- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.981
Evet cidden herşey olacağına varacak ablacım, biz sıkıntı yaparsak üzüldüğümüzle kalacağız onun farkındayım zaten ama işte insan düşünmeden de edemiyor.. Ne yazık ki aileler istiyor ve kimsenin gönlü kalmasın diye düşünürsek üzülen yıpranan biz oluyoruz.. Benim de istediği ilk askerliği halletmekti ama öyle olmayacak gibi görünüyor.. Artık her iki tarafın da ailesi biliyor durumu ve kontrat dönüşü işi resmiyete dökmek istiyorlar.. Özellikle de benimkilerİşin aslı biz de istiyoruz, çok bekledik, bekledikçe daha çok yıprattık birbirimizi, acımızı kendimizden çıkarttık.. Dediğim gibi aslında benim yüzümden bu kadar beklenildiği için artık sorun yaratıp şu da olsun şunu da bekleyelim diyecek yüzüm yok malesef O sebeple de inşallah takmayacağım olduğu kadar yapacağız yetişebildiğimiz yere kadar.. Olmayan da sonra olur, biz birlikte olduktan sonra herşey yoluna girer diye düşünüyorum.. Sİzinki gibi bir evlilik nasip olur inşallah bize de..
Gost'cum aynı durumdayız.. Benim tek avantajım işimin olması sadece.. Umarım sen de en kısa zamanda atanırsın canımmm! İstediklerin de bir bir gerçekleşir inşallah!!
Bugün aslında moralim yerinde, yeni bir dava aldım, mutlu oldum çok! Maddi açıdan da rahatlayacağım uzun süre ohhh
canım benim sana bol bol davalar gelir inşşsende kurarsın sıcacık yuvanı çok sevindim evet aynı durumdayız bakalım bekliyorum güzel bir haber bekliyorum inşş bu sene olur:18:
herkese kulak verirsen,herşeye yetişmeye calışırken ayrı kalan da yıpranan da siz olursunuz. o senin isteklerini karşılamak için ekstra gemide kalınca ekstra gerilip senden çıkartıyor. tabiki ailelere kulakları tıkamak mümkün değil ama herkese he he diyip bildiğinizi okuyun benden tavsiye. denizciler çalıştıkça yükselir maaşları artar o yüzden herşey zamanla olur.sağlık ve huzur herşeyin başı yıpratmamak lazım ilişkiyi çünkü o kolay düzelmiyor işte,bence tabi:)))(eşim bunları okusa sende beni yıpratma o zaman der sanırım:))
herkese kulak verirsen,herşeye yetişmeye calışırken ayrı kalan da yıpranan da siz olursunuz. o senin isteklerini karşılamak için ekstra gemide kalınca ekstra gerilip senden çıkartıyor. tabiki ailelere kulakları tıkamak mümkün değil ama herkese he he diyip bildiğinizi okuyun benden tavsiye. denizciler çalıştıkça yükselir maaşları artar o yüzden herşey zamanla olur.sağlık ve huzur herşeyin başı yıpratmamak lazım ilişkiyi çünkü o kolay düzelmiyor işte,bence tabi:)))(eşim bunları okusa sende beni yıpratma o zaman der sanırım:))
kesinlikle çok doğru burda yazdıklarımı eşim görse ohoo
madem böyle düşünüyorsun beni neden zorluyorsun der ama hepte boşlanmazki...
aileler herşeyin en iyisinin olmasını istiyorlar herzaman ama en iyiye ulaşmak için yıprandıktan sonra hiç anlamı yok
maddi şeyler zamanla oluyor hem aceleye gelmeden herşey çok daha güzel oluyor öbür türlü almak için alıyoruz çoğu zaman
aileleri bu gibi işlere hiiçç karıştırmadan halledebiliyorsanız ne mutlu yoksa üzülüp kırıyoruz yok yere biribirimizi
kızlarrr misafirimgeldi bu kadar aydan sonra inanamıyorum hala havalimanında karşıladım ama çok şaşkındım o kadar uzun sürdüki bu sefer ilk seferinde de geldiğinde bu sensin di mi diyordum gelişi bile zaten aksiyon oldu ama sonunda ulaştı ve artık yoğunbir sürece giriyoruz nişandı evlilikti bakalım nasıl yetiştircez hepsini
kızlarrr misafirimgeldi bu kadar aydan sonra inanamıyorum hala havalimanında karşıladım ama çok şaşkındım o kadar uzun sürdüki bu sefer ilk seferinde de geldiğinde bu sensin di mi diyordum gelişi bile zaten aksiyon oldu ama sonunda ulaştı ve artık yoğunbir sürece giriyoruz nişandı evlilikti bakalım nasıl yetiştircez hepsini
benim eşimde 8 ay sefer yapıp(düğün masrafları malum) düğüne 20 gün kala gelmişti. herşeyi ben halletmiştim,o herşeyi hazır gördü misafir gibi:) birbirimize bi süre alışamamıştık bu kadar ayrılıktan sonra:) ama evlenince 1 yıl çıkmadı gemiye kursa falan gitti telafi ettik:)
ne guzel evlenince cikmamis ama bzim bi ev kredimiz var zaten ona calisiyo kendisi =/ mecbur cikicak bide dovizli askerlik olayini yapcagindan ztn 6aydn fazla kalamaz ki zaten su an o kadar kalmayi maddi durum el vermez uzun zaman gecince gercekten cok ilginc oluo ya 10ayi gecti bizimkinin de bu seferde =/benim eşimde 8 ay sefer yapıp(düğün masrafları malum) düğüne 20 gün kala gelmişti. herşeyi ben halletmiştim,o herşeyi hazır gördü misafir gibi:) birbirimize bi süre alışamamıştık bu kadar ayrılıktan sonra:) ama evlenince 1 yıl çıkmadı gemiye kursa falan gitti telafi ettik:)
Sizde kavusursunuz insallah canim bir an once seferden donunce sanki hic gitmemis gibi oluyo ama ayriyken zaman gecmem bilmiyo gercekten cok karmasik duygular valla =)Çoook sevindim, hasret giderin.. Darısı başımıza, bizimkiler de gelsin biz de telaşlanıp koşturalım inşallah..
