Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

benim nişanlım da böyle diyordu, ben kabul etmemiştim onla gemiye gitmeyi sıkılırım diye. karada iş aradık 10 ay ama iyi bir iş bulamadık. ama şimdiki aklım olsa giderdim sanırım :)

çok doğru yazdıkların canım, ben de tam böyle düşünüyorum. geçici bişey bence bu kız, ona bu yüzden kızdım önce ama artık kızmıyorum, kendini bir şekilde kandırıyor bence. zamana bıraktım biraz, bakalım ne olacak.

işden çık gemıye gıt eşinle gezmiş olursun dönüşdede yeni bir işe girersen hem gezmıs hem tazmınat almıs hemde sevmedıgın ısınden kurtulmus olursun:))çözüm sende yani...

g
Kod:
[HTML]itmeden hemen önce ayrıldık[/HTML]
bence kendıne yenı bır yon ver canım...

ilk olarak karar vermek için daha 4 ayın var o zaman gelecek sevgilin geldiğindede zaten evleneceksiniz
bana sorarsan hiç düşünme evlendikten sonra beraber gidin ne kadar kalabilirsen o kadar kalırsın ortamı görmüş olursun hemde farklı balayı
beraber çalışırsınız eşinin işlerine yardım edersin beraber vardiya tutarsınız bunlar bence süper o orda yanlız sen burda olacağına
döndüğündede yeni bir iş bakarsın hakkında hayırlısı inşallah oda çocuk olmadan karada bir iş tutar herşey çok güzel olur

benim nişanlım da böyle diyordu, ben kabul etmemiştim onla gemiye gitmeyi sıkılırım diye. karada iş aradık 10 ay ama iyi bir iş bulamadık. ama şimdiki aklım olsa giderdim sanırım :)
10 ay gemiye gitmesin diye iş aradığınızı bilmiyordum
bence bu iş çoktan bitmiş kendine yeni bir yol çiz

yanlış anlaşılmak istemiyorum ama sevdiğin adamı zorlamak çok yanlış
hep istiyoruz karşımızdaki insan değişmesin diye ama işine kadar değiştirmeye çalışıyoruz
bu ne yaman çelişkidir anlamadım gitti
ben dert yanıyorum kocam yanımda değil diye
arkadaşım kocası varla yok arasındaymış eve gelip kanepeye uzanıp ağzını açamzmış
bir diğeri yok efendim akşam arkadaşlarıyla olmak istiyo eve çok geç geliyo der
diğeri işleri çok yoğun hafta sonu bile göremiyorum hoş birlikte biyere gitsekte 2 çift laf edemiyoruz tlf görüşmelerinden der
ne bileyim daha çok arttırılabilir örnek çok
önemli olan karşındaki insanı herşeyiyle kabul edip benimseyebilmek bişeyleri değiştirmeye çalışmak değil
galiba herhalde sanırsam

çok komik olacak ama ben ilk gemiye gittiğimde gemi kuru yüktü ve limandaydı ama buna rağmen hep yataktaydım gemi tutmuştu
ama zaman geçtikçe ayakta durmakta güçlük çektiğin havalarda bile gayet normalmiş gibi gelmeye başlamıştı
ama bir kadın için kesinlikle çok zor eşin yanında olsada daha dikkatli olmalısın gördüğün saygı çok güzel yaşamaya değer
bir keresinde süvari bey gemide kadın olması çok güzel herkes giyinimine saç sakalına daha bi dikkat eder oldu konuşmalar değişti argo yok artık demişti unutmam

ben 5 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. eşim uzakyol çalısıyor 2.kaptan ve suan seferde çok zor oluyor her anlamda. İstemediğim halde kayınvalide evime gelip kalıyor ve kendi eviymiş gibi kullanıyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Eşim doğumdan bir ay önce gelecek ve bebeğim 6 aylık olduktan sonra bende eşimle sefere çıkıcam. Suan 20-25 gün yolda kaldığı dönemler oluyor kısa seferler düşünüyorum. Acaba ben gibi bebeğiyle giden veya gitmeyi düşünen var mı

canim selam, evet aslında yapamam diyorum belki de cok güzel gelecek bi yandan bilemiyorum esasınad burda özleyeceğim tek sey ailem 9-6 çalışıorum trafikte 2 saatte eve gidip yatıorum hsonları da o yanımda yokken dışarı cıksam da sacma gelıo hersey
evet 1. kaptan canım, kuru yükte calışıo, sen gelirsen avrupa gemisi isterim en fazla 1 hafta yol gider dio 6 ayda 10 ülke görürsün hem de yanımda olursun doyamadık dio..en iyisi denemek galiba

canım bak arkadaslar kendine baska yol çiz demiş, cok cok zor sen içinde ne fırtınalar yasıyorsun kimbilir ama daha yolun basında sebebi her ne olursa olsun seni yarı yolda bırakan adamdan hayır gelmio, o da basıma geldi anlayabiliyorum ama iyiki de olmamış Allah karsıma bana deger veren süper bi adam cıkarttı.
düşündükçe bu konu seni bataklık gibi ceker, kızı ayrı düşün ailesini ayrı, şimdi napıorunu ayrı..bence kangren olmuş bir kol kes gitsin ama kendine dikkat et güçlü ol

canım cok sağol, zaten süvari ya herkes saygılı davranır dio, karışan eden olmaz istediğimiz gibi cıkarız benım işim olsa sen cıkar gezersin dio, hem ev aldık işte onun taksitlerini daha kolay öderiz ben de karada öyle iş bulurum dio, cocuk olduktan sonra o gitsin istemiyorum, onu gec ben de birdaha gidemem belki de bu güzel bi fırsattır yasamış olmak istiyorum bi yandan korkuyorum işte

o zaman denemeye deüer .ünkü kuruyük ve avrupa seferi oldukça eğlenceli gelebilir.sonuçta kuru yükler limanda fazla kalıyor,birde süvari madem rahat çıkar gezersin,gemidede beraber olursunuz
hayatta herşeye tecrübe gözüyle bakıp zevk almak en güzeli
bol şans

herkese çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için. Allah hepinizi sevdiklerinize kavuştursun tez zamanda.

canım selam, saglıkla gelsin insallah
kayınvaliden yine de bircok işini görüyordur bosver iyi yönünden bakmaya çalış takılma kafaya takmak istedikten sonra insanın kendi öz annesi bile batar canım,
ben evlendikten sonra gitmeyi düşünüyorum okumuşsundur belki, bu yaz, ama cocuk için uygun bi yer oldugunu düşünmüyorum 6 aylık bebek için bir defa hijyenik degil, cocuga acil müdehale gerekse dayanıklı olmaz ki büyük insan gibi, allah korusun. sence?

kızlar selam, düğün hikaye fotoğrafçısı arıyorum tanıdıgınız ya da iyidir diye duydugunuz var mı topiklerde hep reklamlar var engellenmişler, bulamıyorum yakın zamanda evlenen arkadasım da yok :s

öncelikle sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
kayınvalidene gelince fazla müsade etmiş olabilirsin resmi olsan böyle olmazdı yada hamilesinya hassas dönemin belkide yardımcı olabilmak için geliyodur sık sık
6 aylık bebekle sefere gitmek zor olur ben hala niyetlenemedim kızım 20 aylık oldu ama gemi zor helede bebek için çok daha zor belki gemi yakın sefer 1 günük falan seyir yapıyorsa belki bir kere daha düşün öyle karar ver derim hemde eşin 2. kaptan limanda onların işi çok olur seyirde belki daha rahat ilgilenebilir sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…