- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.701
selam canım, evet sonucta ne yapabilirdimki bi şekilde bu olayın üstünü kapattım ama yarın öbür gün olursa en azından aklına gelir kızabileceğim..biraz mecburiyet gibi oldu biraz da onun sorumluluğu gibi, o yuzden daha fazla ses etmedim,
bu arada ailelerimiz tanıştı bizim yakında nişanlanıyoruzzzz:123:
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
denizk canım kolay gelsin sana. Valla ev taşıma işleri çok can sıkıcı, valla Allah kolaylıklar versin sana canım.
gost tebrik ederim seni. Başarılarının devam etmesini diliyorum. Anladın sen.
nesrin canım iyi seyirler sana da. Bizlerin yerine de git valla. Güzelce eğlen...
arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı. okuyorum yazdıklarınızı ama ınanın cvp verecek fırsatı bulamıyorum. hersey o kadar cauk ılerlıyo kı yetısemıyorum yawww:)) sanırım tekrar gemıye gıdecegım. esım burda sımdı 21 mayısta 1 ay olacak ve hazıranda sınavlarım ıtınce ırlıkte gemıye cıkmanın planlarını yapıyorum hayırlısı olsun ıns. sızler nasılsınız? bırsuru yenı arkadas gelmıs buraya ve ayagı sayfayı ıletıyorlar. kader arkadaslarım tekrar hosgeldınız aramıza.burası bızler ıcın bır terapı merkezı adeta. cunku buraya ne yazarsam yazayım benı anlayanlar var. bızı bızden baska anlayan olmaz zaten. meslegımız zor, hayatımızı yalnız gecırmek zor ne yapalım takdırı ılahı. nısanlılık ayrı zor, evlılık ayrı zor, arkadaslık ayrı zor. Allahtan cocuk yok sımdı o zaaman daha zor olur emınım. hayatın yukunu bır basına yuklenmek cok zor ama sevgı ınsana herseyı yaptırıyor. bızler ozelız. cunku saırla ve heyacanla beklıyoruz eslerımızı. gelınce hersey unutuluyyor degıl mı? :))
Canım benim tebrik ederim seni. Çok sevindim, inşallah çok çok çok mutlu olursun. Öpüyorum çok...
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.
sizlerle zaman daha kolay geçicek anlaşılan benide aranıza alınnnnnnn
benim eşimde uzak yol 2.kaptan ve 1 aydır ayrıyızdaha 5 ay var gelmesine 11 aylık evliyiz .
sizler nasıl dayanıyorsunuz ben çok zorlanıyorum evde yanlız kalamıyorum bana yardım edin evde nasıl yanlız kalıyorsunuz korkuyorum ev boş geliyor
hoşgeldinnn:114:
çalışıyor musun? ailen falan yakında mı? biz henuz evli değiliz ama o yokken yalnız kalmıorum hiç zaten calışıorum eve gidiorum arkadaslarım cok ailem var, gecıo zaman ama evlenince belki evde yalnız kalmak beni de sıkcak ama benim sevgilim ben seni bırakmam beraber gitcez dio. yapamam gibi gelıo ama şu da var, insan hayatta herseye alışıyor, belki başta zor gelcek ama sonra güzel yanlarını görmeye baslayacağım
çalışıyordum yeni ayrıldım birde onun vermiş oldugu sıkılmada olabılır ama denizci eşinin çalışması zor oluyor .
izine geliyor benn çalışıyorum aksamdan aksama görüyorum gemi turkıyeye geldiğinde 1 gunluğune olsa eve geliyor ben işteyim işten izin alıp eve gelemiyorum
ama çalışmayınca kocam yokkende sıkılıyorum zaman geçmiyor off bilmiyorum.
ailem 15 dk uzaklıkta kayınvalidem ile aynı sitedeyiz,arkadaşlarımda var.yanlız kalamıyorum aşamadım 1 sene oldu 1 kere bile evde yanlız kalamadım.
ya annemler kalıyor ya ben gidiyorum ya kayınvalidem böylede zor oluyor.
kocamda sende gel benimle diyor ama nasıl yaparım orda bilemiyorum ben çok titiz insanım nasıl olur gemide o yuklerden tozlar gelecek edecek deniz tutarsa kocamın yanında da olmak istiyorum off bilmiyorum ama çok zor bir durum.evlenince anlayacaksın kendi evinizde yanlız onun olmaması çok zor .sevgili oldugunda gene zor geliyor ama bu kadar değildi bir amacın oluyor nişandı evlilikti derken hepsi bitince anlıyorsun birşeyleri.
ama herşeye ragmen çok seviyorum zaten bu sevgi olmasa çekilecek meslek değil yanında olmasada sana uzaktan sevgisini hissettirmese çekilmez.
