Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

peki marina trafik te geminin adını yazıyorum niye kapsama alanı dışında yazıyor acaba??bir problem yoktur umarım

İyi tatillerrr bizim yerimize de gezin görün hoşça vakit geçirin.. Umarım çok güzel ve özel bir tatil olur

peki marina trafik te geminin adını yazıyorum niye kapsama alanı dışında yazıyor acaba??bir problem yoktur umarım

Canım, bizim gemi de orada kapsama alanı dışında.. Bazı gemilerde uygulama bu şekilde.. Çalıştığı hatta bağlı olarak kimisi kapatıyor.. Nedeni de korsan saldırılarına falan uğramamak için.. Çünkü orada bizim gibi herkes de görebiliyor gemilerin seyrini ve herkesin iyi niyetle veya merak için orayı takip etmediği kesin Yoksa bir sorun yoktur, merak etme..

kızlar nbrsınız ben gerı geldım 1-2 aydır cok yogun gecıo hayat yenı yenı yavaslıo tempom yenı gelenler hos gelmıs kocası esı gıdenlere allah kavustursun banada tabı:))5 ayımız kaldı askın gerı gelısıne da cokkk var...

Allahim her sey karistikca karisiyo bugun isteme soz olcakti annesini hastaneye kaldirdik acil amelyat dediler ama neyseki trdaviye yanit verdi cikti sükür simdi haftaya olcak insallah bir aksilik cikmazsa aman herkes iyi olsunda agiz tadiyla olsun valla tek istegim o millet iki taraf arasinda kallir ama ben bizim aile arasinda iki tarafta kaliyorum cok zor gercekten

Geçmiş olsun, hayırlısıyla olsun da geç olmuş erken olmuş önemli değil bana göre, gerçekten sizin durumunuz da zor, Allah sabır versin.

Geçmiş olsun, hayırlısıyla olsun da geç olmuş erken olmuş önemli değil bana göre, gerçekten sizin durumunuz da zor, Allah sabır versin.

Dedigin gibi canim sonu tatli olsunda istegimiz o valla zor stresten basimin donmedigi gun yok kendi kendimi hasta ettim sevdicek desen o da artik gerildi ozellikle benim bu hale gelmemden rahatsiz oluyo sabrin sonu selamet diyoruz hayirlisiyla

canlarım benim için çok dua edin olur mu( pazartesi günü bir öğretmen olacağım ve doğuaya atanıp sevdiceğimden dahada uzakalşmaktan çok korkuyorum yani bir kaç gün sonra şemdinliye bile gidebilirim ( moralim çok bozuk dualarınızı esirgemeyin(

Canim ya Allah gonlune gore verir insallah bende formasyonu bekliyorum basvurular bir baslasa da alsam hayirlisiyla denizci esi olacagim ve en iyi gorusme imkanini ogretmen olursam saglayabilicem en azindan tatilleri belli seferleri ona gore duzenleyebilirse insallah diger turlu esin calismasi zor calissa sevdicegi gelince ona vakit ayiramamak cok zor Allah hepimize yardim etsin gonul verdigimiz bu yolda

evet bende o yüzden öğretmenliğe geçiş yapmak istedim ama doğuya atamada görüşmek çok zor yani şakası yok kışın bir kar yağıyor tamam yolllar falan kapalı hatta bazı yerlerinde telefon bile çekmiyormuş... şikayet falan etmiyorum aslında neresi olsa ülkemin toprağı diye giderim ama malum bizim eş durumundan gelme gibi bir şansımızda yok o karaya gelecek ben nerelerdeyim görüşebilsek bile çok az görüşebiliriz malum batıdaki ailesinide görmek isteyecek... Allah hayırlısını versin rabbim çok stres yaptım :18: ama bu halimizede şükür napalım

canım ya inşallah düşmezsin uzaklara... beklemek ne zor ben de cok iyi bilenlerdenim...

benim nişanlımda deniz subayı ve malesef gemisi sürekli yurtdısı seferlerinde... birinden daha yeni geldi 3 hafta sürdü ama neler cektik... geminin uydu telefonları bozuldu günlerce haber alamadım

kasımda bidaha gidecek 4 ay yok...

hazirana kısmetse düüğünümüz var ama bişe fark etmicek hayatımızda... simdi nişanlımı bekliorum o zamanda kocamı beklicem

kaptan eşleri gibi gemide onla gitme sansım da yok...

