- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #5.241
canım benim çok sagol daha güzeli başına olsun insallah
kısa dediğin 4 ay yapabilir ya da ben 3 ayda sıkıldım mesela inebilirim, o 3 ay daha kalır katlanabilirim belki ama bakalım durabilecek miyim, döndüğümde iş bulabilecek miyim, bulamazsam cocuk da yaparrsam onun gitmesi lazım ama babası yanında olmadan büyütmek istemem kimse istemez biliyorum
en iyisi biraz bırakmak galiba, hep düzenli hayatım oldu oku çalış eve git çalış oku.. bana da bir nefes olur belki artık cam fanustaki balık gibiyim sabah gel calış aksam eve git gel
canım selam, hatırladım yazdıklarını küçük sebepten tartıştık falan demiştin sonra cebi cekıodu ama acmamıştı..baskasıyla güçlenmeye calışmış belli. erkekler böyledir bir dala tutunur diğerini bırakmak için. asık olmamıştır belki ama zaten uzakta kız, iki laf eder tanımaya calışır böylece yalnızlıgını giderir bu da gemideki adama az cok yeter.
sen hiç iletişim kuramadın mı baskalarından mı duydun bu durumu? hemen evlenmen için masterın engel değil aslında, erkekler aillerine cok düşkün ailesinde dolduran biri vardı demek ki, bence sinirlenmeden onu cok sevdiğini aranıza baskasını sokmasının çözüm olmadıgını anlat, ne olursa olsun iki kişi bi arada oldugu zaman aile engeli de uzaklık da yıkılır canım
işden çık gemıye gıt eşinle gezmiş olursun dönüşdede yeni bir işe girersen hem gezmıs hem tazmınat almıs hemde sevmedıgın ısınden kurtulmus olursun:))çözüm sende yani...kızlarrr selam nasılsınız bakalım :) benim sevgilim gideli 3 ay oldu kaldı 4 ayımız
ya bana yardım edin ne yapacagımı bilmiyorum. bana diyorki ben geldiğinde işten cık beraber gemiye gidelim zaten evleniyoruz ya ağustosta.. aslında iyi bi işim var ama ben cok sıkıldım cıkmak istiyorum bi yandan tazminat da alıcam 30 milyar kadar. cıkayım diyorum ama onunla gidersem yapabilir miyim dioki sadece bi kere gel gör yapamazsan dönersin ben varım sıkılmazsın, ben kendimi biliyorum sıkılırım. hadi idare ettim diyelim bu duruma alışsın istemiyorum bi an önce ben de işimi değiştirim o da karada iş bulsun cocuk yapalım istiyorum..
bi kere gildelim dönüşte ikimiz de buluruz iş diyor.
bana akıl verin aklın yolu birdir:26::26::26:
herkese merhaba,
buraya geçen ay yazmıştım, nişanlım ile gemiye gitmeden hemen önce ayrıldık diye. kızlar inanamıyorum, biz ayrıldıktan 2 gün sonra bunu ailesi veya arkadaşları biriyle tanıştırmış. bu kızı bir kez görmüş ve kıza evlenme vaadinde bulunup gemiye gitmiş. gemiden onla görüşüyomuş 2 aydır. o kadar bunalımdaki kızın hiçbir özelliğine bakmamış. bana demişti ilk bulduğum kızla evlencem diye ama inanmamıştım. öyle biri değil normalde. o yüzden bana cevap vermiyordu 2 aydır demek ki. onu çok seviyorum ben. 1,5 yıldır yüzüğünü taktım. tek anlaşmazlık ailelerdi. bi de o hemen evlenmek istiyodu, gemiye öyle gitmek. ben de okulum bitsin diye bekledim, master yapıyorum. onu çok seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum, bu kızla neden böyle görüşüyo diye düşündüm. bunalımdan kurtulmak için bence. kızı faceden gördüm, gerçekten öyle bir görüşte aşık olunacak biri gibi değil. aşk değil aralarındaki biliyorum, önceleri olmadığına da eminim. emin yerden aldım bu bilgileri. artık okul falan umrumda değil, ne yapcam ben? aşkımı geri istiyorumlütfen bir akıl verin. o gemiye gitmeye bile razıyım.
