- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.761
slm arkadaşlar zaman zaman girip bakınıyorum ama eskilerden pek kimse yazmıyor
benimde bu aralar vaktim yok; yazmak istemiyorum desem daha doğru olur
ama aileleriniz haklı kesinlikle onlar açısındanda bakmak gerek
işimiz tahmin ettiğinizden çok daha zor kendinize zaman verin ve herşeyi bile isteye aklı başında karar verin herkesin yapabileceği yürütebileceği bir evlilik değil
bakış açısı herşeyden önemli olan sabır işi eğer olumlu bakıp öylede devam ederseniz süper bir evlilik her zaman sevgili gibi ama yok ben öyle sevgili olmak istemem dip dibe olalım derseniz bir zaman sonra sıkıntılar başlar
biz 8 yılı devirdik hayırlısıyla ve prensesimiz var 2 kişiyken sadece kendini ve eşini düşünüyorsun kendin için eşin için üzülüyosun
çocuk olduktan sonra eşinin yokluğu değil çocuğunun babasının eksikliğini tamamlamaya çalışmakla geçiyor tüm zaman aman nasıl daha az hissettiririm nasıl alıştırırım çok büyük çaba ve gerçekten zorlanıyorum
rabbim tez zamanda bekleyenleri hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun
tabiki kolay değildir eminim buna ama onlara da yazık değil mi? kaptanlar evlenemez o zaman eğer aile açısından bakmak gerekirse:))
sabır herşeyin başı..evliyken bu daha zordur mutlaka..ama Allah eminim sabrını veriyordur..onun seni senin onu düşündüğünü bilmek bile güzel bence..çocuk olunca daha da zordur..ama o da büyüyünce gerçekleri görecektir..babası çalışmak zorunda olduğu için onu bırakıyor..o da ister çocuğunun yanında olmak ama işte mesleği gereği olamıyor keşke başka bir meslek yapabilme şansları olsaydı
ya da şöyle 1 aylığına falan gidip gelselerdi:) Allah hepimize sabır versin inşallah..