Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum. İstanbul Zeytinburnu'nda bir liman (Zeyport) varmış. Orada duracak bir gemiye gidilmesi mümkün mü? Yani ziyaret gibi birşeyi kastediyorum. Gümrükten çıkmış sayılıyorsun izin vermezler felan diyorlar. Bu konu ile ilgili yapılabilecek birşey varmıdır? :97:

Benimkide Kübadan endonezyaya gidiyo fix 3 ay boyunca, şirket anlaşmış 3 aylığına. Endonezyada şimdi.. Aminnn Okyanus geçmelerini beklemesi zor, Allah sanada kolaylık versin. İnşallah çok hava olmaz sallanmazlar.

bnm esım o lımanda bulunmusdu yakındakı alısverıs merkezınegezmeye gıttı fln sanırım sızde orda yada lıman cıkısındabulusabılırsınız...

bnmkı 4aydır oralarda sımdı endonezyadan sıngapura gıdıo oralar iimiş merak edılecek bıse yok ıletısımı nasıl saglıosunuz"siz??

bnmkı 4aydır oralarda sımdı endonezyadan sıngapura gıdıo oralar iimiş merak edılecek bıse yok ıletısımı nasıl saglıosunuz"siz??

Kübada vodafone hattından paket yapıyorum ben internet üzerinden onun girişini kullanarak telefonuna tanımlama yapıyorum. Bir aylık 120 dk konuşma 45 tl.. Biz daha önceden akıllandık, yanında bireysel kullanıcı için vodafone 3 hat kullanmasına izin veriyo bundan 3 hatla çıkmıştı. Eğer dakikalarımız bitiyosa diğer hatlardan paket yapıyorum, hat değiştiriyor. Venezuelleda aynı şekilde aynı pakete tabi tutulmul durumda. Vodafone yurtdışı paketleri içinde. Şu anda üç hat içindeki bütün dakikalarımızı harcadık bu yüzden konuşursak dakikası 1.25 tlden konuşuyoruz. Bundan ben mesaj atıyorum evetse1, hayırsa uzun, farklı bişi diosa aramama yöntemini kullanıyoruz Acil bişi varsa dakikaları aşırmadan konuluyoruz

Acil durumlar düğün mayısta genelde o durumlar için oluşuyor. Şu anda venezuelleya yanaşamadılar, ama yanaştıklarında internet varmış. Ordan bir hat alıp internet üzerinden konuşma yapabilceğiz. Skyp üzerinden görüşcez, ama Kübada Skyp devlet konrtrolünde ve izin verilmiyo genelde bundan o tarafta paletlerimizi kullanıyoruz

qmerwe tebrikler,Allah daim etsin mutluluğunu
kızlar seferden döndüm izlenimlerim gayet olumlu,
öncelikle bizimki roro gemisi olduğu için gemicilik belgesi gerekmedi yolcu olarak gidebildim. sadece pasaport ve schngen vizesi lazımdı
sadece limandaki gemiye ziyaret yapacaksanız şirkete söylüyorsunuz,o acentaya haber veriyor,acentada limana,ancak o şekilde limana giriş yapabilirsiniz gemi kalkarkende iniyorsunuz

merhaba bende doğuda öğretmenim bizde görüşemiyoruz askerlik sorunu var malum... maddi sıkıntı herşey üst üste... çalıştığım okul doğu görevi sayılmıyor yeni başladım göreve tayin falan da isteyemiyorum boşu boşuna doğuda kalıyorum tayinim ne zaman çıkar onun yanına bilmiyorum tek dayanağım bu günlerinde geçecek olduğu... çünkü burada hiç bir can güvenliğim yok ama katlanmak zorundayım... sizin mesajınızı okuyunca çok mutlu oldum paylaşımınız için çok saolun...

