşkım dediki yani süvari bey..kapatalım artık ben bir yukarı çıkayım ben görünmezsem işlerini yapmaya bilirler sonrada yatarım dedi..ben biliyodum onun nasıl sitres yaptığını sinirlendiğini işler yolunda gitmezse..canım sinirlenme fazla oluruna bırak birazda sana zarar dedim.ama sende bir zamanlar onların yerindeydin dedim.. ben onların yerindeyken 3 kat fazla çalışıyodum ki terfi almak için dedi.işini iyi yapana sözüm yok,ama ne tembeller var bilemezsin dedi..yani ben çoktan dedim az kız diye..birkeresinde de seni sevmiyolardır demiştim.böyle iyi işler yolunda gitsin yeterki demişti.. onlarda yani süvariler sonuçta başkalarına hesap vericekler işler kötü giderse dimi bütün herkezi bir tutmamaklazım.belki aklına gelir biraz fazla sinirlendiği zaman benim sözüm az kızar umarım..

Çok dogru yazmışsın tatlım onlarda haklı biri yapar digeri yapmaz sonra ona laf söylerler.. eşimde söylüyo adam işini düzgün yapmıyo aciklarini biz kaptmaya calisiyoruz laf yemesin fln diye... benim eşim çok pimpirikli hersey duzgun olsun diye yirtiyo kendini 3 4 saat uykuyla ayakta hep ici rahat etmiyo dinlenme zamani bile çalışiyo ama evdede öyle hersey düzenli planli olcak. Süvari çok memnunmus 2. Olcak tecrüben var demis. :-) :-). Masallah diyeyim nazar degmesin. Puanlari hep 90ın üstüymüş :-) :-) :-) ah yavrum benimmmm puanda alıyo kiz :-) :-) :-) :-)

kızlar yaa size nası ihtiyacım var niye hicbiriniz yoksunuz :KK43: hala aglıyorum üc sene mi verdim gece gunduz demedim kafamı yukarı kaldırmadım ben bunu haketmedim yaaa mesaj cektim sen hıc bırıne arayıpta ulasamadıgın oldumu dıye uydudan olsa ararsın sen dedım ama benım cok oldu ulasamadıgım dedım sımdı benımde bu telefonu kapatıp gunlerce acmayasım var benı hıc bu kadar kırmamıstın dedım ve aramadı bile vardıyada diil biliyorum salonda televızyon ızlıyo ve aramıyo sureklı baba yorgun dıyıp duruyo sen dedım ınsallah sagsalım ınersın gemıden bu yasadıkların unutulur yanına bıtek kırdıgın kalp kalır dedım cok ama cook uzgunum yaa ıkı ay gectı bı ay kaldı kontrata dayanamıyosan ver dılekcenı ceksınler senı dedım yemın edıyorum hasta olucam derdımden

Aaa ama simdi benide üzdün ya. Üzülme dicem ama olmuyo insan sabirla bekliyo ediyo sesini duymak icin. Böyle olunca herseyden biranda vazgeciyosun. Seninkide 3. Ydü dimi.

evet ucuncu temmuza yetısebılırsek 2. olcak yeni kanun cıkmıs ya amaaan suan ısterse mısıra sultan olsun hic gözümde diil nası kırıldım anlatamam yaa acıkca konusmak ıstemıyorum dedi gunlerdır boyleydı ama ınsan ne kadar bunalırsa bunalsın sevdıgının sesını duyunca rahatlamaz mı cok zoruma gitti cok ama cok degıstı her gıdısınde bıraz daha degısıyo bıraz daha eksılıyo nereye kadar böyle surucek bılmıyorum

canım yapma böyle..eminim çok morali bozuktur..kız olurmu öyle hiç 3 yıl kolaymı bitermi her şey birden..bak bana 6 hafta oldu tık yok ne yazıyo ne arıyo ama napayım hep olumlu düşünmeye mecburum yapma eminim canısıkkındır..

Sey yap mesela düsme üstüne bu kadar atma mesaj. Yani ben ne yalan söyliyeyim türkiyede degilse günde en fazla 10 tane ya atiyorumdur ya atmiyorumdur. Birak o seni merak etsin o zaman niye aramiyo mesaj atmiyo diye. Cok dogru yazmissin bi onlara ulasamadigimiz oluyo ama onlar bize saat kac olursa olsun arasalar ulasabiliyolar..

canım yapma böyle..eminim çok morali bozuktur..kız olurmu öyle hiç 3 yıl kolaymı bitermi her şey birden..bak bana 6 hafta oldu tık yok ne yazıyo ne arıyo ama napayım hep olumlu düşünmeye mecburum yapma eminim canısıkkındır..

