• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ya ben pek bilmiyorum burda bilen bir arkdaş vardı ama kımdı hatırlamıyorum geçmişi biraz oku istersen canım.
nesrin gitmişti ona sor istersen nasıl gittiğini.
kursa gidiyorsun 500 mu 800 tl mı neydi galiba öyle yazmıştı arkadaş bikaç haftaymış kurs sınava giriyormussun.
işte o kurs" nerde veriliyor bi onu ögrensem gerisi çorap söküğü gibi gelcek....

arkadaşlarrr bugün benim doğum günüm :) aşkım dün saat 19:00 da aradı, burada saat 00:00 oldu iyi doğdun bitanem dedi :)) çok mutlu oldum.. ama bugün birazcık hayal kırıklığı yaşadım çünkü okula gittim (öğretmenim) çiçek yollar diye bekliyordum, şuan limandalar interneti var, telefon hattı da aldı rahatça konuşuyoruz.. internetten çok kolaylıkla çiçek sipariş edebilirdi, ya da bir arkadaşına diyebilirdi onun adına çiçek siparişi vermesini.. böyle incelikleri düşünmüyor desem, geçen sene sevgiliyken sevgililer gününde okyanusun ortasından uydu telefonuyla arayıp çiçek sipariş ettirmişti. şimdi niye böyle yaptı bilmiyorum, üstelik evli öğretmenlere bile çiçek geldi okullar başladığı için hayırlı olsun diye, ben okulun başlamasını kutlamasını beklemiyordum zaten ama doğumgünüm bugün.. daha iki buçuk aylık nişanlıyız! acaba ne olsa nişanlandık bu kız benim diye mi düşünüyo? değişti mi hemen? çok acele karar verdik nişan için, gözündeki ulaşılmazlığım bitti mi? bugün öğleye kadar dersim olduğunu biliyordu, belki eve çiçek sipariş etmiştir daha akşama kadar vakit var.. ama içimden bir ses çiçek felan gelmicek diyor.. çiçek dediğim solup gider önemli değil önemli olan sevgisi biliyorum AMAA yine de içimi rahatlatamıyorum.. acaba abartıyor muyum??

kızlar ben eşimle gidebilmek için gemi adamı ehliyeti almam gerekıyormus bunu daha once alan bırısı detaylı bır sekılde yol gosterebılırmı?o gelmeden bnm ıslemlere baslamam gereklı o gelınce vaktım olmayacak ....kursa fln gıdılıyormus denızcılık fakultelerınde vermıyorlarmı bu kursu ....

Burcu ablacım bu tarz yerlerle irtibat kurarsanız belki bilgi sahibi olursunuz.
https://www.google.com.tr/search?hl....2045.5j9j1j0j1.16.0...0.0...1c.1.X1XibEcWkUg

arkadaşlarrr bugün benim doğum günüm :) aşkım dün saat 19:00 da aradı, burada saat 00:00 oldu iyi doğdun bitanem dedi :)) çok mutlu oldum.. ama bugün birazcık hayal kırıklığı yaşadım çünkü okula gittim (öğretmenim) çiçek yollar diye bekliyordum, şuan limandalar interneti var, telefon hattı da aldı rahatça konuşuyoruz.. internetten çok kolaylıkla çiçek sipariş edebilirdi, ya da bir arkadaşına diyebilirdi onun adına çiçek siparişi vermesini.. böyle incelikleri düşünmüyor desem, geçen sene sevgiliyken sevgililer gününde okyanusun ortasından uydu telefonuyla arayıp çiçek sipariş ettirmişti. şimdi niye böyle yaptı bilmiyorum, üstelik evli öğretmenlere bile çiçek geldi okullar başladığı için hayırlı olsun diye, ben okulun başlamasını kutlamasını beklemiyordum zaten ama doğumgünüm bugün.. daha iki buçuk aylık nişanlıyız! acaba ne olsa nişanlandık bu kız benim diye mi düşünüyo? değişti mi hemen? çok acele karar verdik nişan için, gözündeki ulaşılmazlığım bitti mi? bugün öğleye kadar dersim olduğunu biliyordu, belki eve çiçek sipariş etmiştir daha akşama kadar vakit var.. ama içimden bir ses çiçek felan gelmicek diyor.. çiçek dediğim solup gider önemli değil önemli olan sevgisi biliyorum AMAA yine de içimi rahatlatamıyorum.. acaba abartıyor muyum??

