Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hani iftar vaktine yakın susar ya insan;
yokluğun o denli yakıyor beni!...
söyle burda ne zaman okunur ezan?...
bir yudum su gibi özledim seni...

(denizci sevgilileri, eşleri sayfasından alıntıdır )

evet bız gıdemıyomusuz gemiye ama telefon ve ınternet yasak değilmiş, erkek arkadasım anlatıyo bana ama gözüm korkmasın dıye herseyın ıyı tarafını anlatıyor :) ben diğer konularıda ogrenmek ıcın mesaj attım ama kmse cvp vermıyo

inşş ablacım inşş bakalım inş Allah yüzüme güler belki :)) bu arada prenses nasıl çok öpüyorum onu:)

ben bizzat cevap vereyim sormak istediğin bişey varsa.ben kendim gemiyle 1 sene kadar yolculuk yaptım eşimle.çok zevkliiii:)tavsiye ederim.ama uzak yok kaptanını tavsiye etmem.benim eşimde uzak yol kaptanı ama evlendiğimden beri hiç allaha şükür uzak yola gitmedi.yakın yolda iş bulursa evlenin bence.zarar etmezsiniz:)

şu sıralar yeni arkadaşlar var genel olarak topikte eee tabi yaz tatil herkes biyerlerde mutlaka bi gören olur msjını merak ettiklerini öğrenirsin inşallah
eğer sevdiğin adam bu işe gönül vermişse yapacak bişey yok onların işleri ne kadar zorsa bizimkide bi okadar zor güçlü olmak zorundasın her işini kendin yapabiliyor olman gerek yoksa eşin yokken ya hep ailenle kalırsın ya yapılacak işleri yapamaz hep başkalarını beklemek zorunda olursun evinin hem erkeği hem kadınısındır her işten azbuçuk anlaman gerek yada anlamaya çabalaman gerek
en nihayetinde çok zor işimiz çok zor

evet canım zor yurt dışı görevleri yurt içi seyirleri nöbetler bir buçuk aylık evliyim toplasan 15 gün evimizde durabildik 1 aydır ailemin yanındayım hala sevgiliymişiz gibi geliyor

ayy cok yenıymıssın daha sende hayırlı olsun evliliğin:) bizde bakalım düşünüyoruz ama yalnız kalmak benı cok urkutuyo

iş çok zor da napalım bayanlar, onlar denize aşık biz onlara... :)

iş çok zor da napalım bayanlar, onlar denize aşık biz onlara... :)

yapacak bişey yok sonuçta olduğu gibi kabul edeceksen birini mantıkla değil aşkla düşünürsen hemen evet dersin evliliğe
gerçi ben hem aşkla hem mantıkla düşünmüştüm daha ne olsun karışan görüşen yok canım ister giderim canım ister gelirim yemek nerde diyen yok ütüler yapılmamış diyen yok herşey senin keyfine zevkine kalmış olması mükemmel dedim eşimde harika bir insan allah başımdan eksik etmesin aşk sevgi her daim devam ediyor kimde görülmüş 8 yıllık evliliğin ardından hala büyük aşk devam etsin heyecan sürsün elin ayağın titresin rabbime çok şükür her gece evde olupta sırt sırta yatmaktansa bu şekilde çok daha iyi

biz gemiye gdemiyoruz kı canım.. :S yakın yol olcagınıda pek zannetmıyomuş ama eninde sonunda evlenip evde beklıcem gbıı gelıyor

Ayyyy nolur biz de öyle olalım.. Bu kadar yıldan sonra hala olabiliyorsa eğer ben varım herşeye Aman nazar değmesin bu arada size

Ayyyy nolur biz de öyle olalım.. Bu kadar yıldan sonra hala olabiliyorsa eğer ben varım herşeye Aman nazar değmesin bu arada size

inşallah canım inşallah rabbim herkese nasip etsin :129: tabi bu arada bir tanede prensesimiz var kötü olan kuzuma babasının ona mama ve ciciler almak için para kazanması gerektiğini anlatmak oluyor

gerçekten mi yaa senın adına çok sevındım, umarım bızmde boyle bır evlılığımız olur. gercı evlılık aşkı olduruyo diyolar ama sızde pek gecerlı değil galiba

gerçekten mi yaa senın adına çok sevındım, umarım bızmde boyle bır evlılığımız olur. gercı evlılık aşkı olduruyo diyolar ama sızde pek gecerlı değil galiba

çok teşekkür ederim sadece benim değil denize gönül vermiş erkeklerle olan çoğu kadın benim gibi düşünüyor bu gerçek biz ne evliyiz nede sevgili ikisi arasında gidip geliyor ilişkimiz o yüzden her daim taze

qmerw, daha özel mesaj hakkım olmadığından burdan yazıyorum kusura bakma..

Canım, normalde hep Dünya Denizcilik'te çalışırdı ama bu defa yeni kurulan bi şirkete gitti.. Ama çalışma şartları şimdiye kadarki tüm şirketlerde aynıydı. Beşiktaş'ta da Dünya'da da..
Off 10 ay çok, Allah sabır versin canım.. :18:

dukkha özel msj için sınır ne kadar
bende sorayım bu defa hangi şirkette çalışyor peki çünkü dünya genel beşiktaş iyi firmalar neden ayrıldıki

Valla en son 31 deydim, oyun bölümünde doldurmaya çalışıyorum 100'e :18:

2. kaptanlığını yeni aldığı için, diğer çalıştığı 2 şirket de bu sefer için 1 kontrat daha 3. olarak gönderecekti.. Tek nedeni nişanlanacağımız için maddiyat ne yazık ki.. Yoksa o da memnundu şirketten.. Ama bu şirkette ehliyetini aldıktan hemen sonra 2. olarak gönderdiler işte...:44:

Ayrılık vaktı bızım ıcın de geldı cattı ne yazıkkı!
eşim burdayken yanımdayken hıc gıtmeyecekmıs gıbı gelıyo ama zaman ne cabuk gecıyor yaa
Bende gıdecektım hemen onunla ama lanet olsun pasaportuma hala gelmedı. 22 hazıranda basvurdum ama hala ses yok ankaraya sordurdum 15 une kadar gelıcek dıyo. esımde ben gıdeyım senı bır sonrakı sefere alayım dedı ama ne bılkım ıns gıdebılırım. Ekım ayının ortasına kadar onunla olmak cok guzel olurdu. ınsss nasıp olur tekrar...

sızler nasılsınız?hatunkvn denızk gost :) kaptanıncarısı ve dıger adını suan hatırlayamadıklarım nasılınız canlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…