keske aramasaydı arayıpta o lafları demeseydi bide tembihliyo annemleri arayıp soyleme dıye annenı arayıp oglunuz sızle konusmak ıstemıyomus ama uzulmeyın benlede konusmak ıstemıyo bunalımda mı dıcem dedım bı sorunu varsa konus benle paylas dıyorum paylasmıyo dengesızlıklerınden yoruldum artık bende ınsanım o kadar bekledıgın sevdıgın ınsanın guleryuzune hasret kalmak ıkı tatlı sozunu duymamak ınsanı cok yaralıyo napıyım sımdı ben kızlar nolur bı akıl verın onun bana yaptıgını mı yapıyım bu kadar kolay mı

zaten bunları hıssettıgım ıcın gunlerdır ben ona mesaj atmıyorum o aramadıkca cok nadir arıyorum ama bunu duymak cok zor geldi bana .cumartesi gunu sınavım var ankaraya gıdıcem ne ders calısıyorum ne yuzum guluyo eskıden elime cam batsa onun ıcının acıdıgını hıssederdım suan kendı dertlerıyle o kadar mesgulki dunyasında bana yer kalmamıs

keske aramasaydı arayıpta o lafları demeseydi bide tembihliyo annemleri arayıp soyleme dıye annenı arayıp oglunuz sızle konusmak ıstemıyomus ama uzulmeyın benlede konusmak ıstemıyo bunalımda mı dıcem dedım bı sorunu varsa konus benle paylas dıyorum paylasmıyo dengesızlıklerınden yoruldum artık bende ınsanım o kadar bekledıgın sevdıgın ınsanın guleryuzune hasret kalmak ıkı tatlı sozunu duymamak ınsanı cok yaralıyo napıyım sımdı ben kızlar nolur bı akıl verın onun bana yaptıgını mı yapıyım bu kadar kolay mı

yok sakınbak sen altan al şimdi o nedediğini bilmiyo sakın....sen susan taraf ol buda bir cevap bak senin haklı olduğunu anlıycaktır pişman olcak diyicek sen haklısın diye .. sabret mutlu günlernizi düşün güzel sözlerini...

zaten bunları hıssettıgım ıcın gunlerdır ben ona mesaj atmıyorum o aramadıkca cok nadir arıyorum ama bunu duymak cok zor geldi bana .cumartesi gunu sınavım var ankaraya gıdıcem ne ders calısıyorum ne yuzum guluyo eskıden elime cam batsa onun ıcının acıdıgını hıssederdım suan kendı dertlerıyle o kadar mesgulki dunyasında bana yer kalmamıs

Saçmalama ya bu kadar kolay degil sende biliyorsun. Onun sinirleri bozuk gemi ortami stres vsvsvs ters zamanina gelmis işte. Hem bak 1ay kalmış gelene kadar düzelir herşey zaten gelince bol bol konuşup anlaşırsınız.

o istemedi işimden cıktım o istemedi arkadaslarımla o istemedi o istemedi o istemedi ben herseyi onun istedigi sekilde yapıyorum o gemideyken aklı kalmasın dıye evden cıkmıyorum ama suan kendımı cok degersiz hissediyorum cok pişmanım yaptıgım fedakarlıklara alamadıgım karsılıklar yuzunden cok pısmanım hep o yapıyo ben yutuyorum aman gemıde aman aklı bide bende kalmasın aman o üzülmesin ama geri dönüp bakıyorum arkamda beni hiç önemsemeyen bi adam yaratmısım kendi ellerimle yapmısım bunu eskiden ben aglarken benimle aglardı simdi agladıgımı bilip aramaya tenezzul etmıyo umarım dogru olan o yanlıs olan benimdir umarım ben bunuda hazmederim neyse kızlar cok basınızı agrıttım kusuruma bakmayın allah razı olsun sizden

kız keşke benimkide arasada bozuk atsa ah senin yerinde olsam sen iyi olduğunu biliyosun yani haberin var sağlıklı hayatta bak benim haberim yok kaç gündür...beni bırakmasınada razım diyorum bazen yeterki ona bir şey olmasın...hem sevgi bu bir anda bitermi be....

kız keşke benimkide arasada bozuk atsa ah senin yerinde olsam sen iyi olduğunu biliyosun yani haberin var sağlıklı hayatta bak benim haberim yok kaç gündür...beni bırakmasınada razım diyorum bazen yeterki ona bir şey olmasın...hem sevgi bu bir anda bitermi be....

dogru söyluyosun ama bi laf varya insanın canını en cok sevdıklerı acıtırmıs diye bizimkide o hesap suan o kadar kırgınımki iyiye dair tek birsey düsünemiyorum insallah iyidir canım dua edicem hepınız ıcın ınsallah ararlar kavusursunuz

dogru söyluyosun ama bi laf varya insanın canını en cok sevdıklerı acıtırmıs diye bizimkide o hesap suan o kadar kırgınımki iyiye dair tek birsey düsünemiyorum insallah iyidir canım dua edicem hepınız ıcın ınsallah ararlar kavusursunuz

inşallah üzülme diyicem zor biliyorum kendimdem..ama geçicek yakında onuda biliyorum..bak bana adam aramıyo yazmıyo ben yinede ona çorba bişirmenin hayaliyle yaşıyorum vala.. deliyim belkide bilmiyorum...ama onu çok seviyorum işte napıyım ...sende sevginize güven aşkınıza geçicek bu günler......

Son düzenleme:
X