Merhabalar...

uzun zamandır yazamadım ben güney doğuda bir ilçeye öğretmen olarak atandım özellikle deniz k ablacım merak etmiş...sonucu böyle beklemiyorduk çok üzüldük ama elden gelen bir şey yok sanırım uzun uzun yıllar burda yani doğuda değişik yerlerde kalmak zorunda kalacağım. eş durumundan da faydalanamadığım için yapacak bişey yok kimsede açıklama yapmıyor... evlendiğimizde daha rahat görüşebilmek için öğretmen olmayı istemiştim...

başta çok ama çok zorlandım hatta istifa bile etmeyi düşündüm ama saolsun bu guruptan 2 tane cici ablacım (onlar kendilerini bilirler öpüyorum çok çok) beni öyle bi teselli edip kendime getirdiler ki canlarım benim sizlerin sayesinde dayanıyorum. umarım herşey çok daha güzel olur... herşeyde bir hayır vardır diyip duruyorum. bakalım sevdiceğimin gemisi bu tarafa yakın bir liman yapacakmış bende öğretmen olmanın kolay izin ve rapor alabilmenin avantajından yararlanıp limana kaçacağım... umarım hep böyle güzellikler olur ne diyelim... Allah herkesin gönlüne göre versin...

etrafta hep "ayy çok zor,yazık,napıcaksınız böyle" gibi yorumlar oluyordu,ama kimseye dert yanmadan durumu öyle yada böyle idare ettim,kötü şeylerin üzerinde durmadan iyilerin tadını çıkarmaya çalıştım.şimdiyse onlar monotonluktan sıkılmış herşeyden şikayet eder vaziyetteler,benimse birçok anım,gördüğüm birçok yer, tanıdığım birçok insan var...
yaşadığım onca şeyden sonra hayata bakış açım çok değişti,her anın kıymetini biliyorum ve mutluyum:)

umarım benimde öyle olur hiç bişeyden pişman olmam ve keşke demem...

sonunda ayrılık vakti geldiii
üzgünüm ama kızımın durumu daha çok üzüyor beni acaba abartıyormuyum bilemiyorum ama öyle işte
dün akşam uğurladık evimizin erkeğini 8 inde uçak var şimdi şirkette toplantı tahlil falan filan
3 ay birlikteydik doya doya gezdik eğlendik herşey çok güzeldi biliyorum şimdi gitti ama 4 ay sonra tekrar evimizde olacak
prenses hiç ses çıkarmadı babasının gidişine el salladı babasına mama cici dedi gönderdi hiç sormadı sonra
gelenler oldu bugün baba nerde diyenlere hiç cevap vermedi kaşlarını karartıp arkasına döndü
akşam yatma vakti geldiğindede hadi kızım yatma vakti geldi havhavlar miyavlar uyudu dedim teyzen ablan herkes uyudu
döndü baba ??? dedi bende babada uyudu kızım dedim yattı uyudu yavrum
içinde ne yaşıyor acaba ben sordum baba nerde diye para kazanmaya gitti mama ve ciciler alacağız dedi inşallah söylediği gibi anlıyordur
telefonunu ve internetin olması biraz olsun içimi rahatlatıyor
rabbim tüm bekleyenleri hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun...

Canım benim sana kesinlikle katılıyorum. Sabır gösterince hayat mutlaka bunun mükafatını veriyor insanlara...

umarım benimde öyle olur hiç bişeyden pişman olmam ve keşke demem...

İnşallah Allah'ın izniyle hiç pişman olmayacaksın. Herşey çok daha güzel olacak inşallah. Ben her bunaldığımda hep bu ayeti aklıma getirmeye çalışırım:

“Ey iman edenler! Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah’tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.”

* Bakara sûresi (2), 153

Allah kavuştursun canım. Allah selamet versin eşine. Yani böyle bir durumda ne denir bilemiyorum, ama bize de Allah çocuk nasip ederse eğer, ben de düşünüyorum ne olur diye. Hep aklıma gelir öyle bir durumda nasıl cevap veririm diye. Hadi ben bekliyorum, ama o küçücük çocuk, o ne yapacak diye. Ama tabi yapacak birşey yok. Belki de kızın bu durumu metanetli karşılıyordur. İçinde yaşadıklarını bilemezsin tabi ama, inşallah bu durum onda ileriye dönük kırgınlıklar oluşturmaz.
Canım benim sen güçlüsün, eminim ki kızın da güçlüdür. Bunların üstesinden gelecektir senin yardımınla. Gönlünü ferah tut.

Allah kavuştursun ablacım...Zaman su gibi geçsin inş...

Ablacımmmmmm senin ayetlerini unuturmuyum hiçççç:)))))) öpüyorum kocamann:) SEN SEN SEN İYİKİ VARSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…