Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hgdin canımm ... ooo senın iyimis kıss bize bakarak hemde bayagı sanslısın yanii .aglama guclu ol bakem . o 6gun bile sana 6ay gibi gelırodur emınım Allah hepımızın yardımcısı olsun

abba cım dedıgın doğru bızımkı 6 gun. sadece ıtalya yapıp gelıyo ama boyle ozel gun falan kutlyamıyoruz nefret edıyorum,4 yıldır boyle suruyo 3 yıldaha gder emınım bılmıyorum ya ooooooofffffff

evet belli bir sonra kara gorevine çıkıyorlar neyseki şükür.. :) gölcüktemi gemısı? benımkıde ocakta abd ye gidecek 9ay kadar durcaklar önceden 2yıldı bu dusmus halı buna sevınıyorum benn :)

yok canım tuzlada und baglı calısıyo allah sabır versın o kadarın adayana bılırmıydım bılmıyorum allah kavustursun

h.b. cnm nasılsın.allah kavuştursun cnm.bendede aynı dert vat ama benimki italyaya 6 günlüğüne değil bu sene başında bi ay gitmişti.şükür bu ara burada.
abbacım özeldende yazdım cnm nasılsın

ecem dogru soyluyorsun ama bazen ambarlıdakı lımana verıyorlar 1 ay 2 ay gorusemedıgımız oluyo yanı o gunduz 12 de ıst gelıyorsa aksam 8 de gemıye gdıyo,gemı kalkacak diye ıs cıkısı bıle goremıyorum ne sans var bızdede ya

ecem dogru soyluyorsun ama bazen ambarlıdakı lımana verıyorlar 1 ay 2 ay gorusemedıgımız oluyo yanı o gunduz 12 de ıst gelıyorsa aksam 8 de gemıye gdıyo,gemı kalkacak diye ıs cıkısı bıle goremıyorum ne sans var bızdede ya

öle deme canım sende en azından bizin aşkımız dier meslekte olanlarınkıne gore hiç bıtmeyecek sureklı bir ozlem olacak ve her kavusmada buyuk bir heyecan , tutku.. :asigim: ve birgun yaslandıgımızda hala senı seviyorum aşkım diyebilecegiz :eek: :asigim: :nazar:

***ecemcimm tatlım hgdınnn...
iyi olmaya calısıorum ne diyim baska , kafam karısık biraz :1no2: cevreme karsı bisey olmamıs gibi davranmak yoruyor benı açıkcası...

ay ne bılıyım kotumserım bugun evet bulusmalarda ınanılmaz bı ozlem oluyo o ayrı ama ne ozel bı gunumuzu kutlayabılıyoruz ne baska bısey bılmıyorum ya cok tuhaf hısedıyorum kendımı

tek taraflı dusunme inan onlar bızden daha çok yadırgıyorlar bu durumu ,ama senın guclu olman lazımki sevgılın gozu arkada gıtmesın denıze, senı herzaman emın dımdık ayakta bılsın bu ona daha çok kuvvet verır :KK66: sevınır der benım aşkıma bakın yaa
hiçç karamsar olma canımm , sen guclu ve mutlu oldukca sevgılın senden bunu hisseder ve daha mutlu olur inan :KK66:

abba cok tesekur ederım bana cok yardımcı oldun bugun allah razı olsun senden aslında bugun ona cok kızacaktım cunku dun cok aglatı benı bu kadar gucsuz degılım ınan ama hasas bı gun yasıyorum

lafı olmaz canım sendee burada hepimiz aynı kaderi paylasanlardanız ve bırbırmızın derdi yada sevıncıne ortak olmak isteriz.sevınclı bir haber okudum zaman bu topikte ben inan sankı kendıme olmus gibi seviniorum ( genelde seyırde olan esler evlerine donunce bu bize bayram gibi oluyor) yada derdin yada sıkıntılı biri varsa hepimiz burada cozum bulmaya gayret edıyoruz özel yada genele yazarak.derindenizcigimin dedigi gibi kıskandımız denızler onları bizden alıyor belli bir sureligine , bize dusen vazife beklemek sabırlı bir sekılde..

canım eger paylasmak istedıgın bir durum varsa cekınme olur mu , 1haftalık ozlem ikinizede iyi gelecektir cunku bazen insan sevdigi yanındayken onun kıymetini bilmior .. opuyorum..

merhaba bayanlar
bende izmirden katıldım aranıza. Benim eşimde denizlerde şu an. sanırım çoğunluğunuz asker eşlerisiniz. Böyle bir paylaşım alanı çok iyi olmuş en azından birbirinin halinden anlayan bayanlar birbirlerine destek oluyor. çok sevindim.

X