- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.081
selam kızlar,
erkek arkadaşım sefere çıktığında yazmıştım size burdan yaklaşık 4 ay önce. kontratı 4 aydı bitti bu ayın 17sinde ama gemi karadenizde ukrayna açıklarında çakıldı kaldı neredeyse 20 gündür hiçbiyere gidemiyo ne limana ne başka bi yere. beklemekten sıkıntıdan ölücem çok acayip bişey bu ilk defa böyle b i durumla karşılaşıyorum sürekli marine trafficten bakıyorum sayemde tıklanma rekorları kırdı site ama yok dönüp dolaşıp açıkta takılıyolar limana gidemiyolar sizce nedendir böyle bi durum yaşayan var mı aranız??? help pls kızlar psikolojim alt üst oldu kötü kötü rüyalar görüyorum artık hiç dönmeyecekmiş gibi geliyor nerdeyse o kadar kötüyüm
Ccanım uzulme belki liman doludur sıra bekliyorlardr,yuk talimatı bekliyorlardır,şirket para yatırmamıştır ,gemide bir arıza olabılır onun tamiri yapılıyordur.yada denetleme olmuştur eksiklerini yapıyorlardır vs bir sürü neden olabılır.canını sıkma.bir msj sana cevap yazsın durumu acıklasın.
konturlu telefon ise konturu yoktur belki sen ona biraz kontur gönder en azından sebebini öğrenir rahatlarsın