Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlarrrrr bılın bakalım ben nerdyımmmmm:)))
askımın gemısı tr geldı bende yanındayımmmm:))yuppi yuppiiiii heeeyooo naynay nommm.....:KK36::KK36::KK36::KK36:

3-4gun gorusebıcez cok yogun bana fazla zaman ayıramıo ama bunada şükür

bu arada gemı hayatı cok eglenclıymıs bana cok sıkıcı olur gıbı glıodu bıde gemılerını pıs paslı faln bısey zannedıodum hersey cok züperrrrr...tek sıkıcı yanı canın ıstedımı carsı pazar gezemıosun bırde tv yok o olsa oo ben aylarca kalırım gemıde, olaydı tuttururdum bende gelcem dıe:))

darısı baınıza şekerlerr....:nazar::nazar::KK51::21::21:

Son düzenleme:
askımın gemısı tr geldı bende yanındayımmmm:))yuppi yuppiiiii heeeyooo naynay nommm.....:KK36::KK36::KK36::KK36:

bu arada gemı hayatı cok eglenclıymıs bana cok sıkıcı olur gıbı glıodu bıde gemılerını pıs paslı faln bısey zannedıodum hersey cok züperrrrr...tek sıkıcı yanı canın ıstedımı carsı pazar gezemıosun bırde tv yok o olsa oo ben aylarca kalırım gemıde, olaydı tuttururdum bende gelcem dıe:))

aaa ne kadar güzel:) çok sevindim senin adınaa:)) yaşayabileceğin en güzel anlar heralde şuan yaşadıkların:) nasıl alıyorlar ki gemiye?

senin adına çok sevindim imrenerek okudum keşke benimkide gelse...
ya sen iyice bak bakayım gerçektende nasıl gemi hayatı çünkü ben gitcem aşkımla gemiye sıkılcam ama çoçuk olana kadar gitmeyi istiyorum tv limanlarda çekiyo yalnızca bende oyunlara filmlere kitplara vercem artık kendimi :)
anın tadını çıkart :)))

bende dolaşmaya çıktıklarında sinir oluyprum.biyandan kafası dagılsın,moral olsun harıka dıyorum ama obur yanım kıskancılık krızlerınde oluo,dusunmemeye calısıorum :s

ayen ohhh iyi rahatlar gezip dolaşınca diyorum ama o kadar güvenmeme rağmen insan sinir oluyo ne işin var otur gemide diyorum içimden sonra bi kendime bi ona kızıyorum :)
diyorum ya aynıyız bu konularda hepimiz :))))

maleses hangi şirkette çalıştığınıda bilimiyoum..bizim şirker diye bahsederdi isim hiç geçmedi..hiç sormakta aklıma gelmedi.bilseydim şimdi durumlarını öğrenirdim heralde..en fazla nekadar günde varırlar bir limana sen biliyo olmalısın yani tlf çekerse arayamasa bile karaya yaklaşınca msj atar heralde..işi çok olursa oda olmaz tabide..yazdığım maillarıda okuyamıyo onada üzülüyorum..okusa maral olucaktı onun için iyi geliyo diyodu.neyse iyi olsunda nasılsa dönücek 4 ay kaldı işte ......

Ya gittikleri hatta bağlı ne kadar süreceği 2günde sürebilir 1ayıda geçebilir bilinemez nerden nereye gittiklerini bilmek lazım... facesinden falan bakamıyormusun çalıştığı şirkete veya ordaki arkadaşlarına fln sorsan?
yakıt almak için falan girerler limana merak etme ilk fırsatta arar elbet sen içini ferah tut sıkma canını...

ayen ohhh iyi rahatlar gezip dolaşınca diyorum ama o kadar güvenmeme rağmen insan sinir oluyo ne işin var otur gemide diyorum içimden sonra bi kendime bi ona kızıyorum :)

çok zooor:) insan kafayı yiyecek gibi oluyor:)) halbuki onlar dışarı çıktıklarında nasıl da rahatlıyorlar..

heyyyyy...gecenlerde manavkuyudan gecerken aklıma geldın ne yapıosun bakım sen calısmaya basladınmı???evlılık nasıl gıdıo???

cnm nerdesin sen şimdi izmirdysen görüşelim..evilik iyide hasret zor yani alışamıyorum ben cnmya özlüyorum..
cnm kursa gidiyorum şuan..henüz işe başlamadım sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli..:KK16::nazar::KK8::KK6::KK19::KK4:

aaa ne kadar güzel:) çok sevindim senin adınaa:)) yaşayabileceğin en güzel anlar heralde şuan yaşadıkların:) nasıl alıyorlar ki gemiye?