30 Mayıs ta geliyo bugün 7 gün kaldı :) herşey belli olacak artık
Dün dayanamadım mesaj attım, telinin cektiğini biliyordum. Ne kadar salağım değil mi? Gurur falan kalmadı, yerlerde :) Nasıl geçti yolculuk diye. O da iyi geçti salı günü orda olcaz sen nasılsın yazmış? Bende iyiyim görüşebilecek miyiz dedim o da en son sen benden ayrılmıştın dedi. Bende yüzüze konuşmak istediğimi ne olursa olsun gelince beni arayacağını düşündüğümü yanılıp yanılmadığımı sordum. O da yanılmadın ama beni çok kırdın çok kırılmı :) Bana o kadar yaptıklarından sonra ben hiç kırılmadım çünkü ben taşım :) Bunları söylemedim tabi ona çünkü yine kaçacağını biliyrum. Onu özlediğimi ve görüşmek istediğimi söuledim. Ama şu anda yine kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü; ben bu adamı bu kadar severken ve beni bıraktığı duruma rağmen halen ilgisiz görünmesi beni çökertiyo. Şu anda o biliyor ki ben onun elindeyim çünkü seviyorum. Hatta mı yaptım bilmiyorum ama onun yüzünü çok özledimBen bu adamı cidden sevdimm. Şu anda içim o kadar dolu ki içimi boşaltıyorum burda. Görüşünce bana bişey söyleyemeyeceğini düşünüyorum yine. Sanırım ailesi istemeyince olacak bişey değil bu durum. Ama onu çok seviyorum ve canım yanıyoo Ne yapıcam ben, kahretsin. Gurursuz bir kadın oldum karşısında. Çünkü onun sesine bile hasretim. Burada ki denizci eşlerine çok özeniyorum cidden. Sevdiklerini hasretle bekliyorlar çünkü güveniyorlar ve onlarında kendilerini sevdiklerini biliyorlar. Ben artık hiçbirşey bilmiyorum. Kendi sevgimden başka. Geldiğinde sadece konuşmak istiyorum eğer görüşürse benimle ki yine cevapsız sorularım olacak bu belli. Bu adam beni seviyor mu? Sevmiyor mu? Ailesinin baskısından mı bu şekilde. Hiç birşey bilmiyorum
Dün dayanamadım mesaj attım, telinin cektiğini biliyordum. Ne kadar salağım değil mi? Gurur falan kalmadı, yerlerde :) Nasıl geçti yolculuk diye. O da iyi geçti salı günü orda olcaz sen nasılsın yazmış? Bende iyiyim görüşebilecek miyiz dedim o da en son sen benden ayrılmıştın dedi. Bende yüzüze konuşmak istediğimi ne olursa olsun gelince beni arayacağını düşündüğümü yanılıp yanılmadığımı sordum. O da yanılmadın ama beni çok kırdın çok kırılmı :) Bana o kadar yaptıklarından sonra ben hiç kırılmadım çünkü ben taşım :) Bunları söylemedim tabi ona çünkü yine kaçacağını biliyrum. Onu özlediğimi ve görüşmek istediğimi söuledim. Ama şu anda yine kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü; ben bu adamı bu kadar severken ve beni bıraktığı duruma rağmen halen ilgisiz görünmesi beni çökertiyo. Şu anda o biliyor ki ben onun elindeyim çünkü seviyorum. Hatta mı yaptım bilmiyorum ama onun yüzünü çok özledimBen bu adamı cidden sevdimm. Şu anda içim o kadar dolu ki içimi boşaltıyorum burda. Görüşünce bana bişey söyleyemeyeceğini düşünüyorum yine. Sanırım ailesi istemeyince olacak bişey değil bu durum. Ama onu çok seviyorum ve canım yanıyoo Ne yapıcam ben, kahretsin. Gurursuz bir kadın oldum karşısında. Çünkü onun sesine bile hasretim. Burada ki denizci eşlerine çok özeniyorum cidden. Sevdiklerini hasretle bekliyorlar çünkü güveniyorlar ve onlarında kendilerini sevdiklerini biliyorlar. Ben artık hiçbirşey bilmiyorum. Kendi sevgimden başka. Geldiğinde sadece konuşmak istiyorum eğer görüşürse benimle ki yine cevapsız sorularım olacak bu belli. Bu adam beni seviyor mu? Sevmiyor mu? Ailesinin baskısından mı bu şekilde. Hiç birşey bilmiyorum
Ben sizin geçmiş mesajlarınızı tam okuyamadım ama çok değil 1,5-2 ay öncesine kadar ben de aynı sizin gibi düşünüyordum. Gururumu yere serdiğimin farkındaydım, ama engel olamıyordum. Buradaki hanımların da enerjisini bozmak istemem ki o kısmı anlatmayacağım hiç ama ben kaptan sevgiliden nasibimi öyle iyi aldımki.. Hala içimde sevgisi var aptal gibi seviyorum, hak etmediği halde seviyorum, ama artık ona söylemiyorum hiçbir şey. Dün de kandil dolayısıyla onun için de kendim için de iyi dileklerde bulundum. Hakkımızda hayırlısı.. Sabah mesajı gelmiş, vicdanının rahatsız olduğunu, o yüzden gönderdiğini düşünüyorum. Bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum ama güven duygumu kaybettim.
