Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

amaannnn hep olur böyle şeyler
keşke sigortasınıda yaptırsaydın tatilin tarih değişme hakkın olurdu o zaman aklında olsun canım

hoşgelmişsin rabbim pişmanlık vermesin inşallah herşey gönlüne göre olur ama kayın valideyle aynı apartma oturmak işi bana pek uygun gelmiyor :18:
çünkü bizim ilşkimiz iyi sayılmaz eşimin ailesiyle idareden görüşüyoruz işte eşimi kırmamak için
biz burda hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve bu çok güzel çevremizde yaşayan onca insan varken bizi bizden başka kimse anlamıyor

çok güzel yazmışsın allah selamet versin hepsine
bakış açısı nasıl görmek istersen öyle görüyorsun bu işi bazen duygular özlem tavan yapıyor isyan başlıyor bazende işte en güzel yanlarınoı düşünüp mutlu oluyoruz
ama kesinlikle sana katılıyorum 8 yıllık evliyim ben senin gibi kaç kontrat yaptığını sayamayacağım ama her sefer dönüşü herşeyi yeni baştan yaşamak tazelenmek banada çok iyi geliyor
şimdilik en büyük kaygım prensesim babasının yokluğunu iyi taraflarıyla benimserse sorun olmayacak diye düşünüyorum

kesinlikle 2 yıldır bu stresleri yaşamamak için hep son dk gidiyoruz pahalıya gelsede garantili ve stressiz:)

şimdi tarih değişikliği için erken rezervasyonda sigorta yapmışlar çok da iyi olmuş
bu yıl içinde eşimle erken rezervasyonla tatil planları yapamıyorum malesef akışına bırakmak zorundayız çünkü 4 ay kontrat yaparsa martta burda olacak inşallah gidişi mayısı bulursa 4 ay daha çalışacak ekimde ancak dönecek yani yaz kızımla bana
farklı planlarım var gerçekleştirebilirsem bu yıl kızım denize doysun istiyorum

Amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. aynı apartmanda oturma işi biraz mcburiyetten olucak sevdiğim yanımda yokken tek kalmayayım diye inş. güzel olur. evet bencede katılıyorum herkeste bi yadırgama yapamazsın çok zor şöyle böyle ama burda yazanları görmek o kadar güzzel kı aynı şeyleri yaşayanların görüşleri daha güzel ve kımse yaşamadan anlayamıyor.İnşallah herşey istediğim hayal ettiğim gibi olur. dün mutfak modeli mutfak eşyaları baktım o kadar heyecanlıyım ki heyecanımı benımle aynı şeyleri yaşamış kişilerle paylaşmak çok güzellll :) :)

Merhabalar şans eseri bu forum sitesini buldum dün geceden beri soluksuz okuyorum hepsini okumak mümkün değil tabi ama içim daraldığında gelip burayı okuyup benimle aynı kadari yaşayan insanlarla buluşacağımı biliyorum. Benim sevgilim ilk okul arkadaşım ve kader yıllar sonra bizi biraya getirdi sevgili olduk. 3yıldır beraberiz okul döneminde de farklı şehirlerdeydik yaklaşık 7 aydır da denizlerde kaptanlık stajını yapıyor.... Bende gidemedim oda gemiden izin alamadı işe başladığından beri görüşemiyoruz çok ama çok özlüyorum çok yalnız kalıyoum mayısta gelicek inşallah stajdan sonra daha rahat edicez diyor beni çok sevdiğini biliyorum her fırsatta arıyor ulaşmaya çalışıyor... Çevremle mücadele ediyorum kaptan mı??? diye yüzüme bakışlara alıştım artık ama acısı geçmiyor beni daha da güçlendiriyorlar ama yalnızlığa itiyorum kendimi Denizci sevgilisi olmak zor ama böyle bi aşk yaşamakta herkese nasip olmuyor...bundan önceki ilişkimde yani ilk ilikşimde uzaktandı şimdiki sevgilimle de aramda mesefaler var kaptan olduğu için hayatım boyunca yalnız kalacağımı hissetmye başladım ama yine de şimdiki sevgilimden vazgeçemiyorum evlensek mutlu olabilir miyiz yapabilir miyim ne kadar sürer bu ayrılıklar düşünüp duruyorum çıkamıyorum işin içinden. Bi kaç ay önce bu ayrılığa dayanamadığım için sevgilimden ayrıldım o kadar kalbini kırdım ki ilerde mutsuz olmaktansa şimdi ayrılalım dedim yalvardı günlerce istiyorsan bırakıyım bu işi oraya gelsem sever misin beni eskisi gibi dedi... dinlemedim ayrıldım ama yok olmadı ayrılık çok daha acı geldi iyi olucam sandım ama olamadım... Herkes gençsin güzelsin kariyer sahibi olacaksın iyi bi mesleğin yanında biriyle olmaktansa neden uzaklar neden bu zorluk diyorlar bilmiyorum kalbim onunla kalmamı söyledi ve kaldım pişman değilim ama gelecekten korkmuyor değilim. Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kendimden utandım birazcık sevgilime ne kadar eziyet etmişim benim onu avutmam gerekirken o avuttu beni hep o destek oldu bana o kadar işi arasında... Stajı bittikten sonra karaya geçsin istiyorum oda istiyor ama bi süre denizde çalışmak gerekiyor sanırım Denizde çalıştığın sürece evlenemeyiz dedim karada iş bulursan evlenebiliriz ancak dedim oda elimden geleni yapıcam dedi! sevgilimin iş yüzünden sürekli kafasının etini yiyorum şunu deneyelim şu olsun diye ama sanırım artık susmalıyım ve kendi yolunu bulmalı beni çok istediğini evlenmek istediğini biliyorum....o kadar çok anlatıcak şey var ki kafamda milyonlarca soru ... sizin görüşleriniz beni mutlu edecek

sigortayı tur şirketleri mi yapıyor?yoksa her rezeryasyon tür için oluyor mu?

