- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.201
canım benim okulumda 14 puan :))) hergün tank zırhlılar... özel arekat çevik kuvvet... burnumun dibinde savaş var...komşu köyümüzde 2 gün okullar tatil... suriye sınırındayım.. ve sanırım artık buraya alıştım :) dükkanlar 3 te kapanmıyor genel olarak 6 da kapanıyor 6 dan sonra başka amaçlar için kullanılıyor... kırtasiyeler 8 de kapanıyor... gece mermi sesiyle değil de tankın gürültüsüyle uyanabilirsin ya da telefonun arada arap hattı çekebilir bunlar normal... ama aynı zamanda saygı görüyosun burdaki insanlar için önemli birisin..nerye gidersen git "hoşgeldin hocam gel bir çayımızı iç"... sevgili al buraya gel misafirim olun anlatılmaz yaşanır.... ama bugün birşey farkettim müsrüf biri asla değilim ev kiram falanda çok ucuz... iyi para biriktiririm derken 2 aydır elime düzgün bişey geçmedi ama istediğim gibi yiyip içtim evimi kurdum...düşünüyorum da bu maaşla batıda nasıl geçinirmişim diye... maddi olarak rahat edebilceğin ve para biriktirebileceğin bir yer... evet kap sevgili gel buraya size güney doğu turu yaptırayım :) halime şükrediyorum artık... en azından kışın yolum kapanmıyor tanımadığım kişiler önümü kesmiyor... telefonum çekiyor internetim var... bunları bulamayan ve 95 puanla bunların bulunmadığı yerde görev yapan arkadaşlarım var... herşeye rağmen dedikleri gibi umudunu kaybetme belki doğu görevini istanbul gibi biyerde yaparsın... haline şükret bence beterin beteri var... beni düşün doğuda batı görevi yapıyorum senelerce burda kalmak zorundayım...ama şükrediyorum kardan yolum kapanmıyor diye :) ben buraya geldiğimden beri hiç olmadığı kadar yağmur yağmış buraya, hoca sen uğurlu geldin diyorlar... ve buranın insanı burayı o kadar çok seviyor ki istanbulu izmiri beğenmiyor :) hergün yeni bişey öğreniyorum...hayat işte bir şekilde devam ediyor....
ben zaten şükrediyorum, doğuya gitmekten de nişanlımın korktuğu kadar korkmuyorum.. seni faceden eklemek isterim sakıncası yoksa :) keşke eşlerimizi felan da tanıştırma imkanımız olsa :))