Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam arkadaslar marmaristeyim şükür taşındık:lepi:ne zor işmiş bu taşınmak benimkide seyirde...CADIARZU

şiştik valla su seyirlerden n'olcak halimiz bilmiorum benüm kocemde eylulun ortasında seyire gidicek hemde 1 ay belkide daha fazla ... kecilerim tepeme cıkıo .. bi hoş oluyorum dusundukce kötükedihüso​

selam arkadaslar marmaristeyim şükür taşındık:lepi:ne zor işmiş bu taşınmak benimkide seyirde...CADIARZU

hadigozun aydın canımm tasınma işin bitmiş şukur.. buarada da Allah kavustursun..
okula yakın bir yerdemı ev tuttun yoksa lojmandamısın canım ?

bu arada esleri seyirde olanlara Allah kavustursunn...

şiştik valla su seyirlerden n'olcak halimiz bilmiorum benüm kocemde eylulun ortasında seyire gidicek hemde 1 ay belkide daha fazla ... kecilerim tepeme cıkıo .. bi hoş oluyorum dusundukce kötükedihüso​

eylulcum senın yine iyi ya ben napıyım nişanlım ocakta abd ye gidicek 9ay sonra gelıcek :1no2: senağlama senağlama bende acıkcası dusunmemeye gayret edıyorum .. :çok üzgünüm:

yok canım konustugmuz mesele,hala ozel gunumu kutlayamama derdındeyım ve ona patladım yoksa ıcımde kalıcaktı ve dahada buyutecektım o da ne ıstersen soyle yuzum yok sana cvp vermeye falan dedı ve ne msj atıyorum nede arıyorum (sefer boyunca) hala o hırsımı yenemedım kabul edemıyorum yuz yuze gelemedık ya

eylül parçası

bızım bu sene 5 yılımız doluyor 29 da ve seferde oldugu ıcın kutlayamayacagız,ızın almadığı ıçın cok kırgınım cunku bu gune kadar hıc kutlayamadık ve busene cok ozenmıstım herseye ondan yanı bacım

dadlım haklısın ama maalesef hep boyle bızde eylulun 3unde ıkıncı evlılık yıldonunmuzu kutlayacagız
Allah izin verırse
ilkinde tabıkıde beraber degıldık
ama ınsallah bunda beraberız
ama ne yapalım denızcılerın karısı dul oluo maalesef..

of ya ınsallah sız beraber olabılırsınız canım... yanı bız evlı olsaydık ve 1 yıldonumumzde yanımda olmasydı zor toparlanırdım herhalde yanı 4 yıldır gemıde olmasnı alıstım ama boyle gunlerde bayramlarda affedemıyorum ıste

abbacımm sanada selamlar üzülme sende abdye gemi almaya mı gidio yoksa çok zor valla canım neyseee tadını çıkar şimdi yanındayken bari napasınn öptümm seniii

nakkad arkadasım sanada özelden yzdım umarım almışsındır yazımı marmariste lojman olayları ayın 1 ne ertelendi biliyosundur valla burdada herkesin düzeni altüst oldu 22 sne göre ayarlamıştı millet kendini şuanda marmaristemisin?ben aksaza sık sık geliorum tanışırız inşallah seninle öptümm canımm

abbacımm sanada selamlar üzülme sende abdye gemi almaya mı gidio yoksa çok zor valla canım neyseee tadını çıkar şimdi yanındayken bari napasınn öptümm seniii

sagol fundacımyaa valal dusndukce insan daha kotu oluyor inankı .evet gemı alımı var onun için gidecek ,gerci maddi acıdan çok iyi olacak delii gibi para alacak amaaaa gel grkı hasretlık bir baska (( keske gitmesede hep yanımda kalsa , çoks ey mi istıorum yaa ..
fundacım sen bılırsın kamu personleısın nasılsa şimdi senın tayını mesela baska yere çıktı ama sen esının tayını dolayısıyla kaç ay sonra gecis yaptın canım..
benımde öle bi durumum olcakta suan 4teyım ve busene kpps için calıscam kesın batı pek olmaz dogu yazıo kaç ay sonra golcuk olabılır biliormusun bu konuda bılgın var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…