-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.481
Denizci eşleri ve sevgililleri önemli bi sorum olacak igilenirseniz memnun olurum eşiniz yurtdışındayken hatların karışması hiç başınıza geldi mi? sevgilim cezayirdeyken(açığa demirlemişler) o sıralarda telefonum çaldı sevgilim türkiyedem aldığımız bi hat kullandığı cep telefonundan aradı ve açtım yabancı bi kız açtı ingilizce konuşuyordu o anda nasıl saçmaladığımı ve kötü olduğumu anlayabilirsiniz sanırım... sevgilimle konuştum ve asla öyle bişiyin olmadığını açıkta olduklarını hatların karışmış olabileceğini söyledi radar da gemi açıktaydı gerçekten de seni aradım senin telin meşguldü o sırada dedi ona inandım sonunda... aylar geçti bu olayın üstünden ama hala arasıra aklıma geliyorgemiye açıktayken yada limandayken başka insanlar gelebiliyor mu yada hatlarınız hiç karıştı mı çok mutsuzum şuan
Denizci eşleri ve sevgililleri önemli bi sorum olacak igilenirseniz memnun olurum eşiniz yurtdışındayken hatların karışması hiç başınıza geldi mi? sevgilim cezayirdeyken(açığa demirlemişler) o sıralarda telefonum çaldı sevgilim türkiyedem aldığımız bi hat kullandığı cep telefonundan aradı ve açtım yabancı bi kız açtı ingilizce konuşuyordu o anda nasıl saçmaladığımı ve kötü olduğumu anlayabilirsiniz sanırım... sevgilimle konuştum ve asla öyle bişiyin olmadığını açıkta olduklarını hatların karışmış olabileceğini söyledi radar da gemi açıktaydı gerçekten de seni aradım senin telin meşguldü o sırada dedi ona inandım sonunda... aylar geçti bu olayın üstünden ama hala arasıra aklıma geliyorgemiye açıktayken yada limandayken başka insanlar gelebiliyor mu yada hatlarınız hiç karıştı mı çok mutsuzum şuan
Merhaba aranıza yeni katıldım :) bende kaptan eşi olacağım inş. sevdiğimle 1.5 yıldır görüşüyoruz . seneye yazın uzakyol stajına çıkacak staj oncesi söz yapmayı düşünüyoruz . ama ben istanbulda sevgilim ise izmit'te oturuyor. evlendıkten sonra izmit'te ailesinin kaldığı apartmanda evımızı yapmayı dusunuyoruz :) ama nasıl olacak bilmiyorum . şu an şehir dışında okuduğu için şimdi de çok fazla görüşemıyoruz . burda yazanları okuyunca çok sevındım hepımızın dusundugu şeylerı burada gormek ve teselli edilmesi çok güzel . mesafe uzaklık hep olucak sanırım şimdi de ılerde de o kadar zor kı yazanları okuyunca aynı şeylerı yaşayacagımı gormek cok degısık bı duygu . Benım durumumda olan var mı merak ettım sevgiler :)
Merhaba hoşgeldin aramıza =) bende seninle aynı durumda sayılırım. ben eskişehirdeyim sevgilim istanbulda ve çok fazla görüşemiyoruz maalesef =( bizde 1.5 yıldır beraberiz ve önümüzdeki aylarda ilk uzak yol stajına çıkacak. ama biz o döndüğünde söz yapmayı düşünüyoruz.. evlendikten sonrada ya ailesi bende kalacak yada ben onlarda kalıcam ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum şuan =) kaç yaşındasınız ? düğünü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
kızlarr düğünüm haziranda ama kaptan nısanlım burda yok,uzakyolda 6 aydır!! dahada durucak gıbı gorunuo,panik yapıyorum hazırlıkları nasıl yürütücem die.ev işini tek basıma nsl halledicem yada halletmem gerekıomudaha once aynı durumu yasamıs olan veya bu sekılde zorda kalan varsa paylasımda bulunabılırmı,sizle nasıl geçirdiniz yada geçiriyorsunuz bu dönemi?