Limandan fln ozel izin alip ziyaretci olarak giriosun

ya sen iyice bak bakayım gerçektende nasıl gemi hayatı çünkü ben gitcem aşkımla gemiye sıkılcam ama çoçuk olana kadar gitmeyi istiyorum tv limanlarda çekiyo yalnızca bende oyunlara filmlere kitplara vercem artık kendimi :)
Tv odasinda yok tv salonu ayri ben pek kamaradan cikmiorum denetimleri fln var bnce mutlaka gitmelisin ben sewdim gemi yasammini
Yapmayin kizlar ben ilk gun carsi pazari ozledim birakin adamlari raat😜
cnm nerdesin sen şimdi izmirdysen görüşelim..evilik iyide hasret zor yani alışamıyorum ben cnmya özlüyorum..
cnm kursa gidiyorum şuan..henüz işe başlamadım sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli..:KK16::nazar::KK8::KK6::KK19::KK4:
Simgem zmn gectikce yalnizliga alisiosun ben bu son seferde daa ii hissediorum kndimi mutlaka goruselim

Tv odasinda yok tv salonu ayri ben pek kamaradan cikmiorum denetimleri fln var bnce mutlaka gitmelisin ben sewdim gemi yasammini
Yapmayin kizlar ben ilk gun carsi pazari ozledim birakin adamlari raat
Simgem zmn gectikce yalnizliga alisiosun ben bu son seferde daa ii hissediorum kndimi mutlaka goruselim :KK54:

Yapmayin kizlar ben ilk gun carsi pazari ozledim birakin adamlari raat

Simgem zmn gectikce yalnizliga alisiosun ben bu son seferde daa ii hissediorum kndimi mutlaka goruselim :KK54:

umarım gider bende severim ama tabi ben gidince onunla 4ay kadar yaşıycam gemide:))) ya rahatlar zaten insan yoğun olmasınlar gezsinler istiyor tabiki özelliklede ben gidince :)))
sıktığımız yok ama naparsın kadın milleti işte :))) özlemek insanın kafasına vuruyo :)))

çok zooor:) insan kafayı yiyecek gibi oluyor:)) halbuki onlar dışarı çıktıklarında nasıl da rahatlıyorlar..

işte can sıkmamamız lazım... geçen çıktığında 5ay gemiden inmedi ben daraldım burda artık insin gezsin kafayı yemesin diye dua ediyordum :)
bu gemidede bi kere inebildi daha ama işte biz kadın milleti :)))
gelsin ben tutcam elinden gezdircem her yeri :)))

maleses hangi şirkette çalıştığınıda bilimiyoum..bizim şirker diye bahsederdi isim hiç geçmedi..hiç sormakta aklıma gelmedi.bilseydim şimdi durumlarını öğrenirdim heralde..en fazla nekadar günde varırlar bir limana sen biliyo olmalısın yani tlf çekerse arayamasa bile karaya yaklaşınca msj atar heralde..işi çok olursa oda olmaz tabide..yazdığım maillarıda okuyamıyo onada üzülüyorum..okusa maral olucaktı onun için iyi geliyo diyodu.neyse iyi olsunda nasılsa dönücek 4 ay kaldı işte ......