canım doğum gunun kutlu olsun nice yaşlara.
ya haklısın bende olsam beklerim ama belki nett sıkıntısı oldu kartında sıkıntı olmuş olabılır hesabı müsait değildir.bilemediğimiz bir neden olabılır.
gecen sene gönderdim bu sene göndermeyeyim gidince telafısını yaparım diye duşunmuş olabılır
sen sıkma canını erkekler bizim gibi bu ince ayrıntılara takılmıyorlar.sen sana olan sevgisini biliyorsun sevgisini bilmeyip sadece cicek gelseydi daha mı iyi di yanı.haklısın görmek istedin bekledin ama bişe olmuştur.boşver.sıkma canını bu kuçuk detaylarla.

canım nice yaslara.. kendin de demişsin cicek dediğin solar gider önemli olan sevgisini hissetmektir, hatırlamaya bile tenezzül etmeyen öküz erkeklerle dolu etraf bak gece yarısı işinin gücünün arasında hatırlamış güzel mjlar atmış,
nişan için de cevrendekilerin doldurusuna gelme derim. hep erkekler değişio, artık kasmıolar ilgilenmıolar diye konusuluo, topicler bile var. senin durusun önemli, nişan için de evlilik için de er-gec diye bişey yok 10 sene cıkan insanlar bile bosanabiliyor. önemli olan seviyenizi korumanız, sevgi, saygı, sadakat üçlüsü :1:

diddy, carol.. çok teşekkür ederim :) aşkımla nice seneler geçiririm inşallah.. ya utanarak söylüyorum ben çok kötü bir kızım!! çiçekler akşam saat 9buçukta geldi!! aşkım "öğleden sonra götürün eve" demiş.. çiçekçinin öğleden sonra anlayışı da 21:30 sanırım.. ayy nasıl vicdan azabı çektim anlatamam!! günahını aldım çocuğun.. bitanem de öğleden beri benden bir teşekkür bekliyomuş meğer :))) şuan mis kokulu çiçeklerimin karşısına oturmuş çay içiyorum oooh mis :))

çeyrek asırlık ömrümü çoook mutlu bir şekilde geride bıraktım sevgilim sayesinde ;)

kızlar denizci eşi olma yolunda bir basamak daha geçtik nişanımız oldu seferdeydi indiydi derken zaman geçiyor kaldı son basamak nikahımız o da yakında olacak inşallah hayırlısıyla ama sonra sefere göndercem nassı olcak bu sefer ki :44:

moralim cok bozuk düğün yeri bulamıyorum her yer cok pahalı bi de forumlarda herkes gitmiş nişanlısıyla yazmışlar söyle yaptık böyle gezdik ben yalnız basıma yapmak zorunda mıyım zaten hayatımız böyle gececkse evlenmesem daha iyi:25::25::25::25::25:

ben kendimi sabırlı sanırdım..
yaptığımız programlara tüm arkadaşlarım eşleri ve sevgilileriyle katılırken ben tek gidince, onların el ele göz göze halleri taaa yüreğimin içini kor gibi deliyor, insanlar ne kadar tatminsiz, sevgilileri günaydın msjı atmadı diye yakınanları pataklamak, kocası eve gelirken yoğurt almayı unuttu diye söylenenlerin saçını başını yolmak istiyorum!!
seni çok iyi anlıyorum diddiy, bir kızın hayattaki en zevkli hazırlığıdır düğün hazırlığı (en azından ben çocukluğumdan beri düğünümü hayal eden biriyim) ve yalnızken hiç bir mutluluk vermiyor bunlar
benim de moralim bozuk çünkü babam çok üzgün, benim yalnız bir hayat yaşamamı istemiyor, bana bişey demiyor ama düğünü 2016ya erteleyin diyo..
sevgilimi çok seviyorum ama nefes alamıyorum.. böyle mutsuz olmaya devam etmekten çok korkuyorum :(

moralim cok bozuk düğün yeri bulamıyorum her yer cok pahalı bi de forumlarda herkes gitmiş nişanlısıyla yazmışlar söyle yaptık böyle gezdik ben yalnız basıma yapmak zorunda mıyım zaten hayatımız böyle gececkse evlenmesem daha iyi:25::25::25::25::25:
ın
şu anda oldugundan dahada yalnız hissedeceksin kendini zor bir psikoloji bunu göze alıosan evlen yoksa cok zorlanırsın....eşim 3aydır yok daha da 4ay olmayacak sankı gogsume bır fil oturmuş gibiyim nefes alamıorum ki kuvetlıyımdır...