Allah hepimize yardım etsin

Canım benim, ben inanıyorum çok çok güzel olacak sizin için.. Sana ne dedim, hayat zaten zor bizim için Allah daha da zorlaştırmaz inşallah.. Sen kötü düşünme, olumsuzlukları çağırma.. Bak gör, hayırlı haberler vereceksin bize inşallah..

Dedigin gibi canim sonu tatli olsunda istegimiz o valla zor stresten basimin donmedigi gun yok kendi kendimi hasta ettim sevdicek desen o da artik gerildi ozellikle benim bu hale gelmemden rahatsiz oluyo sabrin sonu selamet diyoruz hayirlisiyla

Çok geçmiş olsun.. Canım herşeyin hayırlısı.. Ama çok güzel bir düğün seni bekliyor.. Hiç oturmayacaksın bak gör oynamaktan mutluluktan helak olacaksın

kızlarrr ben geldimmm..özledim valla hepinizi..eşim çıktı gemiye göndermek daha zor geldi bu defa çok alışmışım hüzünlüyüm biraz ama yapacak bişi yok tabi..herkes iyidir umarım..yeni arakaşlar var sanırım aramıza katılan..onlarada hoşgeldiniz diyorum candan gönülden öpüyorum herkesi..
ececim msj kutun dolmuş tatlım

Çok geçmiş olsun.. Canım herşeyin hayırlısı.. Ama çok güzel bir düğün seni bekliyor.. Hiç oturmayacaksın bak gör oynamaktan mutluluktan helak olacaksın

saol canım ya çok şükür atlattık bir adımı istediler söz oldu nişanımız var çok yakın bi tarihte düğün kısmet yapıp yapmamakta kararsızız biraz bi yandan o parayla güzelce gezsek kendimizze harcasak diyoruz bi yandan yapsak mı ufak aile arasında bile olsa diyoruz bakalım hayırlısı dediğin gibi kısmetimizde hangisi varsa zaten o çıkacak artık karşımıza ama çok heycanlandım geldiklerinde bu kadar heycan yapcağımı hiç tahmin etmezdim heycan stres oldu mu da rahatsızlanıyorum lavabodan çıkamıyorum anneme diyorum mutfakta anne ya lavabodan çıkmasam orda otursam orda rahatım komikti

canımm yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun inşşş.... deniz assubayı sevdiceği olan bir arkadaşım erkek arkadaşıyla telefondan rahat rahat konuşuyor o gemiyi aıyor gemiden o onu arıyor çok rahatlar canım herhalde farklı farklı oluyor gemilerde askeriyede koşullar... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşş

canım nerdesin sen nerdesin hiç göremiyorum seni ( gerçi bende bu atama telaşı yüzünden aynaya bile bakamıyorum stresten (

normalde biz de konusuyoruz canım ama deniz ortasına demirledikleri zaman cekmiyor telefonlar o zaman sadece uydu telefonu sansımız oluyo

o da bozulursa kalıyoruz ortada

kızlar yazdıklarınızı okuyunca eskiler geliyor aklıma
biz üni. de çıkmaya başladık hergün dipdibeydik
okul bitti o denize ben doğuya(öğretmenim) 3 sene doğuda kaldım,o da uzun uzun çalıştı birbirimizi senede 3 ay zor görür olduk.
tabi bu arada askerlik sorunu da vardı falan filan
neyse işte şimdi 3 yıllık evliyiz,askerlik bitti,benim doğu hizmetim bitti,1.müh olmasına az var,maddi sıkıntılar,uzun seferler bitti,
o zamanlar nasıl bitecek bunlar,nasıl geçecek bu günler diyordum şimdiyse dilediğimizce yaşıyoruz.çok şükür
yaniiii hepsi bitiyor önemli olan zor zamanlarda birbirini yıpratmamak,ne kadar ayrı kalsanızda birlikteyken tadını çıkarın gezin tozun eğlenin,hepsi geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…