• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

süpermiş o topiğide sen aç canım bir derdim var diye bölüm var oraya yeni konu aç görümcemle başım dertte diye bende gelip bişeyler anlatayım :1:
görev bitip derken bizimkilerin çalışma şekli genelde kontrat usulü yani 3+1, 4+1,6+1;9+1 benim eşim şu an 4+1 çalışıyor kimyasal tankerde yakıt taşıyorlar 4 ay çalışıp 1 ay izin parası yada kontrat parası alıyo izne ayrıldıktan sonrada ne zaman isterse o zaman gidiyo tekrar ama burdayken maaş falan yok biriktirdiklerimiz bitene kadar burda sayılır :38: sanırım sizde kontrat değil görevler var göreve gittiğinde duruma göre kalıyolar 3 ay 5 ay yada 10-15 gün artık duruma göre görev başına ikramiye ve maaş alıyolar onlar görev dışındada sabit bir maaşa çalışıyorlar :8:

zaten bu tlf faturaları bitiriyor artık biz çözümler bulduk ortalama 200-250 yeterli geliyo görüşmemiz için ama tlf sürekli çektiği için rahatız öbür türlü sefer uzak yol olsa mecburen uydu tlf gerekecek o zamanda bütçe açılacak :19: inşallah çabuk geçer 4 ay geçti gitti artık son 2 ay diyoruz hep ama tabi şirket ne zaman ne yapar belli olmaz genelde değişimler sıkıntılı oluyor 1 aydır inecekler var ama hala gelen giden yok :20:

denizk' cım konu açıldı beklerim canım birazda burdan çekiştirelim :):)

evet gitme diyememek çok üzücü onlar için aslında daha zor orda yanlızlar bizler burda ailelerimizle çocuklarımızla vakit geçiriyoruz ama onlar kimseyi görmeden gün sayıyolar.senin eşin ne olarak çalışıyo.

Sevdiceğimi yarın gönderiyorum... hem valiz hazırlıyoruz hem de üniformalarını ütülüyorum :(((

offf offff...

Ablacım tez zamanda kavuşun inşş biran önce pasaportun gelirde hemen sende gidersin...Tabi kısada olsa ayrılmak zor ama sende çok güçlü birisin hatta benim gözümde SEN DÜNYANIN EN GÜÇLÜ DENİZCİ EŞİSİN! seni çok ama çooook seviyorum :)))))

Dün sevdiceğim mesaj attı yarın internet alıcam sana haber veririm diye, limandaydılar... Tabi bende sevindim aslında kendimi hazırlamıştım görüşememeye... denizde hiç bişey belli olmayacağı için belki alamaz limandan kalkarlar tahliye biter satıcı gelmez vs vs vs gibi sebeplerden dolayı kendimide çok umutlandırmak istemedim ve bunun için çabaladım... Başardığımıda düşünüyordum... geceen beri telefon elimde haber bekliyorum bir yandan msn hep açık.. BUgünkü randevu ve planlarımı iptal ettim tabi... ama korktuğum başıma geldi... beklediğim haber gelmedi...az önce çaldırdım çekmiyor tel ve mesajlar iletilmiyor dolayısıyla internetide olamaz... kendimi çok umutlandırmamıştım ama içim kıpır kıpır heyecanlanmıştım sevinmiştim çünkü gittiği gideli hiç görüşmemiştik gemide uydu telefonu varmı yokmu ondan bile haberim yok eski bir gemi çünkü... :50: uzak yol çalıştığı için sık limana çıkma şansıda yok... :50: hani çok ççok üzülmedim ama ne yalan söyliyim yüzüm asıldı... birisi yanımda olsa konuşabilsem salacağım yelkenleri suya... Ama şundan eminim oda çok üzüldü, çünkü o bana her fırsatte haber vermeye çalışır...

Basit bir olay ama yinede iç geçiriyorum işte...Bu deniz işinin plansız olması bizim ve onların işlerini daha da zorlaştırıyor... Yinede dua ediyorum imkansız ama lütfen Allahım bir seferde Rusya tarafına olsada boğazdan geçsede rahat konuşsak hiç değilse 6 ay içinde bir sefer diye... Ve ekliyorum Allahım görüşmesekte olur yeterki sen kaza bela verme sağlık ver, dayanma gücü ve sabır ver ona ki sağ sağlim gelsin yine yanıma diye...

hepinize kucak dolusu sevgiler...

merhaba ben bu topiği yeni gördüm ve çok sevindim kendimle aynı durumda olan insanlarla konuşmaya ihtiyacım vardı .bende kaptan eşiyim ve iki yıllık evliyiz onbir aylık bebeğimiz var .benimle aynı durumda olanlarla konuşmayı çok isterim .:3:

öncelikle hoşgeldin aramıza ben sırf bu topik için üye olmuştum :1: maşallah :nazar: sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek: ben 8 yıllık evliyim eşim ç.başı 16 aylık prensesimiz var kesinlikle bebekten sonra herşey çok daha zor :37:

Dün sevdiceğim mesaj attı yarın internet alıcam sana haber veririm diye, limandaydılar... Tabi bende sevindim aslında kendimi hazırlamıştım görüşememeye... denizde hiç bişey belli olmayacağı için belki alamaz limandan kalkarlar tahliye biter satıcı gelmez vs vs vs gibi sebeplerden dolayı kendimide çok umutlandırmak istemedim ve bunun için çabaladım... Başardığımıda düşünüyordum... geceen beri telefon elimde haber bekliyorum bir yandan msn hep açık.. BUgünkü randevu ve planlarımı iptal ettim tabi... ama korktuğum başıma geldi... beklediğim haber gelmedi...az önce çaldırdım çekmiyor tel ve mesajlar iletilmiyor dolayısıyla internetide olamaz... kendimi çok umutlandırmamıştım ama içim kıpır kıpır heyecanlanmıştım sevinmiştim çünkü gittiği gideli hiç görüşmemiştik gemide uydu telefonu varmı yokmu ondan bile haberim yok eski bir gemi çünkü... :50: uzak yol çalıştığı için sık limana çıkma şansıda yok... :50: hani çok ççok üzülmedim ama ne yalan söyliyim yüzüm asıldı... birisi yanımda olsa konuşabilsem salacağım yelkenleri suya... Ama şundan eminim oda çok üzüldü, çünkü o bana her fırsatte haber vermeye çalışır...

Basit bir olay ama yinede iç geçiriyorum işte...Bu deniz işinin plansız olması bizim ve onların işlerini daha da zorlaştırıyor... Yinede dua ediyorum imkansız ama lütfen Allahım bir seferde Rusya tarafına olsada boğazdan geçsede rahat konuşsak hiç değilse 6 ay içinde bir sefer diye... Ve ekliyorum Allahım görüşmesekte olur yeterki sen kaza bela verme sağlık ver, dayanma gücü ve sabır ver ona ki sağ sağlim gelsin yine yanıma diye...

basit olurmu canım önemli bir konu kesinlikle oda çok üzülmüştür :50: inşallah bir dahaki seferde görüşür konuşursunuz uzak yok çok zor sesini duyabilmek bile mesele inşallah en kısa zamanda görüşürsünüz geçirdiğin kötü günüde unutursun böylece :16: diğer insanlara göre bizim için hayat süprizlerle dolu güzel yada kötü bir sürü sürprizzz güzel olanları düşün ve üzülme lütfen :54:

öncelikle hoşgeldin aramıza ben sırf bu topik için üye olmuştum :1: maşallah :nazar: sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek: ben 8 yıllık evliyim eşim ç.başı 16 aylık prensesimiz var kesinlikle bebekten sonra herşey çok daha zor :37:

basit olurmu canım önemli bir konu kesinlikle oda çok üzülmüştür :50: inşallah bir dahaki seferde görüşür konuşursunuz uzak yok çok zor sesini duyabilmek bile mesele inşallah en kısa zamanda görüşürsünüz geçirdiğin kötü günüde unutursun böylece :16: diğer insanlara göre bizim için hayat süprizlerle dolu güzel yada kötü bir sürü sürprizzz güzel olanları düşün ve üzülme lütfen :54:

çok teşşekür ederim ablacım inşş görüşürüz bakalım nasip... Şİmdi mesajlarım iletildi çok mutlu oldum :)))

Emin ol o da çok üzülmüştür.. Bence hem bizim hem de onların bu hayattaki imtihanı sabır.. Allah hepsinin yolunu açık etsin tez zamanda sağsalim gelsinler inşallah...

hala bekliyorum belki bir umut diye ama yok... Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin...

Amin canım.. Benim en çok üzüldüğüm ikimiz de özlediğimiz için birbirimizi kırıyoruz bazen.. Sonrasında her ikimiz de pişman oluyoruz tabi :17: ama ne yazık ki bunun tek nedeni özlem..
Ama özlemek de güzel, sevgiyi değeri pekiştiriyor :21: Ama ben bu defa daha da biz umutla bekliyorum, bu kontrat bitsin, bir adım daha yakınlaşacağız beraber olmaya :32:

hoşbulduk ya nolcak bizim bu halimiz kızlarını göremiyolar benim eşim sadece üç ay görebildi kızını yaşına giricek eylülde klavuz kaptanlık için uğraşıyo inşallah olurda biter bu özlem.