kızlar denizci eşi olma yolunda bir basamak daha geçtik nişanımız oldu seferdeydi indiydi derken zaman geçiyor kaldı son basamak nikahımız o da yakında olacak inşallah hayırlısıyla ama sonra sefere göndercem nassı olcak bu sefer ki :44:

canım hayırlı olsun allah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim.nasıl olacağı varmı herşey kolay olacak sen telaş etme :)))

cnm haklısın bende tek başıma yapmıştım organızasyon fırmasıyla tek başıma görüşmekten herşeyi tek başıma begenmekten fenalık gelmişti.
ama bir arkadaşım çok şanslısın senın yerinde olmak isterdim dedi nasıl yanı dedim en azından sadece sen begenıyorsun nişanlın farklı sen farklı begenmiyorsun biz bu işler zamanında çok kavga ettik onun begendıgını ben begenmıyorum o benımkını begenmıyor çok zor gunlerdi hıc keyfını yaşayamamıştım keske bende yanlız başıma yapsaydım hıç şikayetçi olma dedi.haklıydıda aslında :)) bir tek davetiyeyi birlikte seçtik :))
sana bir fikir veriyim o zaman ordu evi,polis evi öğretmen evlerine bak hem uygun hemde organızasyonda kesinlikle sorun çıkmaz

ben kendimi sabırlı sanırdım..
yaptığımız programlara tüm arkadaşlarım eşleri ve sevgilileriyle katılırken ben tek gidince, onların el ele göz göze halleri taaa yüreğimin içini kor gibi deliyor, insanlar ne kadar tatminsiz, sevgilileri günaydın msjı atmadı diye yakınanları pataklamak, kocası eve gelirken yoğurt almayı unuttu diye söylenenlerin saçını başını yolmak istiyorum!!
seni çok iyi anlıyorum diddiy, bir kızın hayattaki en zevkli hazırlığıdır düğün hazırlığı (en azından ben çocukluğumdan beri düğünümü hayal eden biriyim) ve yalnızken hiç bir mutluluk vermiyor bunlar
benim de moralim bozuk çünkü babam çok üzgün, benim yalnız bir hayat yaşamamı istemiyor, bana bişey demiyor ama düğünü 2016ya erteleyin diyo..
sevgilimi çok seviyorum ama nefes alamıyorum.. böyle mutsuz olmaya devam etmekten çok korkuyorum :(

baban daha ne istiyor kızı istediği zaman görebilecek onlarda kalırsın onlar sende :)))
benim babama sorsan ilk zamanlar aynen senın kı gıbı uzuluyordu ama şuanda iyiki kaptanla evlenmissin normalde olsa haftada bir görürdüm seni diyor şimdi ya ben onlarda ya onlar bizde sürekli beraberiz.kardeşim var ,babam ona da bir kaptan bulalım diyor :)) bana bu güzel yanından bahset

ın
şu anda oldugundan dahada yalnız hissedeceksin kendini zor bir psikoloji bunu göze alıosan evlen yoksa cok zorlanırsın....eşim 3aydır yok daha da 4ay olmayacak sankı gogsume bır fil oturmuş gibiyim nefes alamıorum ki kuvetlıyımdır...

canım benım şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki .özlemde kuvvetli olmak yetersiz kalıyor be canım.hele bu insan hayat arkadaşınsa ,gecen annemlerin günü vardı bende bi eşyam vardı onu almaya gittim,densiz bir kadın kaptanın karısı dul parasu puldur dedi . o kadar gucume gitti ki sana anlatamam zaten 3 aydır görmemişim kocamı sinirlerim tepemde herkese patlıyorum o kadar zor tutum kı kendimi dua etsin anneme yoksa terbiyemi bozucaktım ,her şeyi kaldırmaya çalışıyorumda bu lafı kaldıramıyorum ya ne demek dul ya o lafı söyleyenin boğazına sarılasım geliyor herseye cevap veritorum dalgasını geçiyorum o laf benım en sinir oldugum laf.ayy bak gene kadını yolmak geldi içimden.
allah sabır versin arkadaşım 4 ay sizin için su gibi geçsin gitsin.bizim allah izin verirse 2 gun falan kaldı tabi bu deniz işi belli olmuyor.

