- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.981
Evet cidden herşey olacağına varacak ablacım, biz sıkıntı yaparsak üzüldüğümüzle kalacağız onun farkındayım zaten ama işte insan düşünmeden de edemiyor.. Ne yazık ki aileler istiyor ve kimsenin gönlü kalmasın diye düşünürsek üzülen yıpranan biz oluyoruz.. Benim de istediği ilk askerliği halletmekti ama öyle olmayacak gibi görünüyor.. Artık her iki tarafın da ailesi biliyor durumu ve kontrat dönüşü işi resmiyete dökmek istiyorlar.. Özellikle de benimkiler İşin aslı biz de istiyoruz, çok bekledik, bekledikçe daha çok yıprattık birbirimizi, acımızı kendimizden çıkarttık.. Dediğim gibi aslında benim yüzümden bu kadar beklenildiği için artık sorun yaratıp şu da olsun şunu da bekleyelim diyecek yüzüm yok malesef O sebeple de inşallah takmayacağım olduğu kadar yapacağız yetişebildiğimiz yere kadar.. Olmayan da sonra olur, biz birlikte olduktan sonra herşey yoluna girer diye düşünüyorum.. Sİzinki gibi bir evlilik nasip olur inşallah bize de..
Gost'cum aynı durumdayız.. Benim tek avantajım işimin olması sadece.. Umarım sen de en kısa zamanda atanırsın canımmm! İstediklerin de bir bir gerçekleşir inşallah!!
Bugün aslında moralim yerinde, yeni bir dava aldım, mutlu oldum çok! Maddi açıdan da rahatlayacağım uzun süre ohhh
canım benim sana bol bol davalar gelir inşş sende kurarsın sıcacık yuvanı çok sevindim evet aynı durumdayız bakalım bekliyorum güzel bir haber bekliyorum inşş bu sene olur:18: