• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ilşki taze ama , özlem mahveder insanı :(

erfa canım sen neresinden bakmak istersen orasını görürsün önemli olan senin bakış açın
çok fazla fedakarlık gerektiren bir görev bizimkisi
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin
eğer birlikte olduğun insanın işi tipi yada ne bileyim başka başka şeyleri takılırsan takılı kalırsın
tüm benliğinle herşeyiyle karşındakini kabul edebilirsen evlen

Ayrılık vaktı bızım ıcın de geldı cattı ne yazıkkı!
eşim burdayken yanımdayken hıc gıtmeyecekmıs gıbı gelıyo ama zaman ne cabuk gecıyor yaa
Bende gıdecektım hemen onunla ama lanet olsun pasaportuma hala gelmedı. 22 hazıranda basvurdum ama hala ses yok ankaraya sordurdum 15 une kadar gelıcek dıyo. esımde ben gıdeyım senı bır sonrakı sefere alayım dedı ama ne bılkım ıns gıdebılırım. Ekım ayının ortasına kadar onunla olmak cok guzel olurdu. ınsss nasıp olur tekrar...

sızler nasılsınız?hatunkvn denızk gost :) kaptanıncarısı ve dıger adını suan hatırlayamadıklarım nasılınız canlarım?

canım benim ben bu aralar buralardayım evin işleri halloldu çok şükür ufak eksiklikler var ama zamanla halledeceğim inşallah kasmıyorum artık :19:
ahhh ayrılık ahh...
öncelikle allah kavuştursun bilmemmi zaman nasılda geçip gidiyor ama çalışırlarken sanki zaman dura kalka ilerliyor:37:
keşke gidebilseydin canım ama kısmet işte olsun geç olsunda güç olmasın bidahaki sefere gidersin inşallah
kuzum artık büyüyor 16 aylık oldu babası gelinceye kadar 18 aylık tekrar gidene kadar 20 aylık yani inşallah bizde eşim gelipte dönerken düşünüyoruz hayırlısı inşallah:21:

Valla en son 31 deydim, oyun bölümünde doldurmaya çalışıyorum 100'e :18:

2. kaptanlığını yeni aldığı için, diğer çalıştığı 2 şirket de bu sefer için 1 kontrat daha 3. olarak gönderecekti.. Tek nedeni nişanlanacağımız için maddiyat ne yazık ki.. Yoksa o da memnundu şirketten.. Ama bu şirkette ehliyetini aldıktan hemen sonra 2. olarak gönderdiler işte...:44:

Bi de bu şirket Gas Master.. Yeni bir şirketmiş..

benim eşimde ilk ç.başı gitti eski firması yine 2. göndermeyi teklif etti ilerleyen zamanda ç.başı inince gemiden sen geçersin dedi ama eşim istemedi daha öncelerde çalıştığı başka bir şirketle ç.başı olarak başladı tecrübe istiyorlar ama tecrübe kazanması için fırsat vermiyorlar rabbim hepsini hayırlısıyla evlerine kavuştursun sağlıkla inşallah
anketler var oradanda doldurabilirsin msj hakkını

benim eşimde ilk ç.başı gitti eski firması yine 2. göndermeyi teklif etti ilerleyen zamanda ç.başı inince gemiden sen geçersin dedi ama eşim istemedi daha öncelerde çalıştığı başka bir şirketle ç.başı olarak başladı tecrübe istiyorlar ama tecrübe kazanması için fırsat vermiyorlar rabbim hepsini hayırlısıyla evlerine kavuştursun sağlıkla inşallah
anketler var oradanda doldurabilirsin msj hakkını

Evet deneyim istiyorlar da hepsi deneyim isteyince nerden kazanacaklar deneyimi onu hiç düşünmüyorlar.. Rahatmış ama ilk defa LPG taşıyor nasıl olacağını o da bilmiyordu giderken ama sevindim iyi olmasına.. Sağolsun her gün arar ama epey fatura ödeyeceğiz gibi görünüyor uydu tlf olduğu için :25:Ama napalım..
İnşallah zaman çabuk geçer hepimiz için de bir an önce kavuşuruz.. Bu arada normalde çalışıyor muydun anne olmadan önce yani? Ofiste gündüz vakit geçiyor da akşamları zor geliyor bana...

