- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.481
Denizci eşleri ve sevgililleri önemli bi sorum olacak igilenirseniz memnun olurum eşiniz yurtdışındayken hatların karışması hiç başınıza geldi mi? sevgilim cezayirdeyken(açığa demirlemişler) o sıralarda telefonum çaldı sevgilim türkiyedem aldığımız bi hat kullandığı cep telefonundan aradı ve açtım yabancı bi kız açtı ingilizce konuşuyordu o anda nasıl saçmaladığımı ve kötü olduğumu anlayabilirsiniz sanırım... sevgilimle konuştum ve asla öyle bişiyin olmadığını açıkta olduklarını hatların karışmış olabileceğini söyledi radar da gemi açıktaydı gerçekten de seni aradım senin telin meşguldü o sırada dedi ona inandım sonunda... aylar geçti bu olayın üstünden ama hala arasıra aklıma geliyor gemiye açıktayken yada limandayken başka insanlar gelebiliyor mu yada hatlarınız hiç karıştı mı çok mutsuzum şuan
Biz bazen gittiği ülkede internet ucuzsa internet üzerinden viber, sype, tango.. gibi programlarla konuşuyoruz (görüntüsüz olarak yalnızca ses oluyor).. benimde başıma geldi bikaç gün öcne ama ses öyle aleni şekilde değildi daha çok parazit gibi geldi. o sırada biz konuşuyorduk ama yani bir anda konuşmalar karıştı gibi oldu. :44: