- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.881
öncelikle hoşgeldin benim eşimde özel sektörde olduğu için net bişey diyemeyeceğim ama ikisininde iyi ve kötü yanları var sanırım mesela bizde istemediğ sevmediği zaman çalışmak zorunda değil bir sürü şirket birsürü gemi var istersek gemiye gidebiliyoruz ama askeriyede yok ve hatta bi arkadaş anlatmıştı tlf bile yasak olduğunu biz tlf yada internet çektiğinde sıkıntısızca görüşebiliyoruz sorun olmuyor tabi bütün bunlar rütbe ve çalışma şekline göre değişir her ikisindede
daha başka bilgisi olanlarda yazarlar sanırım
erkek arkadaşın mı deniz astsubayı detayları ondanda öğrenebilirsin
deniz astsubayının eşi olmak zor mu ?
hoşgeldin aramıza inşallah kontratınız çabucak biterde hayırlısıyla nişanlanırsınız
amaann deli oluyorum şu yeni çıkan yasalara yükselmesinler diye ellerinden geleni yapıyolar allah yardımcınız olsun bizde ne sıkıntılar çektik çok şükür bitti kurslar sınavlar bitti derken yine var tabiki ama eskisi gibi uzun kurslar ve zor sınavlar kalmadı yeni bi yasa çıkarmazlarsa
canım benim hayırlısıyla sonuçların gelir inşallah allah gönlüne göre versinçalar elbet her gecenin bir sabahı var
evet bız gıdemıyomusuz gemiye ama telefon ve ınternet yasak değilmiş, erkek arkadasım anlatıyo bana ama gözüm korkmasın dıye herseyın ıyı tarafını anlatıyor :) ben diğer konularıda ogrenmek ıcın mesaj attım ama kmse cvp vermıyo
evet bız gıdemıyomusuz gemiye ama telefon ve ınternet yasak değilmiş, erkek arkadasım anlatıyo bana ama gözüm korkmasın dıye herseyın ıyı tarafını anlatıyor :) ben diğer konularıda ogrenmek ıcın mesaj attım ama kmse cvp vermıyo
evet canım zor yurt dışı görevleri yurt içi seyirleri nöbetlerbir buçuk aylık evliyim toplasan 15 gün evimizde durabildik 1 aydır ailemin yanındayım hala sevgiliymişiz gibi geliyor
şu sıralar yeni arkadaşlar var genel olarak topikte eee tabi yaz tatil herkes biyerlerde mutlaka bi gören olur msjını merak ettiklerini öğrenirsin inşallah
eğer sevdiğin adam bu işe gönül vermişse yapacak bişey yok onların işleri ne kadar zorsa bizimkide bi okadar zor güçlü olmak zorundasın her işini kendin yapabiliyor olman gerek yoksa eşin yokken ya hep ailenle kalırsın ya yapılacak işleri yapamaz hep başkalarını beklemek zorunda olursun evinin hem erkeği hem kadınısındır her işten azbuçuk anlaman gerek yada anlamaya çabalaman gerek
en nihayetinde çok zor işimiz çok zor
iş çok zor da napalım bayanlar, onlar denize aşık biz onlara... :)
ben bizzat cevap vereyim sormak istediğin bişey varsa.ben kendim gemiyle 1 sene kadar yolculuk yaptım eşimle.çok zevkliiii:)tavsiye ederim.ama uzak yok kaptanını tavsiye etmem.benim eşimde uzak yol kaptanı ama evlendiğimden beri hiç allaha şükür uzak yola gitmedi.yakın yolda iş bulursa evlenin bence.zarar etmezsiniz:)
yapacak bişey yok sonuçta olduğu gibi kabul edeceksen birini mantıkla değil aşkla düşünürsen hemen evet dersin evliliğe
gerçi ben hem aşkla hem mantıkla düşünmüştüm daha ne olsun karışan görüşen yok canım ister giderim canım ister gelirim yemek nerde diyen yok ütüler yapılmamış diyen yok herşey senin keyfine zevkine kalmış olması mükemmel dedim eşimde harika bir insan allah başımdan eksik etmesin aşk sevgi her daim devam ediyor kimde görülmüş 8 yıllık evliliğin ardından hala büyük aşk devam etsin heyecan sürsün elin ayağın titresin rabbime çok şükür her gece evde olupta sırt sırta yatmaktansa bu şekilde çok daha iyi
Ayyyy nolur biz de öyle olalım.. Bu kadar yıldan sonra hala olabiliyorsa eğer ben varım herşeyeAman nazar değmesin bu arada size
yapacak bişey yok sonuçta olduğu gibi kabul edeceksen birini mantıkla değil aşkla düşünürsen hemen evet dersin evliliğe
gerçi ben hem aşkla hem mantıkla düşünmüştüm daha ne olsun karışan görüşen yok canım ister giderim canım ister gelirim yemek nerde diyen yok ütüler yapılmamış diyen yok herşey senin keyfine zevkine kalmış olması mükemmel dedim eşimde harika bir insan allah başımdan eksik etmesin aşk sevgi her daim devam ediyor kimde görülmüş 8 yıllık evliliğin ardından hala büyük aşk devam etsin heyecan sürsün elin ayağın titresin rabbime çok şükür her gece evde olupta sırt sırta yatmaktansa bu şekilde çok daha iyi
gerçekten mi yaa senın adına çok sevındım, umarım bızmde boyle bır evlılığımız olur. gercı evlılık aşkı olduruyo diyolar ama sızde pek gecerlı değil galiba
hoş geldin canım bende yeniyim burdabenim erkek arkadaşım sivil tankerde çıkıyo gemiye ama asker tanıdığım vardı oğlu da babasının izinden gitti ama bizimkinden daha rahat görüşüyorlar tabi görev yeri konumu vs bunlar önemlidir detaylı bilmiyorum elbet vardır arkadaşlar bilen
çok teşekkür ederim sadece benim değil denize gönül vermiş erkeklerle olan çoğu kadın benim gibi düşünüyor bu gerçek biz ne evliyiz nede sevgili ikisi arasında gidip geliyor ilişkimiz o yüzden her daim taze
dukkha özel msj için sınır ne kadar
bende sorayım bu defa hangi şirkette çalışyor peki çünkü dünya genel beşiktaş iyi firmalar neden ayrıldıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?