Kizlar bu deniz neden bu kdr belirsin bisi :2: 10gunden fazladir demirdeler 12sinde bi tahliye var ondn sonra incek mi inmicek mi hic bi haber yok sirketten de bekliom gelcek die bi yandn cok umutlanmak istemiyorum ama zaren normalde 15gun once incekti:5: neyseki internet istedi oyle gorusebilioz biraz birz ama cok ozledim. Belirsizlik cok bunaltici:54:

daha dün gece yada bir önceki gece konuştuk sürprizleri güzel ve kötü olanları :1:
çok şükür benim sürprizim çook güzel hayırlısıyla 3 ağustos gece yarısından sonra aşkımla koyun koyuna uyuyacağız :38:
hiç beklemiyordum eşim şirketle giderken 4 aydan fazla kalmam gemide demiş onlarda bunu not edip kontrat bitiminde biletini göndermişler
ben çok sevindim hemde çooookkk... ama eşim kendisine saygısızlık yapıldığını düşünüyor bana sormalılardı diyor şirketi aramış onlarda sen gitmek için nerdeyse 1 ay bekledin gemideki ç.başının inmesi için kızdın benim durumumda kimse olmasın dedin bizde tamam dedik senin istediğini yaptık istemezsen 10-15 güne başka bir gemiye gönderelim demişler :19:

Amin canım.. Benim en çok üzüldüğüm ikimiz de özlediğimiz için birbirimizi kırıyoruz bazen.. Sonrasında her ikimiz de pişman oluyoruz tabi :17: ama ne yazık ki bunun tek nedeni özlem..
Ama özlemek de güzel, sevgiyi değeri pekiştiriyor :21: Ama ben bu defa daha da biz umutla bekliyorum, bu kontrat bitsin, bir adım daha yakınlaşacağız beraber olmaya :32:

evet canım haklsıın herşey özlem yüzünden ama en azından siz de bunun farkındasınız:)

ne güzel nişan yapıcaksınız sanırım Allah tamamına erdirsin darısı başıma inş :):17:

daha dün gece yada bir önceki gece konuştuk sürprizleri güzel ve kötü olanları :1:
çok şükür benim sürprizim çook güzel hayırlısıyla 3 ağustos gece yarısından sonra aşkımla koyun koyuna uyuyacağız :38:
hiç beklemiyordum eşim şirketle giderken 4 aydan fazla kalmam gemide demiş onlarda bunu not edip kontrat bitiminde biletini göndermişler
ben çok sevindim hemde çooookkk... ama eşim kendisine saygısızlık yapıldığını düşünüyor bana sormalılardı diyor şirketi aramış onlarda sen gitmek için nerdeyse 1 ay bekledin gemideki ç.başının inmesi için kızdın benim durumumda kimse olmasın dedin bizde tamam dedik senin istediğini yaptık istemezsen 10-15 güne başka bir gemiye gönderelim demişler :19:

ablacım benim için demiştin güzel süprizler olsun diye sanada olmuş ne kadar güzel çok sevindim inş hep böyle güzel süprizler hayatınızda yer bulur:)):nazar::46:

güzel bir süprizde benim için oldu:) dün görüşemedik diye üzülürken bugün 1 ay görüşebileceğimizi öğrendim ve kameradan aşkımı görebildim saatlerce çok mutluyum Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inş:)

açıktalarmış ama kıyıya yakınlarmış ara ara tel çekmeyebiliyormuş... 1 ay aynı yerde kalıcaklarmış yükleme için.. aşkımda 1 aylık internet almış görüşebilelim diye dünyalar benim oldu :17::nazar::16:çok şükür Allahıma

Son düzenleme:
evet canım haklsıın herşey özlem yüzünden ama en azından siz de bunun farkındasınız:)

ne güzel nişan yapıcaksınız sanırım Allah tamamına erdirsin darısı başıma inş :):17:

Amin canım darısı başına.. Umarım en hayırlı zamanda olur.. Mutluyum ama bazen de hüzünleniyorum.. Takılara, giyeceğimiz kıyafetlere hep kendi kendime bakıyor olmak hüzünlendiriyor beni.. Keşke o da olsaydı birlikte baksaydık diye de geçirmiyor değilim içimden.. :2:Ama daha önceki yazılarda arkadaşlarımızın da belirttiği üzere hem kadın hem erkeğiz.. İki kişilik ama tek başıma yaşamayı öğrenmem lazım...:31:

Çooook sevindim.. Babası prensesine kavuşuyor demek :48: Ne güzel..
Ama cidden bence de sormaları gerekirdi en azından, eşiniz haklı bu konuda ama yine de sonuç güzel ya mühim olan o :34:

güzel bir süprizde benim için oldu:) dün görüşemedik diye üzülürken bugün 1 ay görüşebileceğimizi öğrendim ve kameradan aşkımı görebildim saatlerce çok mutluyum Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inş:)

açıktalarmış ama kıyıya yakınlarmış ara ara tel çekmeyebiliyormuş... 1 ay aynı yerde kalıcaklarmış yükleme için.. aşkımda 1 aylık internet almış görüşebilelim diye dünyalar benim oldu :17::nazar::16:çok şükür Allahıma

Süper süper süperrrrrr.. Bu gece iyi haberler var topikte çok mutlu oldum hepinizin adına da :52:
Bizim internet yok.. Gemi maili, uydu telefonu şeklinde idare etmekteyiz..:31:

Back