benim dugunumde haziranda.. nisan ayında seferimiz olabilirmiş bir aylık diyorlar ama umarım daha uzun surmez tam da hazırlık zamanı bende yalnız kalıcam
ailen ya da nisanlının ailesi yakınında degil mi canım? bana mecburen onlar yardımcı olacak
merhaba evet aynı durumda sayılırız :) bana da şu an ailesiyle aynı apartmanda oturmak iyi gibi gelıyor çünkü şimdilik herşey çok güzel ve sanırım sevdiğimin yoklugunda tek kalmak ıstemıyorum :) bizim de bir dahaki yaz uzakyol stajına çıkacak gitmeden sözü yaparız diye düşünüyoruz ama bakalım . evet bzide çok fazla görüşemiyoruz başka şehirde okuduğu için daha şimdiden hep bi özlem var yaniben 22 yaşındayım siz ? düğüne daha var sanırım 3 seneyi bulur çünkü daha staj söz nişan iş derken baya sürer . siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ? Rabbim hepimizin gönlüne göre versin mutluluklar :))
evlenmeden önce herkes iyi anlaşır önemli olan sonrası =) bende yalnız kalmak istemiyorum evde bi ses olsun istiyorum ama hiç evlenmemiş gibi kendi annemlerle kalmakda istemiyorum o yüzden kayınvalidemlerle yaşamak daha uygun geliyor yani şimdilik öyle düşünüyoruz =) Allah pişman etmesin inşallah bizleri.. bende 22 yaşındayım çok sevindim seni tanıdığıma =) bizim önümüzde tam bir yıllık uzak yol seferi var =( biz staj dönüşünde söz ve nişan yapmayı düşünüyoruz. nişanlıyken ayrı kalmak daha zor olur diyolar. şimdi nişan filan yaparsak herkes soracak hani damat nerde tanıştırmadın filan dyecek ben zaten ondan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşarken iyice kötü olucam millete kendi başıma açıklama yapmak zorunda kalıcam o yüzden stajını bitirsin rahatca nişanımızı yapalım gezelim tozalım diyoruz.. düğünde iki sene sonra okul bittikten sonra inşallah =)
evet canım önemli olan sonrası ama ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum öyle hissediyorum tabi ki inşallah hislerimde yanılmam :) evet bende yalnız kalmak istemiyorum aminn rabbim gönlümüze göre versin ... aa ne güzel canım bende çok sevindim seni tanıdığıma aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki çünkü bizim de onumuzde 1 yıllk uzak yol stajı varbizde tam tersi gibi düşünüyoruz nişan değil de söz olursa en azından bende o da rahat eder kafamız rahat olur en azından . bakalım herşeyin hayırlısı inşallah gönlünce olur herşey canım :)
kızlarr düğünüm haziranda ama kaptan nısanlım burda yok,uzakyolda 6 aydır!! dahada durucak gıbı gorunuo,panik yapıyorum hazırlıkları nasıl yürütücem die.ev işini tek basıma nsl halledicem yada halletmem gerekıomudaha once aynı durumu yasamıs olan veya bu sekılde zorda kalan varsa paylasımda bulunabılırmı,sizle nasıl geçirdiniz yada geçiriyorsunuz bu dönemi?
evet canım önemli olan sonrası ama ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum öyle hissediyorum tabi ki inşallah hislerimde yanılmam :) evet bende yalnız kalmak istemiyorum aminn rabbim gönlümüze göre versin ... aa ne güzel canım bende çok sevindim seni tanıdığıma aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki çünkü bizim de onumuzde 1 yıllk uzak yol stajı varbizde tam tersi gibi düşünüyoruz nişan değil de söz olursa en azından bende o da rahat eder kafamız rahat olur en azından[/QUO
inşallah hepimizin... kafanız hangi açıdan rahat olacak ki ? sen bilirsin tabi ama inan bana akrabaların ve çevrendeki bazı kişiler çok üstüne gelecek, denizciyle olmaz her limanda sevgilisi olur seni aldatır şöyle yapar böyle yapar diyerek seni bunaltacaklar.. ben bunu daha dün yaşadım ve çok üzüldüm =( seninde aynısını yaşamanı istemem. şu an için ne kadar az kişi bilirse senin için o kadar iyi.. İstersen forumdaki diğer arkadaşlara sor herkes bu dertten muzdarip.. Ama tabi bu sadece bi tavsiye karar sizin hayat sizin =)
Arkadaşlar merhaba:) ben yeni üye oldum siteye.kaptan konusunu görünce direk buraya daldım:)
benim erkek arkadaşım 1.kaptan.biz çok yeni sevgiliyiz..sürekli ilerisini düşünüyorum nasıl olur diye ve bilemiyorum tabi..bir yandan güzel olur diye düşünüyorum ama bir yandan da sürekli yanımda olmayacağı içinde üzülüyorum..ama burdaki yorumlar beni biraz rahatlattı:) çok büyük konuştum sanırım çünkü bir kaptanla olmaz diyordum:)
inşallah korktuğum gibi olmaz
Erkek arkadasim ukraynada bn huzursuz oldugum oluyo tabi siz bunlarla nasil bas ediosunuz ona belli etmiyorum etmemeliyimde sanirim ama geriliyormda
Merhabalar öncelikle :) aslında ben tecrübelerinizden yardım almak istiyorum . dediğim gibi sevdiğimle 1.5 yıldır görüşüyoruz ıkımızde sevgımızden emınız ve evlenme kararını aldık herseyı dusunduk ama sevdiğim sürekli beni beklıycek misin diye soruyor . özellikle yazın staja çıktıgında beklıycek misin sabredebiliceksin dimi beklemekten sıkılırsan diye korkuyorum falan gibi şeyler söylüyor bu konuları defalarca konusmamıza ragmen ister istemez düşünüyo anlıyorum ama hep bu endişe oluyor okulu da şehir dısında olduğu ıcın okuldayken de hep aynı sorun ben sürekli anlayıslı davranıyorum alttan alıyorum ama staj zamanı yaklaştıkça içimi hüzün kaplıyo okuldayken bıle bır iki ay o kadar zor geçiyor kıbunları yaşayanlar var mı acaba düşüncelerinizi merak ediyorum..
Arkadaşlar bu mesajıma yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu sorunu nasıl aşabilirizz