Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Haha evet ondandir ama uZuluyor iste bosu bosuna.sonunda ben bosuna uzulmusum diyecek:)) gercekten yogunlar dimi yani cevap vermediklerinde tepki gostermeyelim yani:))) benimkide cok konusur herseyi anlatir nerdeyse herseyi ogrendim:)) cok sanslisin gercekten:)

selammmm kızlar..bugün daha iyiyim dün dibine vurdu üzüntüm bugün daha hafif ..ben biraz evhamlıyım sanırım haklısınız..ama işte insan hep en çok sevdiklerini kaybetmekten korkuyo..okadar emek vermişsin güngün büyümüş aşkın içinde ona karşı gözünnde hep en değerli gördüğün insanı aşkını kaybetme korkusu işte...kavuşunca geçicek heralde bu meraklar korkular ......

cnm bnmkıde hıc bısey anlatmaz 2008de tanısdık 5yıldır su son 1 haftada ogrendım cogu ceyı gemıye gıdınce anlattı nasıl olduysa herhalde eve gelınce ısden bahsetmek ıstemıo bana dedıkı sımdı anladınmıdedı evde neden oturdugum yerden kalkmadıgımı dusunun ıste bı assagı bı yukarı kosusturuolar ambarları 20 metre bır apartman boyu ona ınıp cıkıolar kopruustune cıkmak 8kat ın cıkın cık o evrak bu evrak kır pas ıcındeler kamaraya bı gelıodu paslı demır kokuodu (hurdaydıda yuklerı)tasıdıgı yukun kokusu sınıo ustlerıne telsızı kır pas ıcınde ....zor walla ıslerı zor daha bı saygı duydum yemınle ...
o yuzden baymamak gerek gonullerını daha hos tutmak gerek!!!

ıyı olmana sevındık zaten bole kotu gunler ıcın burdayız bızımde oluo zaman zaman askımız ozlemımız dayanılmaz noktaya gelıo sende bırazda onu kaybetme korkusu var ama anlattıgın kdrıyla o senı bırakmaz ıcın rahat olsun denızcı sevdımı tam sever

heh şöyle işte..üzülmeyi bir kenara bırak..senin o kötü enerjin belki erkek arkadaşına bile gidiyordur..o yüzden mutlu ol onun arayacağı günü düşün:) ağzından bir daha karamsar bir cümle çıkmasın tamam mı:)

evet eşinde haklı ama orda ne kadar zorluklarla çalışıyorlar o yüzden konuşmak bile istemiyordur..yazık onlara ya köprü üstündeyim diyordu bana ben geminin dışında sanıyordum..Allah yardımcıları olsun gerçekten zor sürekli moral vermek lazım onlara..niye kaptan olmuşlar ki sanki dimi ama:))))))))

selammmmmm benim erkek arkadaşımın hiç aklında yokmuş kaptanlık filan öyle denk gelmiş..ben daha tam anlamadım işni seviyomu sevmiyomu..bıktığından söz ediyo ama devamlı..bıraksam artık diyo belli bir yaştan sonra yapılacak iş değildiyo..izindeykende alıyo sanırım ücretini..çünkü bu gidişinde işte 7 hafta oldu çağırdılar çok az kaldın dedim niye hemem çağırıyolar dedim onun için ücret veriyolar dedi yani istedikleri zaman çağırırlar dedi.hiç bilmiyorum zaten ücreti ne filan ne diye hiç mevzusu geçmedi aramızda.hiçte sormadım sormamda banane bana o lazım dimi...beni onun kendisi ilgilendiriyo işleri bukar zorken hak ettiklerini almalılar tabi..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

kızlar hiç öyle olurmu insan bıkarmı eşine yemek yapmaktan hiç...ben o bıktığınız şeylerin yemek yapmanın ona kahvaltı hazırlamanın, çorba pişirmenin hayalini kuruyorum....beraber yşıycağımız günleri iple çekiyorum...

Canimcim tabiki oyle isin sakasi o:) hani evde olmuyolar ya bizde kendimizi boyle avutuyoruz iste:) yni evli olanlar icin:)) seninde hayallerin gercek olur hayirlisiyla insallah:)

Canimcim tabiki oyle isin sakasi o:) hani evde olmuyolar ya bizde kendimizi boyle avutuyoruz iste:) yni evli olanlar icin:)) seninde hayallerin gercek olur hayirlisiyla insallah:)

hımm anladımm...inşalllah hayırlıysa tabi...artık böyle diyicem..korkuyorum biliyomusun bir şeyi çok isteyince olmazmışya...ben niye korkuyorum aslında biliyomusun benim ki giderken beni bekle diyemem dediya ondan içimi kemiriyo bu sözü durmadan...niye bekle demiyosun dedim işiniin zorluğundan tehlikesinden bahseti o yüzden dedi...ama ben çok üzüldümmm...gelirgelmez evlenelim diyen biri bölle dememeliydi diye düşünüyorum..ben bekliycem dememi duymak için mi dedi diye ilk aradığında sorucam amma..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…