- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.741
gözünüz aydın çokk güzel bi haber bu :) sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah..
Kizlarrr bugun kontrolumuz vardi. Biz büyümüşüz yahuartık cinsiyetimiz kesinleşti kız bebiş geliyoooo ultrasonda tam bakarken esnedi ya uyandirdik herhalde rahatsız oldu
oo süper bir haber bu:) haydi gözünüz aydın..ne güzel ne güzel güzel bir kız gelecek dünyaya:))
Ewettt çok saol... esime haber verdim ultrason resmini cekip gonderdim cok sevindi kız olsun istiyodu Allah gönlümüze göre verdiinsallah saglikli bi sekilde kucagmiza almayida nasip eder.
ne kadar sevinmiştir eşin:) çok mutlu oldum sizin adınıza:)) darısı başıma :)))))
Aminn insallah Allah sizede nasip etsin insallh.....limanda tel. Ceker ama vardir bisey..... bende bu seferden nefret eder duruma geldim. Telefon 4gundur cekmiyo sinir oluyorum normalde simdiye kadar gitmis olmalari gerekiyo kesin yine hava kötü yavas gidiyolar
vee konuştuk çok şükür:)) açıkta bekliyorlarmış ondan:) ay ne güzel şey sevdiğinle konuşmak:))
Ohhh çok şükür iyi olmuş.. Bizde görüsebildik sonunda... aynen öyle valla insanin ici rahat oluyo aşk işte
Oh şükür..sizin adınıza da çok sevindim valla:) keşke telefonlar hep çekse ne güzel olurdu:) yine kapsama alanı dışına çıktı işte:) Allah sabır versin gerçekten çok zor beklemek
Aminnnnnnnn....
her duyan of boşver vazgeç nasıl bekleyeceksin..öyle beklenir mi bilmem ne..Annem bile bazen içime sinmiyor hiç diyor..o kadar ay beklenir mi cart curtbunlar canımı sıkmıyor değil ama bekleyecek olan benim onlar değil ki..ben hayatımdan memnunsam kime ne?
insan yinede ister istemez etkileniyor
Kesinlikle cok haklisin insan ister istemez etkileniyor. Söylediklerinde haklilarda gercekten çok zor psikoloji diye bisey kalmiyo bi yerden sonra yeter diyosun isyan ediyo insan.. simdi ailenlesin zaman öyle yada böyle geçiyo. Evlendikten sonra ev birden bosaliyo, sessizlik hic aliskin olmadigin durum, bosluga düşüyo insan alışıyosun mecburen yapcak bisey yok. Birlikte gitsen bi yere kadr cocuk fln olunca gidemezsin... aman bosver yaaaa zor olsada seviyorum uleyn
çook haklısın:) kıskansın onlar bizi boşveer..yeter ki iki kalp bir olsun gerisi kolay..sen bunları daha iyi bilirsin tabiki:)) ailen evlenirken zorluk çıkardı mı peki sana:)
Oooooo hemde nasil abim babam dayimküstüm konuşmadim hiçbiriyle babam artik sevgili kalsinlar yeter diyodu bi kac defa dışarda görünce baktı olcak gibi degil zmanlada alısti öyle oldu ne tartismalar olmustu ya simdi sen sorunca geldi hepsi aklima yaslanmisiz biz bence kasma kendini şimdi olsa hic uzatmam herhalde zaten sonunda benim istedigim olcak gidip baskasina vercek degiller ya o yüzden boşver
aa gerçektenmiii :)) ama bunlar normal şeyler..yani ilk başta karşı gelirler çünkü eşin gidiyor ve ve bir kaç ay gelmiyor..bize normal geliyor belki ama onlara gelmiyor:)) senin mutluluğun onlar için daha önemli tabiki..ama sen mutlusun o yüzden onlarda pişman olmuşlardır söylendiklerine:)))
oyle tabi ama iste zorluk cekmeden kiymeti bilinmiyo bizimkide boyle oldu .
haklısın gerçekten:) sonunda kavuşmuşsun ya sevdiğine boşver:)) eğer bizim ilişkimizde ciddi bir şekilde ilerlerse bende senin yaşadıklarını yaşayabilirim.annem hergün söyleniyor çünkü:)) o söylendikçe ben yanından kaçıyorum:))
söylensin boşverrrrr bizimkiler arada hala söylenir bi meslegi bu yapcak bisey yok fln diyolar bi yalniz kaliyosun zor iste vsvsvsvs
haklısın gerçekten:) sonunda kavuşmuşsun ya sevdiğine boşver:)) eğer bizim ilişkimizde ciddi bir şekilde ilerlerse bende senin yaşadıklarını yaşayabilirim.annem hergün söyleniyor çünkü:)) o söylendikçe ben yanından kaçıyorum:))