Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çalışmıyorum ben samsun dayım.önceden çalıştım ama şimdi düşünmüyorum:)sen?

benimkide 2.kaptan.karadeniz çalışıyor ama yakın yol çalışıyor.4 günde bazen 3 günde evde oluyor..

ohh ne güzel yaa darısı başıma öyle bir gemi inşallah ne güzel oluyordur.yakın seferler iyi oluyor gecen sene nişanlıken öyle oluyordu 10 gunde bir görüşüyorduk.
sen napıyorsun çalışıyormusun hangi şehirdesin

çalışmıyorum ben samsun dayım.önceden çalıştım ama şimdi düşünmüyorum:)sen?

ay samsundaydan daha da güzel liman var ohhh.maşallah hep böyle devam eder inşallah seferleri.
biz istanbuldayız canım.ben yeni işten ayrıldım kpss çalışıyorum kazanırsam inşalllahhhhhh devlet memuru olucam kazanamazsam iş arıcam.evde oturamıyorum koca da yok daral basıyoooo :)))
aslında istanbulda yada aynı şehirde olan denizci eşleri buluşsak mesela siz samsundakilerle biz istanbuldakılerle supr olmaz mı kızlarrr ne dersiniz

valla bence süper olurda samsundan yok heralde kimse.arkadas olurduk ne güzel.daha iyi anlardık birbirimizi.soruyorlar şimdi diyorlar ki eşin ne iiş yapıyor kaptan diyorum aaa ali kaptan her limanda vardır birisi diyor.ben de kişi kendinden bilir işi diyorum suratlarına.valla varya eşime güveniyorum.cokta seviyorum tozda kondurtmam.ben 1 sene yolculuk yaptım eşimle liman sehre 1 saatten fazla zaten.şehre kimse gitmek istemiyor bile.

bence olur okuyan arkdaşlar herkes şehirleriniz yazsın ayarlayalım toplaşalım dediğin gibi daha iyi destek oluruz birbirimize
zaten canım güven olmasssa bu meslekte evlilik yürümez hem onların bize hem bizim onlara güven sonsuz olmalı.benim hiç aklım kalmıyor tabiki her liman mumkun mu .
dediğin gibi şehirler genelde uzak oluyor.zaten akdenız arap ülkerinde çıkmak bile istemiyorlar hırsızlar vs.olaylar çok oldugundan ki eşim yurtdışında çıkmak istemiyor kı tr ye gemi geldiğinde çıksın diye.kaç yıllık evlisiniz yanlız mı kalıyorsun çocuk var mi

2.yılım bitecek ağustosta.cocuk ta daha yeni 1.5 aylık inşallah allah bağışlarsa bana.bende güveniyorum aklımda kalmıyor.ne güzel olurdu ya toplanırdık otururduk sohbet ederdik.günler yapardık valla çok isterdim.ama eşler birbirlerini tanıyormu acaba.benim eşim coğu kaptanı tanıyor.

hangi okuldan mezun eşiniz.karamirselden mezun bizim ki.

ay maşallah canım allah bağışlasın sağlıklı doğumlar olsun inşallah.bizde 13 aylık evliyiz.bizde bebek istiyoruz tabi kocayı görürsek olur inşallah :)))
bencede toplanırız super olur canım.bilmem ki tanır mı piyasa geniş aslında tanıdıklarının coğunu bende tanıyorum ama samsunda tanıdığı bir tek eski stajeri var .

ben yalnız kalıyorum evet görüşürüz daha sonra inşallah bende üptüm iyi aksamlar

he eşin tunus yani mısıra calışıyorsa eşinin gemisi nerden kalkıyor.sen neden istanbuldasın ki

canım eşimin dediğim gibi eski firması gemiyi sattı o yuzden eşimde başka firma ile anlaştı yanı bu yeni bir firma ilk kez bu sefer.romanyadan çıktı gemi istanbuldan katıldı şimdi tunusta.dönüşü gene karadenız romanya falan olacak sanırım.
bizim ailelerimizinde yaşadığı şehir istanbul ondan burdayım yanı senin gibi samsuna falan gelmiyor karadenız dediğim yurtdışı karadeniz.
sen yanlız mı yaşıyorsun.
buarada kardeşim gelecek yemek hazırlamam lazım ben çıkıyorum .öpüyorum seni

ahh canım ahh bizde geri sayıma başlasak.9 ay çok uzun be canım allah hepimize kolaylık versin sabır versin inşallah.amin
canım aynen benimde 9 ayı geçti tam geri sayım yapıyoruz bi sürpriz çıkıyo yer olmadığı için 18inde demir atacaklar 6 agustosta yanaşcaklarımış malesef hiç bişi belli olmuyor ve 6 agustos yanaşma bakalım ne zamn inecek ve avustralya da genel dünya çalışıyo bu seferde avrupa bile görmedi afrika çin avustralya abd hongkong bu aralarda

samsunda calışan yokmu ya:)allaha şükür benimki yakın yola gidiyor.3 yada 4 günde evde oluyor.

bi kaç sene sonra ancak türkiyeye geçebilcek benm erkek arkadaşm bakalm ya da devam eder bende çıkarım onla süvari olsunda

bi kaç sene sonra ancak türkiyeye geçebilcek benm erkek arkadaşm bakalm ya da devam eder bende çıkarım onla süvari olsunda

ayy evet senınkı artık bencede yakın yola dönsün.eşimle tanışmadan once hep uzak çalışıyormuş amerika falan.
ama ben dedim uzak yol çalışma yakın olsun az olsun kocamı göriyim arada dedim.şimdi yakın yol çalıştı hep ilk kez bu kdr uzağa gitti gerçi tunusta çok uzak sayılmaz ama genede uzak 4 gun suruyor yol.
ee sizin nişan ne zaman

ayy evet senınkı artık bencede yakın yola dönsün.eşimle tanışmadan once hep uzak çalışıyormuş amerika falan.
ama ben dedim uzak yol çalışma yakın olsun az olsun kocamı göriyim arada dedim.şimdi yakın yol çalıştı hep ilk kez bu kdr uzağa gitti gerçi tunusta çok uzak sayılmaz ama genede uzak 4 gun suruyor yol.
ee sizin nişan ne zaman.
buarada sen hangi şehirdesin

samsunda calışan yokmu ya:)allaha şükür benimki yakın yola gidiyor.3 yada 4 günde evde oluyor.

slm aysesi hoşgelmişsin ben samsundayım hangi şirketki 3-4 günde evde oluyor ne güzelmiş benim eşim ç.başı portekiz azor adalarında şimdi gemi adalar arasında çalışıyo 4 ayımız bitti dün ama sanırım 2 ay daha çalışması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…