- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.681
yani şimdi adam gemide, elinden birsey gelmıo, bir de ortada bazı problemler varken bunalmış hissetmiş olabilir kendini. ben de aunı seyi cok yaptım hep aldıgım cevap burdan ne yapabilirim sabırlı ol, bekle oldu..ama seviosa, gercekten istiosa arar ve yuzyuze konusursunuz canım. İçini ferah tut, hayırlısını dile.
sen de bana destek ol:) yarın aksam babama sölicem tanışmaya gelecek diyeeee:18::18:
aramza hg ..merhabalar..aranıza yeni katılıyorum ama ne kadar mutlu oldugumu anlatamam..benım sevgılımde denizci.su aralar gemide.ilk kez yasıyorum bu duyguyu.güçlüyüm bunu aşabilirim diorum gizli gizli ağlıyorum kimse görmesin diye.görmesinde bana zıt bişi demesinler diye. çoğu kişi anlayamaz bu duyguyu eminim.marıne trafic deki o küçük yeşil okla mutlu olmayı sesini iki sanıye bile olsa duyup sevıncten aglamayı herkes bilemez heralde..kendimi sanslı mı hıssetmelıyım bilemıorum:)sizi burda gördüm ve bana cok büyük mutluluk verdiniz. aslında sevgilim gitmeden söylemişti bu grubun varlığından. hiç onla bu kadar uzun ayrı kalmamıstık. onu cok özledim. daha bir hafta olmadı biliyomusunznasıl gecıcek 4 ay bana önerebileceğiniz bişi varmı bu zamanı nasıl ılerletebilirim sanki saat hep aynı hiç ilerlemiyor?
not: daha once hıc bır foruma yazmamısımdır..bana cok sıcak geldı burası.sızlerı kendıme o kadar yakın hıssettımkı yazdıklarınızla..tesekkur ederım bunu bize sağlayanlara...
kadınlar klubunu bılmeyen erkek kalmamıs bılıomuusunuz google bır sey yazıp kadınlar klubu formlarınıacıp kendı aralarında kahkahalarla guluolar ....(bulasıkmakınesıne sırke camasır suyu koyan kadınların topıgını okuodu bır tanıdık)bu yuzden kısısel bılgılerınıze dıkkat edın kızlarrhoşgeldinnnn
allah sabır versin, veriyor da merak etme maximum bir ay sonra alışırsın, 4 ay bişey değilmiş ben 8,5 ay bekledim gecio sıkma canını kendini bunaltma sakın, o yeşil ok beni de cok mutlu etti zamanında
ne kadardır berabersiniz, kaç yasındasınız?
sevgilin nerden biliomuş bu grubu
arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı. okuyorum yazdıklarınızı ama ınanın cvp verecek fırsatı bulamıyorum. hersey o kadar cauk ılerlıyo kı yetısemıyorum yawww:)) sanırım tekrar gemıye gıdecegım. esım burda sımdı 21 mayısta 1 ay olacak ve hazıranda sınavlarım ıtınce ırlıkte gemıye cıkmanın planlarını yapıyorum hayırlısı olsun ıns. sızler nasılsınız? bırsuru yenı arkadas gelmıs buraya ve ayagı sayfayı ıletıyorlar. kader arkadaslarım tekrar hosgeldınız aramıza.burası bızler ıcın bır terapı merkezı adeta. cunku buraya ne yazarsam yazayım benı anlayanlar var. bızı bızden baska anlayan olmaz zaten. meslegımız zor, hayatımızı yalnız gecırmek zor ne yapalım takdırı ılahı. nısanlılık ayrı zor, evlılık ayrı zor, arkadaslık ayrı zor. Allahtan cocuk yok sımdı o zaaman daha zor olur emınım. hayatın yukunu bır basına yuklenmek cok zor ama sevgı ınsana herseyı yaptırıyor. bızler ozelız. cunku saırla ve heyacanla beklıyoruz eslerımızı. gelınce hersey unutuluyyor degıl mı? :))
Aaaaa çok sevindim canım :) Umarım herşey süper geçer. Ailen biliyor mu Kaptan olduğunu? Bu arada sizin ne kadar oluyor?
sağol canım bi babam bilmıo, 2 sene oldu bizim
arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı. okuyorum yazdıklarınızı ama ınanın cvp verecek fırsatı bulamıyorum. hersey o kadar cauk ılerlıyo kı yetısemıyorum yawww:)) sanırım tekrar gemıye gıdecegım. esım burda sımdı 21 mayısta 1 ay olacak ve hazıranda sınavlarım ıtınce ırlıkte gemıye cıkmanın planlarını yapıyorum hayırlısı olsun ıns. sızler nasılsınız? bırsuru yenı arkadas gelmıs buraya ve ayagı sayfayı ıletıyorlar. kader arkadaslarım tekrar hosgeldınız aramıza.burası bızler ıcın bır terapı merkezı adeta. cunku buraya ne yazarsam yazayım benı anlayanlar var. bızı bızden baska anlayan olmaz zaten. meslegımız zor, hayatımızı yalnız gecırmek zor ne yapalım takdırı ılahı. nısanlılık ayrı zor, evlılık ayrı zor, arkadaslık ayrı zor. Allahtan cocuk yok sımdı o zaaman daha zor olur emınım. hayatın yukunu bır basına yuklenmek cok zor ama sevgı ınsana herseyı yaptırıyor. bızler ozelız. cunku saırla ve heyacanla beklıyoruz eslerımızı. gelınce hersey unutuluyyor degıl mı? :))
Nesmit Merhaba,
Evet yeni katılanlardan biriyim bende :) İzmir de ikamet ediyorum. Sen nerelisin ve mesleğin denizcilik mi?!
