- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.021
benim nişanlım 3. kaptan, etrafımdaki herkes (ailem, arkadaşlarım, akrabalarım ve beni tanımayan diğerleri) ilk duyduklarında sabredemeyeceğimi, bu işin çok zor olduğunu, şuan aşık olduğum için gözümün köreldiğini ama bir kaç yıl sonra pişman olacağımı söyledi.. ailem ve arkadaşlarım nişanlımı tanıdıktan sonra bu fikirden vazgeçtiler ama dış kapının mandalları hiç susmuyor.. adeta mutsuzluğumu bekliyorlar pusu kurmuş. ben de karar aldım kimsenin yanında özledim kelimesini kullanmicam, güçsüz olduğumu düşündürmicem kimseye.. nişanlımı çok seviyorum ama bu durumda tüm duygularımı hasretimi içime gömdüğüm için çok ağır geliyor.. bu forum ilaç gibi, en azından burda özledim diye haykırsam kimsenin "bak dayanamıyorsun işte, demiştik biz sana" gibi laflar etmeyeceğini biliyorum. onu çok seviyorum... gideli 1 ay oldu, nişandan sadece 3 hafta sonra gitti, doyamadık birbirimize çünkü ailelerimiz hiç yanlız bırakmadılar bizi!! 3 ay kaldı karada ama biz 3 hafta bile geçiremedik baş başa.. 5 ay sonra gelecek kısmetse, en büyük derdim haberleşme sorunu.. bazı gemilerde mail atılabiliyormuş, onun gemisindeyse sadece uydu telefonu var o da bozuluyor sürekli.. her şey bu kadar zor olmak zorunda mı??