- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.821
gemi limanda 3 gün bekleyecekti o arada eve geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız geçicek bır 6ayın daha ılk gununden herkeslere selammmm...çokkkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmm evlendikden snr ilk kez 6ay ayrı kalıcaz...
oncelıkle allah kavustursun bnmde esım kaptan gıdelı 3.5ay oldu kaldı 2.5ay esımde ılk gıttınde zordu fakat sımdı alıstım sende zamanla alısırsın cnm
yalnız geçicek bır 6ayın daha ılk gununden herkeslere selammmm...çokkkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmm evlendikden snr ilk kez 6ay ayrı kalıcaz...
o acıl cagırıslarda benı cıleden cıkartıo ne kdrlıgına gıttıkıkızlar ben tatil valizi hazırlarken eşimi gemiye çağırdılar ve gemiye gitti ne psikoloji kaldı ne başka bişey .eşim kaldırma kıyafetleri gidicez gelınce dedı ama kısmet.allah hepimizin yardımcısı olsun
canlarrr,,,biz artık nişanlıyıızzzzzzzzzz
canlar eşimin çalışstığı gemi anıdan satıldı ve hiç beklemediğim anda eşim geldi bu yaz tatil yok derken bide 2 hafta tatil yaptık super geldi.
hiç planda olmayınca çok daha iyi oldu sevindik.2 hafta gözacıp kapayıncaya geçti ve gene kocacım denizde ve tunusa gidiyor bakalım kaç gun çekmicek teli (( sabahtan beride marinetraf. gözükmüyor inşallah yarın görürüm.
eskiden gidişlere zamanla alışırım herhalde diyordum ama her gidişi bir öncekinden daha zor gelmeye başladı.alışamiyorum zaman geçsin hemen sadece kocamla oldugum zamanlar geçmek bilmesin onsuzken zaman aksın gitsin istiyorum ...offffffff
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz.
canım geçen sene de bizde benzer bi durum oldu ben ailevi problemler yüzünden kötü bi dönem geçiriyordum erkek arkadaşımın geliş tarihi ekim gibi olacaktı bi yandan çalışmaya başlamıştım bi yandan okul başlayacaktı ve şehirlerimz farklıydı ben kafayı yiyiyordum nasıl görüşcez etcez derken ayrılma noktasına gelmiştik artık lakin personeli değiştirme kararı almış şirket ve tüm personeli hintli yaptılar türkler indi ve o kdr güzel bir zamana denk geldiki nerdeyse her gün görüşebildik ve çok şükür mutluyuz beraberiz hiç bozulmasın inşallah o zaman 4 ay kalmıştı çok zor geçmişti problemli bi dönemdi şimdi 9 ayı geride bıraktık ayrı ama ufak tefek arada illaki oluyo ama hiç öyle kötü bi zamanımız olmadı zaman öyle böyle aktı geçti artık geri sayımdayız çok uzun bi ara oldu ama şu son günler geçmiyo bi türlü
bu arada marinetrafficde gemi ilk zamanlar yoktu sonra bi vardı sonra yok oldu
canım geçen sene de bizde benzer bi durum oldu ben ailevi problemler yüzünden kötü bi dönem geçiriyordum erkek arkadaşımın geliş tarihi ekim gibi olacaktı bi yandan çalışmaya başlamıştım bi yandan okul başlayacaktı ve şehirlerimz farklıydı ben kafayı yiyiyordum nasıl görüşcez etcez derken ayrılma noktasına gelmiştik artık lakin personeli değiştirme kararı almış şirket ve tüm personeli hintli yaptılar türkler indi ve o kdr güzel bir zamana denk geldiki nerdeyse her gün görüşebildik ve çok şükür mutluyuz beraberiz hiç bozulmasın inşallah o zaman 4 ay kalmıştı çok zor geçmişti problemli bi dönemdi şimdi 9 ayı geride bıraktık ayrı ama ufak tefek arada illaki oluyo ama hiç öyle kötü bi zamanımız olmadı zaman öyle böyle aktı geçti artık geri sayımdayız çok uzun bi ara oldu ama şu son günler geçmiyo bi türlü
bu arada marinetrafficde gemi ilk zamanlar yoktu sonra bi vardı sonra yok oldu
ee nerdesiniz deniz ci beylerin eşleri
ewet ya topic çok boş olmaz böyle hareket katalım biraz hadi gelin kızlarrr