erfa canım sen neresinden bakmak istersen orasını görürsün önemli olan senin bakış açın
çok fazla fedakarlık gerektiren bir görev bizimkisi
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin
eğer birlikte olduğun insanın işi tipi yada ne bileyim başka başka şeyleri takılırsan takılı kalırsın
tüm benliğinle herşeyiyle karşındakini kabul edebilirsen evlen

onu sevdiğim için ayrı kalmak ıstemıyorum zaten , bide bir sorum daha olcaktı görev bitip gelınce maksimum ne kadar durabılıyo sızınkıler?
ha bide ayy kızlar görümcemle başım dertte diye bir topic olsa ne iyi olurdu :D

onu sevdiğim için ayrı kalmak ıstemıyorum zaten , bide bir sorum daha olcaktı görev bitip gelınce maksimum ne kadar durabılıyo sızınkıler?
ha bide ayy kızlar görümcemle başım dertte diye bir topic olsa ne iyi olurdu :D

süpermiş o topiğide sen aç canım bir derdim var diye bölüm var oraya yeni konu aç görümcemle başım dertte diye bende gelip bişeyler anlatayım :1:
görev bitip derken bizimkilerin çalışma şekli genelde kontrat usulü yani 3+1, 4+1,6+1;9+1 benim eşim şu an 4+1 çalışıyor kimyasal tankerde yakıt taşıyorlar 4 ay çalışıp 1 ay izin parası yada kontrat parası alıyo izne ayrıldıktan sonrada ne zaman isterse o zaman gidiyo tekrar ama burdayken maaş falan yok biriktirdiklerimiz bitene kadar burda sayılır :38: sanırım sizde kontrat değil görevler var göreve gittiğinde duruma göre kalıyolar 3 ay 5 ay yada 10-15 gün artık duruma göre görev başına ikramiye ve maaş alıyolar onlar görev dışındada sabit bir maaşa çalışıyorlar :8:

Evet deneyim istiyorlar da hepsi deneyim isteyince nerden kazanacaklar deneyimi onu hiç düşünmüyorlar.. Rahatmış ama ilk defa LPG taşıyor nasıl olacağını o da bilmiyordu giderken ama sevindim iyi olmasına.. Sağolsun her gün arar ama epey fatura ödeyeceğiz gibi görünüyor uydu tlf olduğu için :25:Ama napalım..
İnşallah zaman çabuk geçer hepimiz için de bir an önce kavuşuruz.. Bu arada normalde çalışıyor muydun anne olmadan önce yani? Ofiste gündüz vakit geçiyor da akşamları zor geliyor bana...

zaten bu tlf faturaları bitiriyor artık biz çözümler bulduk ortalama 200-250 yeterli geliyo görüşmemiz için ama tlf sürekli çektiği için rahatız öbür türlü sefer uzak yol olsa mecburen uydu tlf gerekecek o zamanda bütçe açılacak :19: inşallah çabuk geçer 4 ay geçti gitti artık son 2 ay diyoruz hep ama tabi şirket ne zaman ne yapar belli olmaz genelde değişimler sıkıntılı oluyor 1 aydır inecekler var ama hala gelen giden yok :20:

Sevdiceğimi yarın gönderiyorum... hem valiz hazırlıyoruz hem de üniformalarını ütülüyorum :(((

offf offff...

ne desem boş biliyorum canım allah hayırlısıyla gidip gelmek kısmet etsin sonrada sende git inşallah:16:

amin.evet yeni sayılırım bende sevgilim 3,çarkçı:))

daha önce hiç konuşmadık sanıyorum ondan sordum yenimisin diye

merhaba ben bu topiği yeni gördüm ve çok sevindim kendimle aynı durumda olan insanlarla konuşmaya ihtiyacım vardı .bende kaptan eşiyim ve iki yıllık evliyiz onbir aylık bebeğimiz var .benimle aynı durumda olanlarla konuşmayı çok isterim .:3:

merhaba ben bu topiği yeni gördüm ve çok sevindim kendimle aynı durumda olan insanlarla konuşmaya ihtiyacım vardı .bende kaptan eşiyim ve iki yıllık evliyiz onbir aylık bebeğimiz var .benimle aynı durumda olanlarla konuşmayı çok isterim .:3:

Maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu, Uzun ömürlü olsun :46: Ben henüz kaptan eşi değilim ama adayıyım diyebiliriz, üniversite hayatımız da dahil 7 yıllık beraberlikten sonra inşallah bu kontrat sonu nişanımız var :16:

hoşbulduk cnm bu arada allah tamamına erdirsin inşallah kaptan eşi olmak hem çok güzel hemde çok zor nişanlıyken bu kadar zor olucağını düşünmemiştim ama bebek de olunca çok zor oluyo.

hoşgeldin canım , hepimiz aynı dertteyız bekliyoruz, özlüyoruz , sabır diyoruz günler geçiyo :)

Back