- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.261
canım selam, saglıkla gelsin insallah
kayınvaliden yine de bircok işini görüyordur bosver iyi yönünden bakmaya çalış takılma kafaya takmak istedikten sonra insanın kendi öz annesi bile batar canım,
ben evlendikten sonra gitmeyi düşünüyorum okumuşsundur belki, bu yaz, ama cocuk için uygun bi yer oldugunu düşünmüyorum 6 aylık bebek için bir defa hijyenik degil, cocuga acil müdehale gerekse dayanıklı olmaz ki büyük insan gibi, allah korusun. sence?
çok teşekkür ederim cevabın için. çok haklısın hijyenik değil fakat kayınvalideyle yasamak zor eşimle beraber olmak onunda kızının büyüdüğünü görmesini istiyorum. müdehale etmek zor olabilir ama eşimin süvarinin eşine doğum yapdırttığı oldu :) doktor diyolar eşime efendi kaptanın dışında :)) kısa seferler mesela yunan hattı olabilir bi akrabam o hatta calısıyor eşinide götürüyor 7 aylık oldu bebekleri çıktılar birlikte şimdi cocuk 3.5 yasında hala gidiyorlar. kafam çok karısık hiçbir işimide görmüyor temizlik market pazar alısşverişlerin hepsi bana ait yapmasınında istemem asıl yakındığım benm evimi kendi eviymiş gibi görmesi