Merhabalar öncelikle :) aslında ben tecrübelerinizden yardım almak istiyorum . dediğim gibi sevdiğimle 1.5 yıldır görüşüyoruz ıkımızde sevgımızden emınız ve evlenme kararını aldık herseyı dusunduk ama sevdiğim sürekli beni beklıycek misin diye soruyor . özellikle yazın staja çıktıgında beklıycek misin sabredebiliceksin dimi gibi şeyler söylüyor bu konuları defalarca konusmamıza ragmen ister istemez düşünüyo anlıyorum ama hep bu endişe oluyor okulu da şehir dısında olduğu ıcın okuldayken de hep aynı sorun ben sürekli anlayıslı davranıyorum alttan alıyorum ama staj zamanı yaklaştıkç içimi hüzün kaplıyo okuldayken bıle bır iki ay o kadar zor geçiyor kı bunları yaşayanlar var mı acaba düşüncelerinizi merak ediyorum.....

umarım hep böyle umut ve mutluluk dolu olur yaşadıkların canım :) ben de nişanlıyım ama düğün tarihimiz belli değil.. kısmet bakalım neler yaşicaz...

tur şirketleri yani seyehat acentalarıyla tarih konusunda sıkıntı olabileceğini söylediğinde extradan ücret talep ediyorlar eğer tarihi değişmek istersen otelin uygunluk durumuna göre değişiyorlar
sonuçta yinede riskli bir durum yani bu konudada işimiz zor

bazı arkadaşlarımız eşinin yokluğunda ya mecburen yada gönüllü olarak eşinin ailesiyle kalıyorlar
ben asla böyle bir şeyi kabul etmedim bundan sonrada artık hiç etmem büyük konuşmak gibi olmasın
ailemle olmak bana daha çok huzur veriyor burdaki arkadaşlardan eşi yokken eşinin ailesiyle olmaktan keyif alanlarda var bilemiyorum inşallah sende keyifle huzurla oturursun hayallerini kurduğun yeni evinde

umarım hep böyle umut ve mutluluk dolu olur yaşadıkların canım :) ben de nişanlıyım ama düğün tarihimiz belli değil.. kısmet bakalım neler yaşicaz...

aminn canım rabbim hepimizin yüzünden gülücükleri eksik etmesin.. ayy ne güzel bızde allahın ıznıyle bi nişanlansak o kadar rahatlayacağım ki :) kısmet evet inş. istediğimiz hayal ettiklerimizi yaşarız :)

aminn canım inşallah... şimdilik benimde isteğim bu yönde ailesiyle aynı apartmanda olmak hem benım ıcın rahat kolay hemde güzel olur diye düşünüyorum. bir sorun yaşamadan hayallerımıze kavuşmayı o kadar çok istiyorum ki .. inşallah sevdiğimin ailesi de hep şimdi ki gibi anlayışlı destekleyici olur .. annemın de biraz endişeleri var bu konuda sevdiğimin işi dolayısıyla da herkes de aynı düşünceler sorular bazen insan çok bunalıyor değil mi keşke memur işi olsaydı dıyor insan bazen :) ama tabıkı keyıflı yanları da var özellikle burda yazanları okuyunca daha ıyı anladım

Denizci eşleri ve sevgililleri önemli bi sorum olacak igilenirseniz memnun olurum eşiniz yurtdışındayken hatların karışması hiç başınıza geldi mi? sevgilim cezayirdeyken(açığa demirlemişler) o sıralarda telefonum çaldı sevgilim türkiyedem aldığımız bi hat kullandığı cep telefonundan aradı ve açtım yabancı bi kız açtı ingilizce konuşuyordu o anda nasıl saçmaladığımı ve kötü olduğumu anlayabilirsiniz sanırım... sevgilimle konuştum ve asla öyle bişiyin olmadığını açıkta olduklarını hatların karışmış olabileceğini söyledi radar da gemi açıktaydı gerçekten de seni aradım senin telin meşguldü o sırada dedi ona inandım sonunda... aylar geçti bu olayın üstünden ama hala arasıra aklıma geliyor gemiye açıktayken yada limandayken başka insanlar gelebiliyor mu yada hatlarınız hiç karıştı mı çok mutsuzum şuan

çok ilginç benim hiç başıma gelmedi 10 yıl olacak nerdeyse eşimle tanıştığımızdan beri yurt dışı seferlerinde türk hattı kullandığıda oldu gittiği ülkenin hattındanda konuştuğumuz oldu ama başıma hiç böyle bir olay gelmedi
zaten inanmaktan başka çaren yok arkadaşım aklına kötüyü getirmeki kötü olmasın

teşekkür ederim ilginize... evet inanmaktan başka bi çare yok.. güzel bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…