Ne kadar sürede varirlar bilmiyorum cünkü gittikleri yere göre degisik mesela bizimki en fazla 4gun sürüyo. Sen konuştugununda geminin adini ögren bak marine trafikten nerde oldugunu görursun icin rahatlar

Bazen gerçekten sağır olmayı çok istiyorum..insanların sürekli aynı şeyleri söylemesinden nefret ediyorum nefreeet..herkes kendi hayatına baksın dimi ama..ay sıkıntılar basıyor bana..bitsin geçsin artık şu aylar gelsin Haziran noluurrr:)

kıskançlık krizlerim başladı benim:KK43: gemiden çıkıp çarşıya çıktılar ilk defa arkadaşlarıyla Hollanda'da.. krizlere girdim ben burda kıskançlıktan:)))

Hahahaha bu kiskanclik hepimizde var demekki bende hem çık hava al Degisiklik olur diyorum ama bi yanim aman cikmasin diyo :-) :-) :-) :-).

vallahi herkez aynı....çok kıskancız..ne anlatcam size ..biz ilk tanıştığımızda hiç deniz kızı görüp görmediğini sormuştum...yok daha görmedim demişti..şey demiştim birde bu denizcilerin her limamda bir sevgili muhabbeti var ya doğrumu demiştim..tabi canım kadınlarda bizi bekliyo yok öyle bir şey hem onlara sevgili denmez demişti..öyle kalmıştı hem ben limanlarda dinlenirim demişti..sonra işte seferden döndüler ben yine işte laf denk geldi sordum ilk tanıştığımızdaki gibi şaka olsun diye gördünmü bu defa deniz kızı diye ama kesinlikle o hayali deniz kızını kastediyodum ben..o şey anlamış gerçek kızlzrı kadınları kastettiğimi..anlatayım sana o işleri dedi anlat dedim neyse sonra anlatayım dedi.ben huylandım tabi haliyle..şey dedim sen görme dedim bekleyeni olmayanlar görsün deniz kızlarını..hem o kızlara ....... çoktur dedim haklısın dedi güldü..yani arkadaşlar bizler haklı olaraktan kıskanıyoruz tabi karaya çıkmaları fikri korkutucu..

Son düzenleme:
vallahi herkez aynı....çok kıskancız..ne anlatcam size ..biz ilk tanıştığımızda hiç deniz kızı görüp görmediğini sormuştum...yok daha görmedim demişti..şey demiştim birde bu denizcilerin her limamda bir sevgili muhabbeti var ya doğrumu demiştim..tabi canım kadınlarda bizi bekliyo yok öyle bir şey hem onlara sevgili denmez demişti..öyle kalmıştı hem ben limanlarda dinlenirim demişti..sonra işte seferden döndüler ben yine işte laf denk geldi sordum ilk tanıştığımızdaki gibi şaka olsun diye gördünmü bu defa deniz kızı diye ama kesinlikle o hayali deniz kızını kastediyodum ben..o şey anlamış gerçek kızlzrı kadınları kastettiğimi..anlatayım sana o işleri dedi anlat dedim neyse sonra anlatayım dedi.ben huylandım tabi haliyle..şey dedim sen görme dedim kötü kaptanlar görsün deniz kızlarını..hem o kızlara kaptan çoktur dedim haklısın dedi güldü..yani arkadaşlar bizler haklı olaraktan kıskanıyoruz tabi karaya çıkmaları fikri korkutucu..

:-) :-) bizdede çok olmuştu bu muhabbetler :-). Ben eşime güveniyorum ya eger birazcik sevgisi varsa yapmaz. Yapan her yerde yapar dimi kızlar gemiye gitmeyi bekleme... Ki ben açık açık yaparsan ruhum bile duymaz ama sen kendi erkekligine kişiligine yakıştırıyorsan,benim onu hakettigimi düsünüyosan,yanima yattiginda için rahatsa benim içinde sorun yok demiştim :-)

:-) :-) bizdede çok olmuştu bu muhabbetler :-). Ben eşime güveniyorum ya eger birazcik sevgisi varsa yapmaz. Yapan her yerde yapar dimi kızlar gemiye gitmeyi bekleme... Ki ben açık açık yaparsan ruhum bile duymaz ama sen kendi erkekligine kişiligine yakıştırıyorsan,benim onu hakettigimi düsünüyosan,yanima yattiginda için rahatsa benim içinde sorun yok demiştim :-)

