- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #5.001
merhaba, hoşgeldin.. Haklısın allah hepimizin, onların da yardımcısı olsun.. O bir yolunu bulur sana ulaşmanın merak etme, dayanamaz.. En kötü ihtimalle gemi telefonundan arar seni, aman fazla konuşmayın, geçen ay biz 1500tl telefon faturası ödedik, o düşünmüyorsa sen dikkat et
slm kızlar umarım herkes iyidir
ben çok iyiyim hayalini kurduğumuz tatile bu sabah çıkıyoruz inşallah
prenses izin verdiği sürece yol nereye biz oraya allahın izniyle
hiç plansız programsız kafamıza göre nerelere gidip görüp gezebileceğiz bakalım
dönüşte görüşmek üzere
peki marina trafik te geminin adını yazıyorum niye kapsama alanı dışında yazıyor acaba??bir problem yoktur umarım
Mekanı alıyoz sanki demişsin ya çok güldümGerçekten karışıkmış sizin durumlar ama hallolur umarım sorunsuz bir biçimde ve en kısa zamanda!! Ama zaman az kalmışken fiili imkansızlıktan dolayı hiçbişey yapamamak da çok zor olsa gerek.. Allah yardımcın olsun ..
Allahim her sey karistikca karisiyo bugun isteme soz olcakti annesini hastaneye kaldirdik acil amelyat dediler ama neyseki trdaviye yanit verdi cikti sükür simdi haftaya olcak insallah bir aksilik cikmazsa aman herkes iyi olsunda agiz tadiyla olsun valla tek istegim o millet iki taraf arasinda kallir ama ben bizim aile arasinda iki tarafta kaliyorum cok zor gercekten
Geçmiş olsun, hayırlısıyla olsun da geç olmuş erken olmuş önemli değil bana göre, gerçekten sizin durumunuz da zor, Allah sabır versin.
canlarım benim için çok dua edin olur mu( pazartesi günü bir öğretmen olacağım ve doğuaya atanıp sevdiceğimden dahada uzakalşmaktan çok korkuyorum yani bir kaç gün sonra şemdinliye bile gidebilirim ( moralim çok bozuk dualarınızı esirgemeyin (
Canim ya Allah gonlune gore verir insallah bende formasyonu bekliyorum basvurular bir baslasa da alsam hayirlisiyla denizci esi olacagim ve en iyi gorusme imkanini ogretmen olursam saglayabilicem en azindan tatilleri belli seferleri ona gore duzenleyebilirse insallah diger turlu esin calismasi zor calissa sevdicegi gelince ona vakit ayiramamak cok zor Allah hepimize yardim etsin gonul verdigimiz bu yolda
evet bende o yüzden öğretmenliğe geçiş yapmak istedim ama doğuya atamada görüşmek çok zor yani şakası yok kışın bir kar yağıyor tamam yolllar falan kapalı hatta bazı yerlerinde telefon bile çekmiyormuş... şikayet falan etmiyorum aslında neresi olsa ülkemin toprağı diye giderim ama malum bizim eş durumundan gelme gibi bir şansımızda yok o karaya gelecek ben nerelerdeyim görüşebilsek bile çok az görüşebiliriz malum batıdaki ailesinide görmek isteyecek... Allah hayırlısını versin rabbim çok stres yaptım :18: ama bu halimizede şükür napalım
canlarım benim için çok dua edin olur mu( pazartesi günü bir öğretmen olacağım ve doğuaya atanıp sevdiceğimden dahada uzakalşmaktan çok korkuyorum yani bir kaç gün sonra şemdinliye bile gidebilirim ( moralim çok bozuk dualarınızı esirgemeyin (
evet bende o yüzden öğretmenliğe geçiş yapmak istedim ama doğuya atamada görüşmek çok zor yani şakası yok kışın bir kar yağıyor tamam yolllar falan kapalı hatta bazı yerlerinde telefon bile çekmiyormuş... şikayet falan etmiyorum aslında neresi olsa ülkemin toprağı diye giderim ama malum bizim eş durumundan gelme gibi bir şansımızda yok o karaya gelecek ben nerelerdeyim görüşebilsek bile çok az görüşebiliriz malum batıdaki ailesinide görmek isteyecek... Allah hayırlısını versin rabbim çok stres yaptım :18: ama bu halimizede şükür napalım
Allahim her sey karistikca karisiyo bugun isteme soz olcakti annesini hastaneye kaldirdik acil amelyat dediler ama neyseki trdaviye yanit verdi cikti sükür simdi haftaya olcak insallah bir aksilik cikmazsa aman herkes iyi olsunda agiz tadiyla olsun valla tek istegim o millet iki taraf arasinda kallir ama ben bizim aile arasinda iki tarafta kaliyorum cok zor gercekten
Dedigin gibi canim sonu tatli olsunda istegimiz o valla zor stresten basimin donmedigi gun yok kendi kendimi hasta ettim sevdicek desen o da artik gerildi ozellikle benim bu hale gelmemden rahatsiz oluyo sabrin sonu selamet diyoruz hayirlisiyla
Çok geçmiş olsun.. Canım herşeyin hayırlısı.. Ama çok güzel bir düğün seni bekliyor.. Hiç oturmayacaksın bak gör oynamaktan mutluluktan helak olacaksın
canım ya inşallah düşmezsin uzaklara... beklemek ne zor ben de cok iyi bilenlerdenim...
benim nişanlımda deniz subayı ve malesef gemisi sürekli yurtdısı seferlerinde... birinden daha yeni geldi 3 hafta sürdü ama neler cektik... geminin uydu telefonları bozuldu günlerce haber alamadım
kasımda bidaha gidecek 4 ay yok...
hazirana kısmetse düüğünümüz var ama bişe fark etmicek hayatımızda... simdi nişanlımı bekliorum o zamanda kocamı beklicem
kaptan eşleri gibi gemide onla gitme sansım da yok...
Allah hepimize yardım etsin
Canım benim, ben inanıyorum çok çok güzel olacak sizin için.. Sana ne dedim, hayat zaten zor bizim için Allah daha da zorlaştırmaz inşallah.. Sen kötü düşünme, olumsuzlukları çağırma.. Bak gör, hayırlı haberler vereceksin bize inşallah..
canımm yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun inşşş.... deniz assubayı sevdiceği olan bir arkadaşım erkek arkadaşıyla telefondan rahat rahat konuşuyor o gemiyi aıyor gemiden o onu arıyor çok rahatlar canım herhalde farklı farklı oluyor gemilerde askeriyede koşullar... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?