- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.941
güzel bir süprizde benim için oldu:) dün görüşemedik diye üzülürken bugün 1 ay görüşebileceğimizi öğrendim ve kameradan aşkımı görebildim saatlerce çok mutluyum Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inş:)
açıktalarmış ama kıyıya yakınlarmış ara ara tel çekmeyebiliyormuş... 1 ay aynı yerde kalıcaklarmış yükleme için.. aşkımda 1 aylık internet almış görüşebilelim diye dünyalar benim oldu çok şükür Allahıma
çook sevindim canım senin adına bak her gecenin bir sabahı var ne kadar güzel artık her fırsatta görüşürsünüz
Çooook sevindim.. Babası prensesine kavuşuyor demek Ne güzel..
Ama cidden bence de sormaları gerekirdi en azından, eşiniz haklı bu konuda ama yine de sonuç güzel ya mühim olan o
evet babası prensesine prenseste babasına kavuşacak baba geliyomuş annecim diyorum öyle anlamsız bakıyorki bebeğim babasını resimlerden telefondan bilgisayardan biliyor hepsini gördüğünde baba baba diyip duruyor 4 ay az bir süre değil inşallah alışmak konusunda sıkıntı yaşamayız yoksa kahrolurum
bencede sormaları gerekirdi ama süvarininde gelmiş bileti ve daha kontratı biten gecikmiş bekleyenlerinkide gelmiş
her ne olursa olsun önemli olan bizim kavuşmamız sağlıkla gelsin hem ne kadarda çok istiyordu ramazanı bayramı burda geçirmeyi bende sabırsızlanıyordum o yokken yeni eve geçtim tüm evi yeniledim bir an önce gelsin görsün diyordum hep rabbim gönlümüzdekini verdi belki maddi acıdan sıkışırız ama o zaman oda iznini mecburen kısa tutar