benim biriciğimde şu an denizde. 5 gün oldu limandaydı 5gündür ikmizde birbirimize zaman ayırmak için uyumadık hiç.yarın yine çıkacak denize 35 gün yine hasret başlıyo bana yine gece gündüz ağlama nöbetleri..ben kndimi hiç bu kdar güçsüz hisstemedm en azından dünyanın öbür ucunda olsa görüntülü konuşcaz ama oda yok ayda bir ancak oda çok zor şartlar altında. sadece resimleriyle kendimi avutuyorum. bide rüyalarım hep kavuştuğumuz o gün hayalimde. 19 aralık ve son 2 buçuk ay geçip bisin artıkta denizler versin bana sevdiğimi

bence bunu dert etme çünkü yarın bi gün seferde olcak ve sen onu üzdüğün için üzüleceksin. ve şanslıymışın ki aramış benim doğum günümde sevdiğimm seferdeydi ve arayamadı. sefere gitmeden ablasına söylemiş oda unutmuş aramayı. ama hiç umrumda olmadı onu görsem yetecekti bana. inşallah yeni yaşınl nişanlınada kavuşursun.

canım benım şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki .özlemde kuvvetli olmak yetersiz kalıyor be canım.hele bu insan hayat arkadaşınsa ,gecen annemlerin günü vardı bende bi eşyam vardı onu almaya gittim,densiz bir kadın kaptanın karısı dul parasu puldur dedi . o kadar gucume gitti ki sana anlatamam zaten 3 aydır görmemişim kocamı sinirlerim tepemde herkese patlıyorum o kadar zor tutum kı kendimi dua etsin anneme yoksa terbiyemi bozucaktım ,her şeyi kaldırmaya çalışıyorumda bu lafı kaldıramıyorum ya ne demek dul ya o lafı söyleyenin boğazına sarılasım geliyor herseye cevap veritorum dalgasını geçiyorum o laf benım en sinir oldugum laf.ayy bak gene kadını yolmak geldi içimden.
allah sabır versin arkadaşım 4 ay sizin için su gibi geçsin gitsin.bizim allah izin verirse 2 gun falan kaldı tabi bu deniz işi belli olmuyor.

var yaa büyük müyük dinlemem kafa göz dalarım öyle bi laf kimse edemez:20::20: burda size anlatıorum da etrafa mutlu görünüyorum napayım kime anlatsam hah işte biz demiştik dicekler, ne kendime ne sevgilime laf getirtmem:20:
evet bi yandan insanlar abuk subuk seylerden kavga ediyor aksam nasıl olsa eve gidince kocası evde ya da karısı, sarılıp barısıp uyuyolar ben nasıl yapayım bişeye kızıorum diorum şimdi 5 gün cebi cekmez neler hisseder yazık susayaım, her zorlugun bi güzelliği vardır üzülmemek lazım sebat eden kazanır napalım,
ama gecen gün cok kızdım ailen ilgilensin ben ugrasıorum herseyle dedim herhalde onları azarladı annesi, 3 kardesi var onlar aradı hemen gidelim alalım vs halledicez insallah.:23::23:
he bu arada kaptanın parası pul demiş teyzem de bi düğün sadece 10-15 milyar pulla ödemiyoruz onları:51::54:

Son düzenleme:
selam kızlar,

erkek arkadaşım sefere çıktığında yazmıştım size burdan yaklaşık 4 ay önce. kontratı 4 aydı bitti bu ayın 17sinde ama gemi karadenizde ukrayna açıklarında çakıldı kaldı neredeyse 20 gündür hiçbiyere gidemiyo ne limana ne başka bi yere. beklemekten sıkıntıdan ölücem çok acayip bişey bu ilk defa böyle b i durumla karşılaşıyorum sürekli marine trafficten bakıyorum sayemde tıklanma rekorları kırdı site ama yok dönüp dolaşıp açıkta takılıyolar limana gidemiyolar sizce nedendir böyle bi durum yaşayan var mı aranız??? help pls kızlar psikolojim alt üst oldu kötü kötü rüyalar görüyorum artık hiç dönmeyecekmiş gibi geliyor nerdeyse o kadar kötüyüm

Back