Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çook sevindim canım senin adına bak her gecenin bir sabahı var ne kadar güzel artık her fırsatta görüşürsünüz

Çooook sevindim.. Babası prensesine kavuşuyor demek Ne güzel..
Ama cidden bence de sormaları gerekirdi en azından, eşiniz haklı bu konuda ama yine de sonuç güzel ya mühim olan o

evet babası prensesine prenseste babasına kavuşacak baba geliyomuş annecim diyorum öyle anlamsız bakıyorki bebeğim babasını resimlerden telefondan bilgisayardan biliyor hepsini gördüğünde baba baba diyip duruyor 4 ay az bir süre değil inşallah alışmak konusunda sıkıntı yaşamayız yoksa kahrolurum
bencede sormaları gerekirdi ama süvarininde gelmiş bileti ve daha kontratı biten gecikmiş bekleyenlerinkide gelmiş
her ne olursa olsun önemli olan bizim kavuşmamız sağlıkla gelsin hem ne kadarda çok istiyordu ramazanı bayramı burda geçirmeyi bende sabırsızlanıyordum o yokken yeni eve geçtim tüm evi yeniledim bir an önce gelsin görsün diyordum hep rabbim gönlümüzdekini verdi belki maddi acıdan sıkışırız ama o zaman oda iznini mecburen kısa tutar

senin eş nerde çalışıyor ki

saol ablacım çok teşekkür ederim haklısın her gecenin bir sabahı var:)) senin adınada çok çok sevindim prenses babasını görünce ne yapacak çok merak ediyorum:) sizin şirket gemiyi toptan boşaltmış herhalde Ablacım maddiyatı dert etmezsin sen Allah büyüktür denk getirir elbet, sen bayram hazırlıklarına başla çok renkli geçecek belli :))

Son düzenleme:
Süper süper süperrrrrr.. Bu gece iyi haberler var topikte çok mutlu oldum hepinizin adına da
Bizim internet yok.. Gemi maili, uydu telefonu şeklinde idare etmekteyiz..

Limanda uzun süre kalacakları için ship shenderdan almış zaten normalde gemide internet yok arkadaşlardan duyuyorum gemide interneti olan okyanusun ortasından ful çekenler dahi varmış ama şans işte napalım bu kadarına şükür iyi olduklarını bilelim yeter:)) Bizimde bu sefer uydu telefonu bir garip yok kart alıyormuşsun falan filan şirket garip bi uygulama koymuş gemiden mail de atmıyor bizim ki pinpiriklidir aynı hat üzerinden olduğu için şirketin maili okuyabilme ihtimalinin olduğunu söylüyor tabi buda onu rahatsız ediyor

evet öyle bir zorluk var... Keşke onlarında fikirlerini alabilsek ama olmuyor işte napalım... sanırım o şekilde yaşamayı öğrenmek için önümüzde kocaman bir ömür var :))

evet öyle bir zorluk var... Keşke onlarında fikirlerini alabilsek ama olmuyor işte napalım... sanırım o şekilde yaşamayı öğrenmek için önümüzde kocaman bir ömür var :))

Evet bu ömrü onunla geçirmeye karar verdikten sonra gerisi gelir diye düşünüyorum canım

Bizim gemi bir türlü limana yanaşamadı 10 gün oldu nerdeyse demirdeler.. Gerçi benimkinin işine de gelmiyor değil hani.. Daha az çalışıyor en azından köfte
Onu da bilmiyordum ben, aynı hat üzerinde olması olayını.. Aman ya işleri güçleri yok benim mailimi mi okuyacaklar adamlar Okusalar da bişey olmaz sıkılırlar bence bir süre sonra o kadar uzun yazıyorum ki dırdır ediyorum bir ton.. Sevgilim kaldırır da onlar okudukça sıkılır bence

bende çok merak ediyorum bakalım neler olacak gece farketmez heralde ama sabah bi bakacakki yanında babasııı detayları yazarım burdan
bütçe mutlaka denk getirmeye çalışacağız sorun o değil sorun hayllerimizdeki gibi tatil yapmak inşallah bakalım canım herşeyin hayırlısı biz birarada olalımda tatile gitmesekte olur

haklısın ablacım inş tatilede gidebilirsiniz bakalım inş denk gelir... Prensesi çok merak ediyorum yazarsan sevinirim ablacım

haklısın anca bizimkiler çeker şirket nasıl çekecek ama benimki çok ilgilenir bilgisayarlarla o yüzden vardır bir bildiği diyip geçiyorum:) benimkide demirde kalmak istemez seyir halindelerken daha az çalışıyorlar çünkü makina çalışır halinde oldğu için ve sıcak olduğu için bi işlem yapamıyorlar ama gemi demirdeyken bütüm tamir ve bakım işleri başlıyor tabi bu arada benim erkek arkadaşım makina zabiti senin ki kaptan sanırım o yüzden seviyor olabilir uyanıklar

Evet canım, benimki 2. kaptan.. Uyanık köfte işte nolcak.. Moralim de bozuk biraz aslında tartıştık da yok yere.. Ben o üzülmesin orda kafasına takmasın diye düşünüp uzatmıyorum konuyu.. Ama o dallanıp budaklandırıyor ben kapatmaya çalıştıkça.. Anlıyorum ama, ben de anlaşılmak istiyorum.. Sanki benim yaşadığım kolaymış gibi.. Kalbim kırık dün geceden beri..