[HTML]itmeden hemen önce ayrıldık[/HTML]
kızlarrr selam nasılsınız bakalım :) benim sevgilim gideli 3 ay oldu kaldı 4 ayımız
ya bana yardım edin ne yapacagımı bilmiyorum. bana diyorki ben geldiğinde işten cık beraber gemiye gidelim zaten evleniyoruz ya ağustosta.. aslında iyi bi işim var ama ben cok sıkıldım cıkmak istiyorum bi yandan tazminat da alıcam 30 milyar kadar. cıkayım diyorum ama onunla gidersem yapabilir miyim dioki sadece bi kere gel gör yapamazsan dönersin ben varım sıkılmazsın, ben kendimi biliyorum sıkılırım. hadi idare ettim diyelim bu duruma alışsın istemiyorum bi an önce ben de işimi değiştirim o da karada iş bulsun cocuk yapalım istiyorum..
bi kere gildelim dönüşte ikimiz de buluruz iş diyor.
bana akıl verin aklın yolu birdir:26::26::26:
10 ay gemiye gitmesin diye iş aradığınızı bilmiyordumbenim nişanlım da böyle diyordu, ben kabul etmemiştim onla gemiye gitmeyi sıkılırım diye. karada iş aradık 10 ay ama iyi bir iş bulamadık. ama şimdiki aklım olsa giderdim sanırım :)
bence imkanın varsa yakın seferi dene önce
ben yaparım diyordum eşim yapamazsın diyordu,1 haftalık sefere gittim ki onun 2 günüde limandaydık buna rağmen hiç kolay değil
gerçi uzun sefere giden arkadaşlarımızda var başarabiliyorlar kişiden kişiye değişir
sen daha baştan yapamam diyorsan zor olabilir senin için iyi düşün
peki eşin 1.kaptan mı?çünkü 1.ler için durum daha kolay beraber zaman geçinmeniz daha kolay
peki hattı neresi malum kış ayında havalar bozuk bunu da düşün,ben yarım gün az bir havada yataktan çıkamadım:)
bence imkanın varsa yakın seferi dene önce
ben yaparım diyordum eşim yapamazsın diyordu,1 haftalık sefere gittim ki onun 2 günüde limandaydık buna rağmen hiç kolay değil
gerçi uzun sefere giden arkadaşlarımızda var başarabiliyorlar kişiden kişiye değişir
sen daha baştan yapamam diyorsan zor olabilir senin için iyi düşün
peki eşin 1.kaptan mı?çünkü 1.ler için durum daha kolay beraber zaman geçinmeniz daha kolay
peki hattı neresi malum kış ayında havalar bozuk bunu da düşün,ben yarım gün az bir havada yataktan çıkamadım:)
çok doğru yazdıkların canım, ben de tam böyle düşünüyorum. geçici bişey bence bu kız, ona bu yüzden kızdım önce ama artık kızmıyorum, kendini bir şekilde kandırıyor bence. zamana bıraktım biraz, bakalım ne olacak.
ilk olarak karar vermek için daha 4 ayın var o zaman gelecek sevgilin geldiğindede zaten evleneceksiniz
bana sorarsan hiç düşünme evlendikten sonra beraber gidin ne kadar kalabilirsen o kadar kalırsın ortamı görmüş olursun hemde farklı balayı
beraber çalışırsınız eşinin işlerine yardım edersin beraber vardiya tutarsınız bunlar bence süper o orda yanlız sen burda olacağına
döndüğündede yeni bir iş bakarsın hakkında hayırlısı inşallah oda çocuk olmadan karada bir iş tutar herşey çok güzel olur
canım cok sağol, zaten süvari ya herkes saygılı davranır dio, karışan eden olmaz istediğimiz gibi cıkarız benım işim olsa sen cıkar gezersin dio, hem ev aldık işte onun taksitlerini daha kolay öderiz ben de karada öyle iş bulurum dio, cocuk olduktan sonra o gitsin istemiyorum, onu gec ben de birdaha gidemem belki de bu güzel bi fırsattır yasamış olmak istiyorum bi yandan korkuyorum işte
canım konteynır taşıyorlar.2.müh. Allah ın izniyle baş müh. olucak.onu beklıyoruz sabırla :)nasıl bir işi var?(konteynır,tanker,dökme)hattı nasıl?görevi,ünvanı nedir?
senın adına sevındım darısı bızımkıleerın basına...
nayy ne güzel bizimde oyle olsun.hattı nedr
ben 5 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. eşim uzakyol çalısıyor 2.kaptan ve suan seferde çok zor oluyor her anlamda. İstemediğim halde kayınvalide evime gelip kalıyor ve kendi eviymiş gibi kullanıyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Eşim doğumdan bir ay önce gelecek ve bebeğim 6 aylık olduktan sonra bende eşimle sefere çıkıcam. Suan 20-25 gün yolda kaldığı dönemler oluyor kısa seferler düşünüyorum. Acaba ben gibi bebeğiyle giden veya gitmeyi düşünen var mı
ben 5 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. eşim uzakyol çalısıyor 2.kaptan ve suan seferde çok zor oluyor her anlamda. İstemediğim halde kayınvalide evime gelip kalıyor ve kendi eviymiş gibi kullanıyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Eşim doğumdan bir ay önce gelecek ve bebeğim 6 aylık olduktan sonra bende eşimle sefere çıkıcam. Suan 20-25 gün yolda kaldığı dönemler oluyor kısa seferler düşünüyorum. Acaba ben gibi bebeğiyle giden veya gitmeyi düşünen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?