Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

abbacım memuriyetin durumuna göre degişir o mesela ben ögretmenim bizde 2 tane tayin dönemi oluyo biri yaz biri kış o döneme denk getirceksin mesela ben eşimin yanına hemen gelemedim stajerlik kalksın die bekledim daha şimdi gelebildim hemencecik olmuo yani valla bu devirde hersey çok zor hayatt şimdi daha yeni ben geldim evlendik şimdide o gitti gemi bakıma giriyooo işte bukadar kötüüüüüüü(((((((((((((((((

valal senınkıde tam sans olmus hee fundacımm (( biz nikahı nişlnalım abd ye gitmeden yapcaz yani ekım kasım gibi dusunuyos birde ben maliye bolumundeyım.kpss konusunda hiç bilgim yok dasha içine gırmedımden anlıcan ''yaz ve kış '' bunu bılmem ıyı oldu inan en ufak bi bilgim yok cunku neyse bu sene hepsını bılerem gayrııı verdigim bilgi için saol fundacım şimdi çıkmam gerekıyor sonra goruszzz dugumuz var oraa gidicem :) optummm canımmm

oooo bizim bölüm şenlenmiş.artmış arkadşlar.nbr kıslar.ben hastayım bir haftadır,dişimden dolayı.ameliyatla alıncak haftaya galiba.bi haftadır yatıyorum.bişey yiyemiyorum.iğne yiyeyorum sadece bademcikler iltihap offff offff

kıyamammm tatlısımmm sanaaa.. agız yaraları için karadut receli tavsiye ederrim , geciriyor cunku. acil sifalar dilerim kesin zayıflamıssındırda sen simdi.yemek yiyemesende yemeye gayret et ihtiyacın var cunku. optumm goruszzz

Merhaba Arkadaşlar

Foruma yeni katıldım. Benimde bi yaram varki sormayın gitsin. Evlimiyiz ayrımıyız bende anlamış değilim..

Her şeye rağmen onu beklemek güzel ...

cok agladım dun gecede sımdı de suan bıle yazarken klaveyenın ustune gozumdekı yaslar dokuluyo. bugun bızınm 5 yıl donumuz ve seferde pazartesı gunu gelıcek dun gece saatlerce armam ragmen tel cekmedı.ne kadar uzgun oldugumu anlatamam

kıyamam sanaa kuzummm.. bukadar kendını harap etme bakem.. biliorum kendını yanlız hiisettin zaman arıyorsun tel cekmez kapalı der bidaha bidaha ararsın yine yok yokyok.. sankı tel cekecekmıs gibi defalarca ararsın bu böle gider ve işin garıbı zaman hiç geçmez yelkovan yada akrep hep bulundugu yerde asılı kalır.. heleki ozel gunlerde insanın içine daha çok oturuyor iyi bilirim yada buradakı herkes iyi bilir demek lazım...
uzulmeee bakıyım kendı kendını teselli etmen gerekıyor , senı çoksevdıgını bılıyorsun senın için gerı donecek onuda bılıyorsun inan bunu oda istemezdi ama napıcaksın mecburen .. hayat oylede yada boyle akıp gecıyor .. kendını mesgul edecek seyler bulmalısın okadar fazla dusunmemeye calıs yoksa ozleyecegınden daha fazla ozlersin ( zaten ozluyorsunda) sil gozyaslarını bakem.. kendıne ugras bul canım sana tavsiyem olsun bu.. opuyorummm :1hug: a.s

kıslar hoşgeldniz eşimin bugün rütbe töreni vardı öyle duygulandım ki anlatamam.hoşgeldin voyante aramıza.abbacım nasılsın

Günaydın kızlar.

Herkesin zafer bayramını kutluyorum. Abba cım daha çok takvim boyarsın. Nişanlıyken beklemek daha kolay sanki evlenince durum daha farklı oluyo kendini sudan çıkmış balık gibi hissediyorsun. Tavsiyem ne kadar az gemi hizmeti kalırsa o kadar iyi. Allah kavuştursun diyorum. İlk grupta gidiyor galiba gemi almaya ::)9

Buyuk onder Sevgılı ATAM senı hıc ama hıc gormedık ınsan gormedığı bırını özlermi ? evet ozler hemde cok ozler atam. ARKADASLAR
TÜM ULUSUMUZUN ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.BAŞTA BÜYÜK ATAMIZ OLMAK ÜZERE BİZLERE BU MEMLEKETİ ARMAĞAN EDEN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRASI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUM. NUR İÇİNDE YATIN,HUZURSUZ OLMAYIN BU CUMHURİYETİN BEKÇİLERİ ASLA HATIRANIZA VE EMANETİNİZE İHANET ETMİYECEKTİR.ETMEK İSTEYENLERİ AFFETMİYECEKTİR

ecemimm yegen bizzdeydi ondan giremedim anam bilgisayar basından kaldırmak zorkinee ufaligi :)) sen nasılsın nasıl gidior ? dişlerinden ameliyat oldun mu bakem? opuyorum canımmm..
crayzz11 (nikini yazmak için urastim azcık :) canımm bizde burda hepimiz birimiz için gibi birsey dicem şimdi olmucak sanırım neyse dertlerimizi sevınclerimizi paylasıyoruzzz optumm ayy çıkıom misasifr geldi

abbacım sana özelden yazdım geldimi cnm.olmadım cnm daha ameliyat bu hafta gidicem belli olcak bakalım.

selmalr voyentecim sana ancak yazıyorum :) herkes oyle dıyor evlıyken daha zor oluyormus sanslıymısım yani.evet ilk gemı alımı gidecek eylulde benımkısı ocakta gidecek 9ay kadar kalcak(( dugunde 2bayram arası olcak sanırım ölee bişi işte hiç bişey kesın deilkine .. aslında kucuk gemılerden hucum botu vs onlara gecmek istior ama tembellik yapma diorlar gecırtmıyorlar ( bakalım ne olcak buyuk gemılerde kader hep aynı en az 20gun seyır vs ..

abbacım nasılsın cnm ya özledim seni yaaa yazdım özelden.
denizcinin prensesi hoşgeldin,bence gitmeliydin çok güzel bi duyguu

geldı kuzumm yazdıkların ama habersiz misaif gelınce okuyamadım yazdıklarını optumm kocamannn tatlısımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…