• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam kızlar,

erkek arkadaşım sefere çıktığında yazmıştım size burdan yaklaşık 4 ay önce. kontratı 4 aydı bitti bu ayın 17sinde ama gemi karadenizde ukrayna açıklarında çakıldı kaldı neredeyse 20 gündür hiçbiyere gidemiyo ne limana ne başka bi yere. beklemekten sıkıntıdan ölücem çok acayip bişey bu ilk defa böyle b i durumla karşılaşıyorum sürekli marine trafficten bakıyorum sayemde tıklanma rekorları kırdı site ama yok dönüp dolaşıp açıkta takılıyolar limana gidemiyolar sizce nedendir böyle bi durum yaşayan var mı aranız??? help pls kızlar psikolojim alt üst oldu kötü kötü rüyalar görüyorum artık hiç dönmeyecekmiş gibi geliyor nerdeyse o kadar kötüyüm

Ccanım uzulme belki liman doludur sıra bekliyorlardr,yuk talimatı bekliyorlardır,şirket para yatırmamıştır ,gemide bir arıza olabılır onun tamiri yapılıyordur.yada denetleme olmuştur eksiklerini yapıyorlardır vs bir sürü neden olabılır.canını sıkma.bir msj sana cevap yazsın durumu acıklasın.
konturlu telefon ise konturu yoktur belki sen ona biraz kontur gönder en azından sebebini öğrenir rahatlarsın

Ccanım uzulme belki liman doludur sıra bekliyorlardr,yuk talimatı bekliyorlardır,şirket para yatırmamıştır ,gemide bir arıza olabılır onun tamiri yapılıyordur.yada denetleme olmuştur eksiklerini yapıyorlardır vs bir sürü neden olabılır.canını sıkma.bir msj sana cevap yazsın durumu acıklasın.
konturlu telefon ise konturu yoktur belki sen ona biraz kontur gönder en azından sebebini öğrenir rahatlarsın

2 gün önce konuştuk limanda sıra bekliyoruz dedi bir de parayla ilgili bir durum var sanırım adamlar yükü almıyo vs. dedi çok fazla da konuşamadık telefon zar zor çekiyor denizin ortasında olduğu için. daha ne kadar sürer acaba bi de o geminin kiraya girme ihtimali var eğer girerse 6 ay gelmezmiş türkiye ye nasıl olucak bu işler ya

selam kızlar,

erkek arkadaşım sefere çıktığında yazmıştım size burdan yaklaşık 4 ay önce. kontratı 4 aydı bitti bu ayın 17sinde ama gemi karadenizde ukrayna açıklarında çakıldı kaldı neredeyse 20 gündür hiçbiyere gidemiyo ne limana ne başka bi yere. beklemekten sıkıntıdan ölücem çok acayip bişey bu ilk defa böyle b i durumla karşılaşıyorum sürekli marine trafficten bakıyorum sayemde tıklanma rekorları kırdı site ama yok dönüp dolaşıp açıkta takılıyolar limana gidemiyolar sizce nedendir böyle bi durum yaşayan var mı aranız??? help pls kızlar psikolojim alt üst oldu kötü kötü rüyalar görüyorum artık hiç dönmeyecekmiş gibi geliyor nerdeyse o kadar kötüyüm

canımselam, benim eşimde 3-4 haftadır acıkta bekliyor, cünkü önünde gemi sırası var yanaşıp yük alamıyor. canını sıkma artık gelmesine az kalmış, tabi sinirlerin bozulmuştur artık son raddeye gelmişsindir ama azcık daha sabret:nazar:

canımselam, benim eşimde 3-4 haftadır acıkta bekliyor, cünkü önünde gemi sırası var yanaşıp yük alamıyor. canını sıkma artık gelmesine az kalmış, tabi sinirlerin bozulmuştur artık son raddeye gelmişsindir ama azcık daha sabret:nazar:

Selam, evet gerçekten çok sinirlerim bozuldu dediğin gibi demek ki bize özel 1 durum değilmiş :) 1 aydır bekliyosunuz nerdeyse siz de bu şekilde gerçekten zor ve sinir bozucu inş tez zamanda gelir sıraları

Son düzenleme:
selam kızlar,

canım benimde erkek arkadaşım geçen ay 20 gün kadar bekledi amerikada açıkta. merak etme kötü bişe yooktur inşallah

canım benimde erkek arkadaşım geçen ay 20 gün kadar bekledi amerikada açıkta. merak etme kötü bişe yooktur inşallah

Aynen bizim de o kadar oldu korkuyorum daha da uzayacak diye tam dönüş zamanı çok kötü oldu bu konuştuk bikaç gün önce sıra bekliyoruz sadece diyo o da hiçbişey belli değil ne zaman yanaşırız ne zaman döneriz bilmiyorum diyo. taş olsa çatlar ne belalı işmiş