yani yapacak olan her yerde yapar..söz verdi bana öncesini bilmem ama bundan sonrası beni ilgilendirir tabi ...sanmıyorum innanmakta istemiyorumm..kıyamam sana diyen kıymamalı sevgimize dimi.nasıl kıskandığımıda biliyo .denize açılmadan gemiye mühendisin karısı gelmişti.bunlara tatlı yapmı.bana dediki tatlı istedim yaptı filan dedi..ben önce iyi dedim iyi olmuş.ertesi gün canım sıkıldı msj attım tm dedim hani eminim o bayan sana ikram olsun diye yapmıştır dedim ama işte canım sıkıldı benden başka kimse sana tatlı filan yapamaz dedim..yok güzelim bir bana değil bütün gemi mürettebatına yaptı dedi.kıskanmam hoşuna gitti farkındayım ama ben nasıl üzüldüm daha ben onun için yapmamışım ne tatlı ne başka bir yemek bir başka kadının kötü bir niyeti olmasada ona özel bir şey yapmasına bu ne olursa olsun tahammülüm yok heleki başka şeyler....

Son düzenleme:
yani yapacak olan her yerde yapar..söz verdi bana öncesini bilmem ama bundan sonrası beni ilgilendirir tabi ...sanmıyorum innanmakta istemiyorumm..kıyamam sana diyen kıymamalı sevgimize dimi.nasıl kıskandığımıda biliyo .denize açılmadan gemiye mühendisin karısı gelmişti.bunlara tatlı yapmı.bana dediki tatlı istedim yaptı filan dedi..ben önce iyi dedim iyi olmuş.ertesi gün canım sıkıldı msj attım tm dedim hani eminim o bayan sana ikram olsun diye yapmıştır dedim ama işte canım sıkıldı benden başka kimse sana tatlı filan yapamaz dedim..yok güzelim bir bana değil bütün gemi mürettebatına yaptı dedi.kıskanmam hoşuna gitti farkındayım ama ben nasıl üzüldüm daha ben onun için yapmamışım ne tatlı ne başka bir yemek bir başka kadının kötü bir niyeti olmasada ona özel bir şey yapmasına bu ne olursa olsun tahammülüm yok heleki başka şeyler....

Tabi canim insan ister istemez kıskanıyo. Bizdede 2stajyer kız vardi nişanlıydık daha bitanesiyle istanbulda dışarı çıkmıştı migrostan alışveriş yapmak için. Banada söyledi anlattı o an bişey diyemedim. Sonradan baya konusunu yapmıştım :-)

Tabi canim insan ister istemez kıskanıyo. Bizdede 2stajyer kız vardi nişanlıydık daha bitanesiyle istanbulda dışarı çıkmıştı migrostan alışveriş yapmak için. Banada söyledi anlattı o an bişey diyemedim. Sonradan baya konusunu yapmıştım :-)

hiç çalışmadım diyo bayanlarla sordum acaba bu defa var mı bayan kaptan diye var diğer 3 kaptan bir ben erkeğim dedi beni kızdırmak için tabi..bayanlara göre bir iş değil diyo denizcilik ...şartlarından dolayı heralde... aman olmasın zaten gemide bayan çalışan filan...

Son düzenleme:
hiç çalışmadım diyo bayanlarla sordum acaba bu defa var mı bayan kaptan diye var diğer 3 kaptan bir ben erkeğim dedi beni kızdırmak için tabi..bayanlara göre bir iş değil diyo denizcilik ...şartlarından dolayı heralde... aman olmasın zaten gemide bayan çalışan filan...

:))) ya hepimiz kıskancızzzz :)))
:))) hepimiz özlemişiz :)))

benim eşim şimdiye kadar hiç bayanla çalışmamış ama bu gemide var stajyer şirkette çalışan listesini gördüğümde şaşırmıştım ama yapcak bişi yok tabi olacak bi şey varsa her yerde olur ama gemide böyle şeyler olmaz korkmayın yani :)))

Evliyken tabiki daha zordur dimi:)e yapan erkek burda da yapar o zaman yani..bende o mantığı anlayamıyorum..Limana gittiklerinde zaten işleri başlarından aşkın oluyor..yani fırsatları da olmaz kii:KK70: ay Allah korusun..benim erkek arkadaşım bişey anlatmıştı bana ama söylemeyeyim şimdi burda..kaptanlar eşlerine sadık olurmuş bunu da unutmayın:)))

X