- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.861
benim zaman kavramım çok değişti artık zamanı hissedemiyorum9 ay olunca gideli geri sayımdayız artık bakalm bir aksilik çıkmazsa hayırlısıyla 8- 9 güne gelecek azıcık kaldı ama bu kdr zaman geçtikten sonra bu bi kaç gün gözümde büyüyo
öncelikle hoşgelmişsin aramıza 9 ay çok uzun zaman allah güç sabır versin tüm bekleyenlere bizim 4 ayımız biti kontrat 4 ay ama bu defa 2 ay daha çalışması gerek hayırlısı olur inşallah öyle çok özledimki ama benim özlemim prensesiminkinden önemli değil yavrum bilgisayar görüyo baba baba telefon görüyo baba baba ne yapsın ancak oralarda görüyo babasını bir an önce bitsin artık geçsin zaman kavuşalım hepimizde
Bende incek diye beklerken haber geldi 25 gun demirde kalcklarmis avustralyadalar tanker bu iste tahliye icin o zmn uygunmus anca ama o gemi bos olsaydi o sirket napar eder bu kdr sure demirde birakmazdi ee tanker yuklu sirket parasini alio onlara hava hos valla dondugunde 10,5 ay olms olckcocuk konusu cok zor biz evli degiliz ama nassi duskun cocuklara evlenince yapalim hemen diyo kendi ztn dayanamaz ki hasretini birakir denizi fln birinci kaptanligi alsin turkiyede calismaya baslasin en azindn o zmn cocuk diyorum simdide kurtaj fln yasaklaninca oh canimada degsin kacisin yok olursa da diyo saskin ya hasreti daha buyucek daha zorlasck halbuki:44:
herşeyin hayırlısı 9 ay beklemişken tam kavuşacağız derken böyle mecburiyetler olunca insanın canı daha çok sıkılıyortankerlerde kontratlar 3 yada 4 ay neden bu kadar çok kaldıki denizde eşim asla kalmaz kontrat biter iner gemiden en az 2 ay kalır burda sonra tekrar gider son seferlerde izinleri dahada abarttık çünkü hamileyken 6 ay kaldı doğumdan sonra gitti 5 ay çalıştı 5 ay izin yaptı işte son gitti 4 ay oldu ama gelmemesi gerek yeni eve geçtim ve bütün eşyaları yeniledim masraf çok olunca izin parası kalmadı
8 yıllık evliyiz ilk zamanlar istemedik çocuk bu sıkıntıları yaşayacağımızı bildiğim için ama bi zaman sonra istiyosun çok zor yani şu hayatta hiç birşeyi yaparken zorlanmadım tek başına herşeyi hallettim ama kızımı tek başına büyütmek çok zor oldu çok zorlanıyorum anne diye değil baba diye ağlıyor her an aklında baba baba ve bu beni çok huzursuz ediyor inşallah sizde hayırlısıyla önce evlenirsiniz sonra da zamanı geldiğinde alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Hoşbulduk :) Bizim de kontrat bittikten sonra nişan olacak inşallah bi aksilik olmazsa diyorum tabi.. 4-5 ay sonra diyelim.. Sonra bir kontrat daha atıp yaza doğru düğün planlıyoruz.. Umarım planladığımız gibi olur herşey.. Beklemek çok zor, 7 yıldır bekliyoruz çünkü.. Ama bu defa daha umutlu bir bekleyiş var işte, bu seferin sonunda resmi bir adım atılacak çünkü :) Daha yeni gitti ama, zaman çabuk geçsin...
Canim 3.kaptan erkek arkadasim yeni bi yasa cikiyo yukselmek icin24aydn 36aya cokiyo sure buna takilmamak icin boyle uzun kaldi normalde6aylik kontrat yapiodu gecen sefer erken cektiler personeli komple yabanci yaptilar bu kdr uzun kalma nedeni de bu yoksa 7 7 yapcakti iki seferide dieri4 ay surunce mecburen boyle kaldi cocuk tek basina gercekten zor canim Allah kolaylik versin diyorum dileklerin icin de tesekkur ediyorum
merhaba...uzun zamandır bakamadım sayfaya( nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ben yine yanlızım.. Atama sonuçlarını bekliyorum öyle... elim telefonda bir yandan telefon bekliyorum o da hiç çalmıyor:) öyle işte ...
bende daha yenı uye oldum , hatta bu topic için üye oldum bile denebilir, az önce ki mesajıma cevap verıp bu konumda olan bayanlarımız bana yardımcı olurlarsa sevınırım :)
bende daha yenı uye oldum , hatta bu topic için üye oldum bile denebilir, az önce ki mesajıma cevap verıp bu konumda olan bayanlarımız bana yardımcı olurlarsa sevınırım :)
slm aysesi hoşgelmişsin ben samsundayım hangi şirketki 3-4 günde evde oluyor ne güzelmiş benim eşim ç.başı portekiz azor adalarında şimdi gemi adalar arasında çalışıyo 4 ayımız bitti dün ama sanırım 2 ay daha çalışması gerek[/QUOTE
teşekkür ederim rusyaya gidiyor geliyor 18 saat sadece.gidip gelme en fazla 3 yada 4 gün.senin ki neden 6 ay ki.yakın yol bulsun.sen nerede oturuyon samsunda ben limanın orda.
Yazdıklarım gitmiş... Muhtemelen sizinkiler de...
Hatırlamıyorum ama birisi nişanlısıyla gemiye çıkmaktan bahsediyordu.. Valla benim de işim olmasa, yeni ofis açmamış olsam, süren davalarım olmasa (avukatım da) ben de giderdim kesin!!! Keşke öyle bir şansım olsa..
Çok uzun kalıyorlar yazmıştı bir arkadaş da.. Özel sektörün şu avantajı var sadece istediği zaman çıkıp istediği zaman inebiliyor, ancak limana yanaşma konusunda 1-2 haftalık sarkmalar olabilir yine de. Yabancı bayraklı gemi çünkü.. Yine de benimkisi 4 aylık kontrat yapar 2 ay Türkiye'de kalır genelde.. Sebebi de 4 ay sonunda 1 maaş ikramiye olması
Ama sanırım ki bundan sonra Türkiye'de kalabildiği kadar kalır, taaa ki parası bitene dek
imkanın olduğu zaman mutlaka gidip o ortamı görmelisin o zaman eşlerimizi çok daha iyi anlayabiliriz ne kadar yanlız ve kimsesiz olduklarını
bizde aynen dediğin gibi 4 ay çalışır parası bitene kadarda karada kalırdı ama artık prensesimiz var sorumluluklarımız arttı
Allah bağışlasın, uzun ömürlü olsun inşallah.. Bu kontratta telefon sıkıntımız var ne yazıkki, seferleri uzun 10-12 gün arası açık denizde olduğu için uydu telefonuyla görüşüyoruz o da biliyorsundur çok kötü, ses 5 sn gecikmeli gelip gidiyor bekliyorsun falan..Ama mail atıyoruz sürekli, en azından iletişim kurabiliyoruz, ona şükür... Ben cidden 1 defacık da olsa gidip onunla yaşamak istiyorum, umarım olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?