Aynen bizim de o kadar oldu korkuyorum daha da uzayacak diye tam dönüş zamanı çok kötü oldu bu konuştuk bikaç gün önce sıra bekliyoruz sadece diyo o da hiçbişey belli değil ne zaman yanaşırız ne zaman döneriz bilmiyorum diyo. taş olsa çatlar ne belalı işmiş

zaten hiç bişe belli olmuyo. bu gece burdayız diyo bi bkıyorum kalkıyoruz diyo. sen bitirmişin çok şükür bizim daha 19 aralıkta bitcek ama inşallah o sıralar seferine gelemzde bir an önce gelir.

zaten hiç bişe belli olmuyo. bu gece burdayız diyo bi bkıyorum kalkıyoruz diyo. sen bitirmişin çok şükür bizim daha 19 aralıkta bitcek ama inşallah o sıralar seferine gelemzde bir an önce gelir.

Bitti bitmesine de daha göremedik işte :) size de böyle denk gelmez inşallah insan gün sayıp beklenti içine giriyo sonrası hüsran kaç gündür stres stres stres tabi onlar ne haldedir onu da düşünmek lazım. hayırlısı diyelim :)

Bitti bitmesine de daha göremedik işte :) size de böyle denk gelmez inşallah insan gün sayıp beklenti içine giriyo sonrası hüsran kaç gündür stres stres stres tabi onlar ne haldedir onu da düşünmek lazım. hayırlısı diyelim :)

yani onların işi daha kötü kaç gündür ha şimdi gelcek haber ha sonra diye diye daha çok stres yapıyolar. ben zan kendimi şubata hazırladım seferde olursa beklemeyim diye:) ama tahminine göre zaten o tarihlerde geminin tükiyeye seferi varmış inşallah:)

aynen en zoru sn gunler.bizimde pazartesi inicekti ama gemi hala yanaşmadı.hergun bugun yanaşacak deniyor eşimde stres oldu bende tabiki.neyse herseyde vardır bir hayır

aynen en zoru sn gunler.bizimde pazartesi inicekti ama gemi hala yanaşmadı.hergun bugun yanaşacak deniyor eşimde stres oldu bende tabiki.neyse herseyde vardır bir hayır

Evet son günler gerçekten çok sıkıntılı onlar için de bizim için de aylarca sabret sabret sonunda patlayacak gibi oluyo insan ben şuan öyleyim mesela herkese carlıyorum :) son 1 ay ne yapıcamı şaşırdım ben de stresten gittim saçımı boyattım kumral oldum şimdi de balyaj yaptrdım biraz daha gelmezse sarışın olucam diye korkuyorum :) tez zamanda dönsünler inşşallaaaaahhh :)))

Son düzenleme:
slm kızlar
sanırım kontratlar bitmiş gelme vakitleri gelmiş aşklarınızın
hayırlıyla sağlıkla kavuşun inşallah
bizimde 2 ay doldu artık ne zaman gider bakalım

Benimde sevdigim bes aydır gemideydi geleli üc hafta oldu olmada yarın yine gidiyo daha doyamadan cok üzgünüm her gidisinde sanki hic gitmemis sanki daha once bunu hic yasamamısız gibi acı cekiyorumm:( Kimisinin karsısında oturup keyifle cayını ictigi denizleri ben sevdigimi götürdügü icin görmek bile istemiyorum ...Eminim sizlerde öylesiniz Allah hepimizin eslerini sevgililerini sag salim bizlere getirsin hepimize sabır versin...:43::43::43:

Benimde sevdigim bes aydır gemideydi geleli üc hafta oldu olmada yarın yine gidiyo daha doyamadan cok üzgünüm her gidisinde sanki hic gitmemis sanki daha once bunu hic yasamamısız gibi acı cekiyorumm:( Kimisinin karsısında oturup keyifle cayını ictigi denizleri ben sevdigimi götürdügü icin görmek bile istemiyorum ...Eminim sizlerde öylesiniz Allah hepimizin eslerini sevgililerini sag salim bizlere getirsin hepimize sabır versin...:43::43::43:

canım inşallah gelir tekrar bende nefret ediyorum denizlerden ama napalım bizim kaderimiz bu :(

ya arkadaşlar ben sevgilime ulaşamıyorum bugün limanda olmaları lazımdı ama arıorum ve telefonunuz bağlanamamaktadır diyo anlamadım böyle bişe yaşayan varmı:(

ya arkadaşlar ben sevgilime ulaşamıyorum bugün limanda olmaları lazımdı ama arıorum ve telefonunuz bağlanamamaktadır diyo anlamadım böyle bişe yaşayan varmı:(