Sevmek ayıp bir şey değil Esra Hanım, sizi yüceltir, inşallah en kısa sürede yolunuz aydınlanır. Ne olursa olsun çok mutlu olursunuz.
Evet sevmek ayıp değil ama ben bu yaşıma geldim neden bir insana değer verdiğinde onu kaybettiğimizi anlayamadım. Umarım sizin içinde en hayırlısı olur. Hepimiz için. Bana göre sevmek gerektiğinde herşeyi karşına almaktır ki sevdiğini herkes görebilsin. Ama gördüğüm ve edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum bir erkek hiç bi zaman istisnalar hariç ailesini karşısına alamıyo belkide yeterince sevmiyor onuda bilemiyorum Ama şu bi gerçekki bir insanı çelişkide3 bırakmak en büyük günah hele seven bir insanı. Hayatta ki en zor durum netlik kazanmayan bişeymiş bunu öğrendim. Gururum yerlerde evet ama sevgim büyük olsun yapılacak bişey yok. Kısmet diyelim arkadaşım biz sevdik, yüreğimiz sevmeyi biliyormuş. Bunu haketmeyenler düşünsün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz hele birine ümit verip yüzüstü bırakırsan en kötüsüde bu
gunaydin yazdiklarinizi okuyorum suanda dayanmadim yzmk istedim!Öncelikle kararli olmaktan vazgecmeyin belirtmk istermki bnde evliliğimi ailelerimizin izni olmadan gerceklestrdk.esimin ailesi beni istemedi mezhep farki old.icin !!bzm nikahimiz old.aylar snra öğrendiler.Şuan hersy seker gibi..aileler her zaman evlatlarinin dusuncelerine saygi duyup yanlarinda olmak vrkn..eğer ki denizci severse birakmaz ailesi bir engel değil,kabul etmk zorundlr ve edecekler!Denizciler sevgiye aç insanlr mahrur gözleri dalgadan ürkms siğinma limani her zaman sevginin bağrinda kanip,ötesini görmez.sabr edin,hissettirin aşkinizi konusmalarinizda gerisi gelir.allah'in izniyle!
Sabrettim, hissettirdim, söyledim, sevdiğimi özlediğimi defalarca kez. Ama karşımdaki adam çok duyarsız ve rahat. Mesajlarıma cvp vermiyo arada iki kelime yazıyor ve bu beni rahatlatmıyo. Beni sevip sevmediğinden emin değilim çünkü imkanı varken bile aramıyor. Ben arqadığımda açmıyor teli. Sonra bende ister istemez üzerine gidiyorum beni sitemiyor musun, sevmiyor musun, eğer öyleyse bitsin bende hayatıuma bakayım diye. arada iki mesaj yazıyor seni seviyorum diye. Buna dayanacak gücüm kalmadı. 3 ay geçti ve sevdiğim adam tamamen değişti. Bende paranoya ya bağladım sürekli mesajlar atıyorum çünkü seviyorum bu adamı. Bu hafta gemisi buraya geliyor 5 gün fln kalacaklarmış ama bana görüşecek diye net birşey söylemiyor. Bende görüşmek istemediğini düşünüyorum artık. Geldiklerinde çıkabilyorlar mı gmiden bir bilginiz var mı?
Bi de bu olayda tabii ki erkeğin dik duruşu ve kararlılığı çok önemli
esracim inaniyorum ki yazdiklarina dayali sevgiyi hak eden bir bynsin!hakli olabilirsin cok mesaj atmakla ama bence ustune gtme bu aralar zati 5gn kalacak tc'de diyorsun bekle sabret sağduyulu davran inan ki isleri zor ve dikkate dayali morele cok ihtiyaclari vr!ama senin yonunden bakinca kendimdende örnek vererek evliyz ama halen msj attn atmadin vb.yasiyoruz gercek var ikimiz birbirimz icin variz!unutma canim ustune gtme kacar eğer gercekten seviyrsa sana cvp verecektr iliskinize dair
Bi de bu olayda tabii ki erkeğin dik duruşu ve kararlılığı çok önemli
esracim inaniyorum ki yazdiklarina dayali sevgiyi hak eden bir bynsin!hakli olabilirsin cok mesaj atmakla ama bence ustune gtme bu aralar zati 5gn kalacak tc'de diyorsun bekle sabret sağduyulu davran inan ki isleri zor ve dikkate dayali morele cok ihtiyaclari vr!ama senin yonunden bakinca kendimdende örnek vererek evliyz ama halen msj attn atmadin vb.yasiyoruz gercek var ikimiz birbirimz icin variz!unutma canim ustune gtme kacar eğer gercekten seviyrsa sana cvp verecektr iliskinize dair
ayrica limanlarda donusumlu cikabiliyrlar tabiki!dokme,tanker,konteynr?bnm esimde 29'unda tc'de limanda olucak 1haftaligina gemiye gtmk icn hazirlanyrm)6 ay btmk uzere suanda ve dilekce yazdi 3ay daha calisacak;(yazdiklarimi herkes okuyr acikcasi tedirginim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?