Biz de öyle olacağız sanırım ama benim korkum bi de gelip beğenmezse yaptıklarımı aldıklarımı, o zaman naparım bilmem
Biz esyalari fln mesela internetten ortak begendik net oldugu zamanlarda ben mail atiodum alternatifleri o da ona gore bakiyo ediyovortak bi yolda bulusuyorduk boyle bi imkaniniz olursa en azindan neler oluyo haberdar edip fikrini alabilirsin canim internet iyiki var yani arada getiriolardi tabi parali gorusuyorduk en azindan gerci simdi tum gemilere internet gelmis bi onun indigi gemi kalmisti onada bunlarin indigi limanda gelmis =) bu da sans iste napalim bi dahaki sefere ama bi de soyle bisi var durumdan oturu zaten bizlerin bi cok seyi ustlenmesi gerekiyor bu yuzden ee zaten seviyorsunuz birbirinizi sen de ikiniz icin bisiler yapiyorsun begenmeyecegini pek dusunmem imkan oldugu seylerde alternatifler yap gelince de birlikte secin aonra mutlu mesut insallah =)
Haklısın aslında ama onun gemisinde internet yok ne yazık ki.. Ben böyle bakıyorum işte arada aklıma gelirse, ama onda da üzülüyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum sanki, gerçi yapacak birşey de yok mecburen öyle olacak ama ne bileyim işte sanki ikimiz baksak seçsek daha güzel olurdu diye düşünüp hevesim kaçıyor işte.. Ama bazen
Senin hazırlıklar ne durumda işler de hızlanmıştır o gelince.. Tarih falan belli mi sizin? İnşallah en kısa sürede resmiyette de kavuşursunuz
kızlar merhaba..ben çok mutsuzum sevgilim dün çıktı sefereilk defa gidiyor ayrı kalıyoruz..nasıl iletişim kurucaz onu bile bilmiyoruz doğru düzgün..çok zormuş gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlaarr çok mutluyum sonunda evim tamamlandı mabilyalar ha geldi ha gelecek derken 1 ay sürdü gelmesi sonuçta geldi ve çok doğru kararlar vermişim çok güzeller eşimde çok beğendi sanki yeni evlenmiş gibi olduk herşey yeni yeni evimize ve eşyalarımıza alışacağız inşallah
evlenirken birlikte beğenip almıştık imkanlar doğrultusundaşimdide netten beraber baktık karar verdik bende mağazaya gidip gördüm aldım çok mutluyum çok güzeller rabbim huzurla sağlıkla eskitmek nasip etsin inşallah darısıda tüm isteyenlerin başına
Ya onlar icinde zor sonucta bu islerin icinde olamamak fln ama kendi kendine gelin guvey olma isi dogru be de oyle su asamada=) benm herseym tamam elbiselerim gelinligim ceyiz vs :) bi elektronik seyler yok bugun yuzukleri aldik ay sonuna dogru yer bulabilirsek nisan yapicaz donus tarihi bi turlu belli olamadigindan o gelmeden yer tutamadik simdi her yer dolu fiyatlar sisirilmis alti ustu pastali nisan olcak 7-8 bin diyen var mekani alioz sanki kisi sayisi desen 150civari olck nassi olcak bilmiom valla bizim isler burda olmasina ragmen karisik ev olaylari var ev almistik ama cok uzak ve odemeside yuklu orayi satip yeni ev almk fln karman corman yani bilmiyorum artik sonumuz hayirli olsun :) begendigimz ev seneye teslim mesela evlensek nassi olck :) of of hersey yolunda gidip oluverse bi bakmisiz yuvamizdayiz insallah bakalim durumlar o kdr zor ki evin nerde oldugu belli olmadan ise basliyamiyorum bos bos gecio bi de gunler valla zormus isler herkese kolay gelsin ne diyim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?