Yorumlarına katılıyorum; hayatın yükünü tek başına kucaklamak, evinin hem kadını hem kocası olmak kolay değil ama senin yükünü hafifleten bu durumunu bilen, yalan konuşmayan sen onun yanındaymışsın gibi davranan, sevgisini ve ilgisini gösteren, uzakta da olsa seni koruyan bir ADAMsa eşin ne mutlu yoksa işte o zaman sadece ayakta kabusu yaşıyorsun!!!
Esen kal..
hoşgeldinnnn
allah sabır versin, veriyor da merak etme maximum bir ay sonra alışırsın, 4 ay bişey değilmiş ben 8,5 ay bekledim gecio sıkma canını kendini bunaltma sakın, o yeşil ok beni de cok mutlu etti zamanında
ne kadardır berabersiniz, kaç yasındasınız?
sevgilin nerden biliomuş bu grubu
aramza hg ..
5 gun kalacaksa illaki cıkar canım, ama acıkta beklıcekse limana yanaşmıcaksa inemez tabi,
umutsuzluğa düşme neden umrunda degilmişsin bence o da cok düşünüyordur ama aramazsa da sen ara görüş ve ya basla ya bitir canım arada bırakma
kızlar selam,
sevgilimle dün konusma yaptık, ailesinin oturdugu evden ev sahipleri cıkartmak istemiş, benimki de tüm birikmiş paramızı vermiş ev almışlar,
yani 2 senedir biriktirdiğimiz paralar gitti ailesine alınan eve. para için, geleceğimiz için gidiyorum derdi hep, şimdi kendimi kandırılmış gibi hissettim resmen
sonucta ben de birsey diyemedim bi tarafta ailesi, ama bu hep böyle mi olcak dedim bi de 5 kardesler hepsi bekar, calışıolar ama benımkı en büyükleri,
yarın öbür gün , evlenınce bu gibi durumlar yuzunden tekrar tekrar gitceksin, karaya gecmen için senın 10 sene var gelcez 40 yasına bişey yasayamadan gecmiş olcak yıllar dedim.
bilmıorum fevri mi davranıorum ya da cok mu ayrıntılı düşünüorum. Sizce?
hoşgelmişsin aramıza benim eşim gideli tam 2 ay oldu kontrat 4 ay ama bu defa daha uzun kalmak zorunda birbirimize destek olarak geçireceğiz inşallah ayları yıllarımerhabalar..aranıza yeni katılıyorum ama ne kadar mutlu oldugumu anlatamam..benım sevgılımde denizci.su aralar gemide.ilk kez yasıyorum bu duyguyu.güçlüyüm bunu aşabilirim diorum gizli gizli ağlıyorum kimse görmesin diye.görmesinde bana zıt bişi demesinler diye. çoğu kişi anlayamaz bu duyguyu eminim.marıne trafic deki o küçük yeşil okla mutlu olmayı sesini iki sanıye bile olsa duyup sevıncten aglamayı herkes bilemez heralde..kendimi sanslı mı hıssetmelıyım bilemıorum:)sizi burda gördüm ve bana cok büyük mutluluk verdiniz. aslında sevgilim gitmeden söylemişti bu grubun varlığından. hiç onla bu kadar uzun ayrı kalmamıstık. onu cok özledim. daha bir hafta olmadı biliyomusunznasıl gecıcek 4 ay bana önerebileceğiniz bişi varmı bu zamanı nasıl ılerletebilirim sanki saat hep aynı hiç ilerlemiyor?
not: daha once hıc bır foruma yazmamısımdır..bana cok sıcak geldı burası.sızlerı kendıme o kadar yakın hıssettımkı yazdıklarınızla..tesekkur ederım bunu bize sağlayanlara...
Bugün yolculuğunun 13. günü gemi kapsama alanı dışında halen nerde olduğunu göremiyorum. İsteseydi uydu telefonundan arardı diye düşünüyorum canım çok sıkılıyoo, sanırım o da tamamen bitirdi artık
canım benim bu msj yazalı biraz zaman olmuş ama ben yeni gördüm inşallah sorunlarınızı halletmişsinizdir
nasıl başlarsa öyle gider ilk olarak bunu söylemek istiyorum ama tabiki bilinmezde gerçekten ihtiyaç sebebiyle vermek zorunda kalmış olabilir bundan sonrası için hazırlanmaya devam eder
bence normal davranıyorsun bu gibi olaylarla sık sık yüzleşmek zorunda kalıyorum resmen eşimin ailesiyle savaş halindeyiz para için benim durumumda olmanı istemem o yüzden bu seferlik tamam ama sonrası için daha katı olmanı öneririm
hoşgelmişsin aramıza benim eşim gideli tam 2 ay oldu kontrat 4 ay ama bu defa daha uzun kalmak zorunda birbirimize destek olarak geçireceğiz inşallah ayları yılları
tatlım uydu telefonundan aramak hem cok pahalı hem ed herkes arayamıo, öyle düşünme, ne zaman istanbula gelıo?
selam canım, evet sonucta ne yapabilirdimki bi şekilde bu olayın üstünü kapattım ama yarın öbür gün olursa en azından aklına gelir kızabileceğim..biraz mecburiyet gibi oldu biraz da onun sorumluluğu gibi, o yuzden daha fazla ses etmedim,
bu arada ailelerimiz tanıştı bizim yakında nişanlanıyoruzzzz:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?