Belki limana ulasmislardir ama hattı kontorluyse eğer ve kont bitmişse sen aradığında telefonunuz bağlanamamaktadir der sen bı kontör göndermeyi dene genelde ondan oluyo limandaysa zaten açılır telefon konuşursunuz yurt dışındayken kontör bitince böyle oluyo

Belki limana ulasmislardir ama hattı kontorluyse eğer ve kont bitmişse sen aradığında telefonunuz bağlanamamaktadir der sen bı kontör göndermeyi dene genelde ondan oluyo limandaysa zaten açılır telefon konuşursunuz yurt dışındayken kontör bitince böyle oluyo

bu benim aklıma gelmedi doğru söylüyosun ben kntr göndereyim ona

Herkese merhaba :16:

Sevgilimle üniversite zamanından tanıştık, önce bu meslekte olduğu için baya sıkıntılar yaşadık yıllar geçtikçe kabullenmeye başlıyor insan. Bizim hikayemiz biraz ilginç ortaokuldan tanışıyoruz, ama ilişkimiz üniversite zamanında başladı. 2011 yılının temmuzunda nişanı yaptık. Ailem zor ikna oldu aslında bu meslek yüzünden. Çünkü ilerde bende yanında gitmek istiyorum, arkada kalmak zor ve gün geçtikçe daha da zor geliyo :2: Bundan burdaki herkese Allah kolaylık versin, bayanlar işimiz zor :17:

Bir yıldır bu konuyu okuyorum ama ilk defa yazıyorum. Düğün için birileri 6 ay öncesinden tarih demiş; bizde mayıs ayında evlenmeyi planlıyoruz ve sevdiceğim pazar sabahı Türkiyeden ayrıldı. Bunun için şöyle bir yöntem takip ettik biz; gitmeden belediyeye başvurup kan verdik diğer işlemleri o olmadan da yapabilirmişim. Kan tahlili düğün tarihinden 6 ay için geçerliliğini koruyor ama sağlık ocaklarındakiler bu ekstrem durumu anlatınca bikaç ay sonraya raporun tarihini yenilemeyi kabul ettiler sağolsunlar :32: Geri kalan işlemler için kimliğini bana bırakması yeterli oldu.

O gitmeden düğün yerlerine bakıp bikaç karar verdik, eşyalarda da bikaç fikir verdi. Zaten gittiği limanlarda (güney amerikada çalışçak 5 ay gibi bi süre) internet bulabilirse fotoğrafları paylaşıcam. Üstesinden gelebilirim inşallah bu işlerin :9:

Herkese tekrardan merhaba, bende geldim sohbete vira demeye :16:

Aslında benim sormak istediğim birşey var. Ben mühendislikten bu yıl mezun oldum. İş aramaya daha başlamadım, benim sevdiğim benide gemiye götürmek sitiyo goc aldırmayı planlıyor bana. Bende hep onunla gitmek istiyorum. Ama korkuyorum etrafımdaki herkes deli misin 4 yıl okudun gidip napıcaksın git çalış kendi paranı kazan diyor. Gemiye gittiğimde ilerde homeoffice tarzında c# programlamacılığı yapabilirim aslında. Ama emin olamıyorum gemi ortamını bilmiyorum. Aslında bana anlattı biraz sıkıntı olmaz dedi, canın sıkılmaz dedi. Ama etraftan ve ailemden o kadar çok negatif tepki görüyorum ki emin olamıyorum. Bir an geliyo bende onunla gitmek istiyorum bir an geliyor korkuyorum. Evlenince bayanların başına gelenleri dinliyorum eşleri çok çok değişmiş severek evlenmelerine yıllardır tanışmalarına rağmen. İlla değişçek demiyorum güveniyorum ama korkuyorumda. Bilmiyorum belkide herşeyi çok düşünüyorum etrafla sürekli konuştukça, ama bir dolu örnekde var ortada. Belkide düğün telaşı yüzündendir.

Gemiye hiç çıkanınız var mı? Varsa ortamı nasıl? Siz olsanız napardınız? Bir yandan bensiz gitmesini istemiyorum, o orda ben burda nasıl yaşanır ki diyorum. Daha 3.kaptanlığını yeni aldı sayılır, hizmet süreleri artırıldı bilindik üzere, çocuk olsa diyorum bir yandan da yaşım 23 daha bikaç yıl denizde kalsam diyorum. Bütün bunları onada söylemek var tabi. O kadar çok ortak hayal kurduk ki. Off bilmiyorum işte napıcağımı aklım çok karışık :2:

Back