Canım benim boşuna bozma moralini, gemide gerçekten zor koşullarda çalışıyorlar ve giden arkadaşlar tahmin ettiğimizden çok daha zor durumda olduklarını söylüyorlar. düşünsene sana batan biriyle hergün dipdibe yaşadığını... bunları zaten sende biliyorsundur uzatıp kafanı şişirmiyim ama demek istediğim bazen üzerlerinde ki gerginlikleri atamayıp bize yansıtabiliyorlar ya da takılmayacak şeyi takabiliyorlar, sonuçta onlarda bizi burada merak ediyorlar... eminim o da hatasını anlayıp çok üzülür tabi ki senin de ihtiyaçların var anlaşılmak gibi... ama malesef bazen onlar nasıl gemiye sırf bizimle kurdukları hayatın gemisi sürdürebilmek için para kazanmaya gidiyorlarsa ve bunun için karadaki özgürlüklerinden ve rahatlarından fedakarlık ediyorlarsa, biz de malasef bazen onlar izine yanımıza gelene kadar bu gibi isteklerimizden fedakarlık etmez zorundayız... Bu tabiki hoş bişey değil ama başka ne yapılabilir diye düşünüyorum aklıma hiç birşey gelmiyor, çünkü onların her söylediklerini taksak kendimize dert etsek, daha çok kalbimiz kırılacak ve hayattan daha az zevk alacağız... konuşup sorunları çözmek en iyisi ama gemide o imkan da yok... en iyisi o gelince detaylı bir şekilde konuşup halletmek... Onlar gelincede özlemden unutuyoruz herşeyi, halbuki bir kaç gün sonra sorunları masaya yatırıp çözmek, bir başka sefere herşeyi halledip çıkmak en iyisi ve en sağlıklısı bence... şimdi kendini hiç üzme hem bak bizde yanındayız

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hepinize gerçekten de.. Buraya yazmak beni rahatlatıyor cidden, içimi döküyorum, hem beni en iyi anlayabilecek olan da sizlersiniz sağolun Evet o da anlıyor zaten birkaç gün sonra ama bir huyu var ki hayatta özür dilemez.. Bugün konuştuk epey.. Hiçbişey yokmuş gibi davrandı klasik olarak ve tabi ben de klasik olarak hiçbişey demedim ben de normal konuştum.. Kalbimi kırdığını biliyor ama özür dileme özürlü işte
Yapacak birşey yok inan ki.. 7 yıldır böyle.. Biz üniversite de farklı illerdeydik zaten o zaman da ayrıydık yani ama gemide olması daha bir farklı işte.. O zamanlar fırsat buldukça para ayarlayınca soluğu yanımda alırdı.. Şimdi 3 yıldan fazladır gemide herşey daha zor geliyor.. Bi de bu nişan stresi sardı ikimizi de galiba.. Hem heyecanlanıyoruz hem de daha kurduğumuz hayallerle tartışabiliyoruz yok yere.. Offf geçecek ama bugünler.. Daha çok var, 1 ay bile olmadı gideli ama elbet gelecek ben de o zaman çektiririm

bu kadar olur aynı durumu yaşıyoruz şuan

evveettt denizci baba ve minik prensesi kavuştu gece 3.30 gibi ancak evdeydi eşim
kızım herzaman olduğu gibi yine uyandı ben yanına koştum burdayım falan diyordum o arkama bakınıyo babasıda gizliden bizi izliyoırmuş uykusu açılmasın diye ama hissetti kuzum neyse çağırdık babamızı biraz utangaç gülümsemeyle beraber çok büyük bir sevinç mutluluk kikirdeme sonrasında önce ufaktan öpme derken hep beraber uyuduk sabah oldu ilk gün dokunmaya çekiniyor babasına baba diyor ama utanarak ikinci gün baba nereye kızım oraya ama yaklaşmadan akşama doğruda baba alışverişe çıktı oda peşinden ağladı bende bende diye babasıda aldı götürdü bugünde zaten artık kanki oldular ikisi bir olup beni gıdıklıyolar oyunlar oynuyorlar
çok şükür istemediğim bişey olmadı kızım gayet mutlu huzurlu inşallah çok fazla alışıpta babası tekrar gittiğinde kötü olmaz

Ayyy çok sevindim ya, ne derler "kan çekiyor işte" ne kadar uzun ayrılık da olsa yine alışır, yine eskisi gibi olurlar inşallah her zaman kız çocuğu bir de babaya daha düşkün olur derler sizde de aynı durum var heralde.. Kavuşmanıza çok sevindim cidden darısı başımıza..

çok iyi ya gözlerim doldu okurken inanılmaz güzel birşey olsa gerek... Gözün aydın ablacım inan çok sevindim inşş bir ömür yüzünüzden tebessüm eksik olmaz çok ama çok sevindim anlatamam

Son düzenleme:

ne güzel:) bizde farklı illerde üniversite okurduk her fırsatta görüşmeye çalışsakta yine 1 ayı ayrı devirirdik tabiki hergün sms ler web cam telefon eşliğinde :) 2010dan beride sefer yapıyor küçük sorunlarımız oluyor ama onları tartışacak zaman bulamıyoruz ne acı ki tabi bizim daha nişan söz olayı yok herhalde o zaman ayrı bir stresle nasıl oluruz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…