- 23 Mart 2008
- 99
- 0
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.541
kızlar bugun çok moralım bozuk gucum kalmadı ne olur yardım edin bişeyler söyleyin
çok özledim kocamı 78 gun oldu ılk kez bu kadar uzun görmuyorum güçlü duramıyorum kendıme .cevreme karşıda artık gucum tukenıyor gözlerim hep dolu dolu .
offf suanda o kadar çok şey var kı aklımda ama ağlamaktan yazamıyorum bile .nasıl geçicek zaman...uyusam 3 ay sonra uyansam keşke.
onsuz ne suyun,ne yemeğin,ne uyumanıni,ne televızyon izlemenin nede nefes almanın tadı yok sankı yarım kalmışım.
en son gecen sene bu kdr kötü olmuştum ve sizlere açılmıştım beni sakinleştirmiştiniz.
allahım kocalarımıza bizlere sağlık versiin onlara çalışma azmı ,hepimize SABIR versin.Sağsağlım evlerine dönsünler.
Seni çok iyi anlıyorum,insanın kendine hakim olamadığı sinirlerinin bozulduğu zamanlar oluyor.rahatlamak için herkesin kendine göre yöntemleri vardır,seninkiler nelerse onlara odaklanmaya çalış.ve unutma zaman çok hızlı geçiyor bir bakacaksın gelmesine birkaç gün kalmış.
birde birşey daha ben ne zaman böyle olsam onu arar ağlar rahatlardım.bigün o beni aradı çok mutsuzum burda olmak istemiyorum vs. falan die yakındı.okadar kötü hissettim ki çünkü elimden hiçbişi gelmedi.bu olaydan sonra ona ağlamakla ne kadar hatalı olduğumu ve onu çok üzdüğümü anladım